Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 559
  • 738
  •   2
Отговори
# 225
цветната снимка се прави със или без упойка моята беше без упойка болката е за 10 секунди и свършва не е страшно въобще иначе те преспиват събуждат те след 10 минути трябва малко да поседиш в стаята и си готова ако те е много страх направия с упойка те им са много чисти и леки упойки иначе можеш и без нея струва 300лева и 24лева за пълна кръвна картина спокойно и късмет

# 226
Здравейте момичета!Преди малко влезнах в темата Нелепа смърт при процедупа ИН витро в болница Афродита и ми стана много ама много мъчно,за горкото момиче,вече не е м/у нас заради поредна лекарска грешка.Бог да прости момичето и искрени съболезнования на семейството.
В темата едно от момичетата е писала,че преди 5-6-7 год.също е имало такъв случай в клиника Селена.

# 227
Здравейте момичета!Преди малко влезнах в темата Нелепа смърт при процедупа ИН витро в болница Афродита и ми стана много ама много мъчно,за горкото момиче,вече не е м/у нас заради поредна лекарска грешка.Бог да прости момичето и искрени съболезнования на семейството.
В темата едно от момичетата е писала,че преди 5-6-7 год.също е имало такъв случай в клиника Селена.
Неможах да повярвам!Дали това е вярно?Някой от вас чувал ли е за такова нещо?Ако е вярно при кой лекар се е случило?Знам,че никой не е застрахован но ме хвана страх,предстои ми първи опит ИН витро в Селена и останах с впечатлението,че там всички лекари са много добри професионалисти Hug

# 228
Аз знам за такъв  случай, попаднах на сведения когато събирах информация за клиниката. Случило се е по време на лапароскопия за премахвана на миома, не по време на ин витро процедура,. лекари са били Здравко Минев и анестезиолог Георгиев, мисля че беше 2009. на момичето просто му спряло сърцето.....То гаранция за нищо няма, всичко е съдба. Не се напрягай излишно, не се вкарвай във филми.Всичко ще бъде ОК. Както вече писах гаранция за нищо няма ,и в къщи да си седиш, може да ти падне тавана. Hug

# 229
здравейте, момичета вчера правих цветна снимка на тръбите всичко е ок, но можте те ли да ми кажете колко време след това кървяхте

Последна редакция: вт, 08 юли 2014, 07:30 от zdm_

# 230
При всеки е идивидуално. На мен ,бяха само капчици и до следващата сутрин всичко приключи. Ако е силно и продължи повече от ден - два , обади се на лекаря,но според мен няма място за притеснение. Радвам се, че тръбите иначе са ок.

# 231
здравейте, момичета вчера правих цветна снимка на тръбите всичко е ок, но можте те ли да ми кажете колко време след това кървяхте
Здравей!Ти при Д-р Матев беше нали?Аз също след снимката имах кървене няколко дена,няма страшхо ще спре.Ако искаш да си по спокойна му звънни.Много се радвам,че с тръбите всичко е ок Hug

# 232
Браво за тръбите  zdm_  Hug.
Аз имам две ЦС до сега.При първата имах кървене почти като при цикъл 3-4 дни,при втората ,която я правих вече в Селена имах съвсем леко зацапване само няколко часа.Така че при всеки случай си е индивидуално.Според мен ако продължи повече време или те боли  тогава звъни на нашия лекар  Wink.

# 233
Събрахме се, значи..Доктор Матев е и моя Човек. Laughing Laughing Laughing

# 234
благодяря ви много дааа събрахме се ти кога ще ходиш може да се засечем

# 235
  • Шумен
Знаете ли, до коя дата няма да работи клиниката следващия месец?

# 236
Пролет,някой от лекарите ли ти каза,че клиниката ще почива?Не знаех за плануваната почивка newsm78

# 237
  • Шумен
Да, от клиниката ми казаха, че август имат профилактика на апаратурата, но не запомних точно до коя дата.

# 238
Не си спомням точно, но на мен ми се въртят два варианта от 1 до 20 или от 10 до 30 август. Но, през този период няма да се извършват само ин витро процедури, а клиниката ще си работи..няма как да спре. Simple Smile

# 239
  • Шумен
Извинявам се за неточния въпрос, но не мислих че е необходимо такова уточнение на въпроса, нали все пак темата е за инвитро в клиниката, ясно е че няма, как да затвори цялата клиника за такъв период. Благодаря за отговора все пак!

Общи условия

Активация на акаунт