Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 483
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
За много години на всички. Краси съжалявам. Какво стана?

# 466
За много години на всички. Краси съжалявам. Какво стана?

vanini, всичко вървеше добре до прегледа преди дни. Бебенцето е спряло да се развива и вече нямаше сърдечна дейност. Аз си мислех, че такива неща се случват в 6 - 7г.с, и че вече като съм почти в четвърти месец, че съм минала както се казва рисковия период, но уви... Мъчно ми е, тъжно ми е, гадно ми е, сълзите ми не спират, питам се къде сгрешихме, но явно така ни е било писано.

# 467
Краси, много сили. Поплачи си, почини си и когато си готова, започни отначало. Аз бих казала, че щом така е станало, значи нещо не е било наред. Господ си знае работата.  Hug

# 468
За много години момичета! Желая ви много здраве, щастие, късмет и сбъдване на всички мечти!
Аз приключих  първия си опит инвитро с мисед в 12г.с., сега ми предстои и за капак абразио....Така че моята година започна много лошо, но се надявам да се съвзема възможно най-скоро и да продължим напред.
Krassi14 много съжалявам за случилото се  Hug ,предполагам колко много ти е зле,но живота продължава,поплачи си малко да ти олекне,почини си и събирай сили и кураж да продължиш напред.Както са казали всяко лошо за добро,вдигай горе главата и газ само напред,мисли положително и всичко ще е ок.Някой ден всички ще си збъднем мечтите Simple Smile newsm10 newsm10

# 469
Благодаря ви момичета за милите думи  Hug

# 470
  • UK
Krassi14 Hug Hug Hug
много гуш и от нас, дано скоро гушнеш бебче/бебчета Praynig силно стискам палци на всички!

# 471
  • Пловдив
Момичета, преди пункция прави ли се клизма?

# 472
Клизма вече за нищо не се прави! Споко!

# 473
  • Пловдив
Клизма вече за нищо не се прави! Споко!
Благодаря!

# 474
Здравейте, имам следният въпрос.
Както знаете съм с положителен резултат с близнаци и съм в 10-та седмица. След трансфера, корема ми се поду и се оказа, че събирам вода. Влязох в болницата за ден, но тъй като нямах други оплаквания ме пуснаха. До преди два дни, корема си ми беше все така подут, но сега забелязвам, че доста спадна. Не знам дали има връзка, но при последното ходене в болницата, миналата седмица, доктора ми намали хапчетата. Спрях напълно и дуфастона.
Та, нормално ли е това, че корема ми спадна? Възможно ли е да не събира вода повече или е нещо друго? Вече се паникьосвам и от най - малкото и за това въпросите ми може да Ви се сторят малко тъпи.

# 475
Момичетa коя от вaс е пaциенткa нa д-р Петровa...кaкво ви е мнението зa нея ...

# 476
Алекс, аз съм пациентка на д-р Петрова по ЗК. След инвитро съм, но следя бременността си и при друг на частна практика. От д-р Петрова имам добри впечатления, не ми допада това, че се чака изключително много пред кабинета и, но мога да кажа че е най-добрият избор в Селена по ЗК.

# 477
Има ли някой при д-р Кръшков? Доволни ли сте ?

# 478
Пациентки на Ставрев има ли????трябва ми инфо малко.

# 479
Аз съм. Питай.

Общи условия

Активация на акаунт