Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 485
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте. В други ден ми е теста. Стиснете едни палци. Обаче ми е надут корема и се притеснявам.

# 451
Здравейте. В други ден ми е теста. Стиснете едни палци. Обаче ми е надут корема и се притеснявам.

Успех Vanini, стискам ти палци . Всичко ще е наред с едно хубаво ЧХГ Simple Smile

# 452
Момичета, знаете ли дали в клиниката може да се изследва листериоза?

# 453
vanini* и  llana*, стискам ви палци да ни зарадвате с тлъсти ЧХГ-та.
А на всички момичета в процедури много късмет и успехи им желая.

# 454
Мен ме приеха в болницата. Задържам вода. Хиперстимулация мисля. Никой не казва нищо. Резултата ще ми кажат днес.
Ако някой е лежал за същото нещо, моля да ме осветли за какво става на въпрос.

# 455
Мен ме приеха в болницата. Задържам вода. Хиперстимулация мисля. Никой не казва нищо. Резултата ще ми кажат днес.
Ако някой е лежал за същото нещо, моля да ме осветли за какво става на въпрос.

Vanini, аз също бях така след пункцията задържах вода,за това на мен трансфера ми беше и отложен.Пуснаха ли ти ЧХГ да видят резултата,при евентуална бременост поддуването на стомаха се увеличава.Това което правиха при мен беше да ми вадят водата от стомаха,защото при мен ми пречеше на дишането,не се притеснявай безболезнено е .Само положително мислене и пиши като ти кажат резултата . Стискам ти палци

# 456
На 29.10.2014 пуснахме документите на 28.11.2014 статуса е одобрена
И аз да се похваля със статус одобрена   Laughing

# 457
Vanini,как си? Поотмина ли хиперстимулацията? Какво стана с резултата от ЧХГ? Стискам ти палци Simple Smile

# 458
Mира, още ми е подут корема. Утре ще ходя до болницата да ме видят, че ме пуснаха за събота и неделя. Иначе резултат е положителен, но не смея да се зарадвам още.

# 459
Mира, още ми е подут корема. Утре ще ходя до болницата да ме видят, че ме пуснаха за събота и неделя. Иначе резултат е положителен, но не смея да се зарадвам още.

Браво миличка,радвай се спокойно на положителният резултат и почивай повече Simple Smile

# 460
Благодаря  Hug

# 461
Здравейте, искам да попитам-  знаете ли дали д-р Минев продължава да преглежда рано сутрин?

# 462
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам-  знаете ли дали д-р Минев продължава да преглежда рано сутрин?

Продължава, но все пак се обади предварително. Защото преглежда и после влиза в операции и ако не успееш да го хванеш доста може да почакаш.

# 463

Продължава, но все пак се обади предварително. Защото преглежда и после влиза в операции и ако не успееш да го хванеш доста може да почакаш.
.   
Благодаря!  bouquet

# 464
За много години момичета! Желая ви много здраве, щастие, късмет и сбъдване на всички мечти!
Аз приключих  първия си опит инвитро с мисед в 12г.с., сега ми предстои и за капак абразио....Така че моята година започна много лошо, но се надявам да се съвзема възможно най-скоро и да продължим напред.

Общи условия

Активация на акаунт