Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 569
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Момичета,спорът е излишен.Едни са доволни от един ,други от друг лекар.Все пак всички в Селена са професионалисти и хубавото е че си помагат на пациентите,което е в наш плюс:)

# 211
  • Пловдив
ZU-555, надявам се да съм те разбрала погрешно, защото ако д-р Ставрев ти е обяснил, че осигурява работа на д-р Минев, това не само че е невярно, несериозно и дори смешно, ами е много непрофесионално. Наистина се надявам да не съм те разбрала правилно, защото подобни изказвания не правят чест на никого.  Peace

# 212
Момичета,правил ли е някой трансфер по обяд в Селена, а не сутрин?

# 213
Аз, в 12:30ч.

# 214

Най-вероятно и моят ще е тогава,викат ме от 11 на преглед Simple Smile ти в колко мина прегледа?

# 215
Честно да ти кажа не помня. Мисля, че сутринта.

# 216
Честно да ти кажа не помня. Мисля, че сутринта.

Благодаря:) помня,че и ти си при Ставрев,бързо ли мина?

# 217
Мира, всичко минава за секунди. Поне на мен така ми се стори. Нищо не усетих. След това те оставят да лежиш 2 часа и те пускат. Спокойно, всичко ще бъде наред. Дори и друг от лекарите в болницата да ти направи трансфера, то не се безпокой. Всички са специалисти и си разбират чудесно от работата.
Бъди спокойна и успех!  bouquet

# 218
  • UK
Момичета,спорът е излишен.Едни са доволни от един ,други от друг лекар.Все пак всички в Селена са професионалисти и хубавото е че си помагат на пациентите,което е в наш плюс:)

+ 1
На мен, д-р Ставрев м е отговарял на обаждането(както и връщал такова) и в късните и ранните часове на деня и ноща Peace

# 219
Момичета,отлагали ли са ви трансфера в деня на самият трансфер и поради каква причина?

# 220
Понякога  отлагат трансфера  на следващия  ден  зависи  от структурата на лигавицата ,дебелината  . Спокойно   миличка   това е  най-важното   в момента за теб ,тъй като   стреса също влияе  , така че  довери се лекаря  и  смело   напред  .  Много    Hug Hug  стискаме  палци  и  късмета да е с теб  и  само  положителни    вести   Praynig Flowers Four Leaf Clover

# 221
Понякога  отлагат трансфера  на следващия  ден  зависи  от структурата на лигавицата ,дебелината  . Спокойно   миличка   това е  най-важното   в момента за теб ,тъй като   стреса също влияе  , така че  довери се лекаря  и  смело   напред  .  Много    Hug Hug  стискаме  палци  и  късмета да е с теб  и  само  положителни    вести   Praynig Flowers Four Leaf Clover

Благодаря Simple Smile

# 222
Здравейте момичета, ние започнахме стимулацията с Гонал и Менопур. Утре съм на преглед пак и да видим как вървят нещата. Има ли други които започват също тия дни? Да не се чувствам самотно  WinkПри доктор Минев съм. Да ви попитам искаха ли ви актуална спермограма и дали трябва да се направи задължително при тях?
Касмет на всички !

Последна редакция: чт, 26 юни 2014, 12:34 от krassi14

# 223
здравейте момичета вие къде си правехте серологията ако има някоя от Стара Загора ако може да ме насочите към някоя лаборатория

# 224
Момичета можете ли да ми дадете някаква информация как протича цветната снимка в клиникта  на 7 юли ми предстои

Общи условия

Активация на акаунт