Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 469
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Аз съм на Ставтев също!

# 481
Здравейте и от мен!
Преди 2 години се отказах от д-р Ставрев - много необяснителен ми се стори,Отидох при друг доктор и това беше огромна ГРЕШКА.Върнах се при Ставрев с подвита опашка.Не искам да ми говори и обяснява много - просто да прави най-доброто за мен.Днес ми е 8-ми ден стимулация за ин витро - първи опит,неизяснен стерилитет!Общо взето избягвам и да чета много,защото всичко е индивидуално.Но прочетох тази тема - радвам се на всеки,който е успял,моля се за всеки,който очаква...Почти неука съм в темата и смятам,че колкото по-малко знам,толкова по-спокойна ще съм.Но ще ви хвърлям въпросчета - моля,помагайте с опита си,който - за съжаление - сте натрупали.Казвам "за съжаление" защото смятам,че никоя от нас не заслужава това огромно изпитание - прегледи,даване на кръв,безкрайното броене на дни и хабене на надежда,сблъсъка с разочарованието всеки месец,тайните сълзи...и не на последно място мисълта за всеки лев,без който не може напред!Желая успех на всички ...и на мен Simple Smile

# 482
Змийчето, стискам палци всичко да е наред и скоро да се похвалиш с положителен тест за бременност. Готова съм да отговорв на всички въпроси, стига да съм компетентна Simple Smile .  Пожелавам Късмет!

# 483
Благодаря!Утре ще стане ясно кога ще е пункцията.Притеснено ми е,но това е част от всичко,през което трябва да се мине Simple Smile

# 484
Здравейте момичета Hug ,
темичката малко ни е позамряла, но се надявам това да е защото има много бременни момичета и такива които всеки момент ще видят положителния тест. Ние подадохме документи и сега ще си чакаме има няма една година за одобрение от фонда Grinning,  толкова далечно ми се вижда това време, че не знам как ще издържа  Tired
Стискам палци на момичетата в процедури и пожелавам на всички поне по едно бебенце на финала, а за тези като мен които са си "поръчали" близнаци да им се сбъднат мечтите в най-скоро време.

# 485
Наистина темичката ни е малко позамряла но съм сигурна,че има много момичета,които не споделят тук.
Красси14 времето минава много бързо отново ще дойде и твоя ред и дано този път е успешно.
Змийчето здравей мила ти май си нова тук.Този втори док.за когото си споменала,че си сгрешила дано не е в Селена.Аз посещавам клиниката почти от 5 год.била съм на прегледи при повечето лекари,те се заместват когато единия отцъства и така.Искам да кажа,че съм доволна от всички там.На мен също ми е първи опит ин витро.Преди 3 седмици ми беше пункцията.Всичко мина добре,нищо няма да усетиш.Аз като се събудих след пункцията имах имах много леки болки в корема(като по време на цикъл),лежиш 2-3 часа и те пускат да си ходиш.Аз понеже бях с висок прогестерон док.предлоци да изчакаме след.цикъл за трансфер.И сега се подготвям за трансфер,като пия една чанта с лекарства.
Желая много късмет на всички момичета които са в процедура  Hug

# 486
Не е от болницата - но ми прави лапароскопия там.Доволна съм от отношението на всички - като чета какво става по Софийските болници лошо ми става.Утре ми е денят за пункция - притеснено ми е какъв ще е резултата,но това е нормално.Аз не задавам много въпроси и общо взето незнам дори колко фоликула имам.Надявам се резултата да е добър.Дали ще мине някой да ми каже или ще трябва да гадая?Това с отлагането на трансфера често ли се случва?

# 487
змийчето, фоликулите можеш да си ги видиш в картата. Нали си я разнасяш с теб, по коридорите. След пункцията ще те осведомят колко са изкарали и колко са се оплодили. Ще ти звънят всеки ден до трансфер, за да те информират какво се случва.
Отлагането не знам дали се случва често. То е индивидуално. Преди трансфер  гледат колко ти е лигавицата и преценят ще се действа ли. При моя трансфер, отложиха едно момиче, че беше с тънка лигавица.
Успех утре! Стискаме палци.

# 488
Хахах,да,разнасяме се с разни карти...благодаря за пожеланията,нещо ме еобхванала еуфорията,та да видим.А каква големина горе-долу са качествените фоликули - аз мярках нещо от 17 до 22 при мен преди два дена...не че има гаранция за яйцеклетки де...

# 489
момичета някоя от вас правила ли е биохимечен скрининг ранен при др Апостолова

# 490
Мисля, че над 18мм.

# 491
Змийчето стискам ти палци ,не се притеснявай.След пункцията биолозите ще дойдат при теб в стаята и ще ти кажат колко са извадили и после всеки ден се обайдат по тел.да те информират какво става с тях!За трансфера при всеки е различно.Док.ще прецени и ще ти обясни всичко  Hug

Ванини ти как си?Как върви бремеността?Бебоците на колко станаха вече?

# 492
За сега всичко е нормално, Ясмин. Дано така да продължава и за напред.  Praynig В 15-та седмица съм.

# 493
Здравейте, момичета, да  се запиша и аз при вас. Имам час за д-р Минев за 12 март и се вълнувам. Понеже повече от година не ни се получават нещата, вече не ми се губи време.  Не можах да срещна някъде докато се ровех тук-колко е цветната снимка в Селена? И прегледа при доктора 50 лв. ли е?

# 494
Здравейте, момичета, да  се запиша и аз при вас. Имам час за д-р Минев за 12 март и се вълнувам. Понеже повече от година не ни се получават нещата, вече не ми се губи време.  Не можах да срещна някъде докато се ровех тук-колко е цветната снимка в Селена? И прегледа при доктора 50 лв. ли е?
Да прегледа е 50 лв.Аз през 2012г.си правих ЦС там и цената беше 300 лв.няма значение дали е с упойка или без цената е една и съща.Но все пак това беше преди 2 год.Най добре за точна информация звунни в клиниката по тел и те ще ти кажат точната сума. 

Общи условия

Активация на акаунт