Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 86 467
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря, май така ще стане. На сайта им също не намерих цени.

# 496
Tod's Sun , и аз правих преди година цветна снимка, цената беше 300лв. Аз нямах обаче кръвна група и там ми я изследваха и доплатих още малко отгоре. Пожелавам ти късмет и дано всичко е наред. Прегледа е 50лв.
Змийчето, след пункцията ще дойде ембриолога и ще ти каже колко качествени яйцеклетки са извадили, а на следващия ден ще ти звъннат за да те уведомят за това колко са се оплодили. Аз също бях със замразен трансфер, но това не пречи на успеха.

# 497
Благодаря, krassi14. Аз също нямам май документ за кръвната група-само си я знам Wink

# 498
Пункцията мина - 12 яйцеклетки и торбичка с лекарства.Чакам утре обаждането.Най-неприятен беше абоката.

# 499
змийчето, да ти върнат три и да се хванат две дано  Grinning

# 500
змийчето, да ти върнат три и да се хванат две дано  Grinning
Благодаря!Надявам се много на хващане,пък ако ще и на 1  Simple SmileА ти как си с твоите двечки,кротуват ли

# 501
Пункцията мина - 12 яйцеклетки и торбичка с лекарства.Чакам утре обаждането.Най-неприятен беше абоката.

Браво мила  Hug Пожелавам ти от все сърце да се оплодят всичките и да се захванат едно или две без значение!

# 502
Змийчето , как си мила? Колко ембриончета върнахте или още не е минал трансфера? Късмет и стиснати палци от мен Hug

# 503
За добро или лошо отложиха трансфера заради завишени левкоцити.Сега ми се обадиха,че от 8 само 5 са оцелели и ще ги замразят - 2 и 3.Сега започва дългото очакване за трансфер...изобщо търпение му е майката Simple SmileБлагодаря ти че попита Krassi !

# 504
Змийчето, може да е за добро че отложихте трансфера и ще правите ЗЕТ. Аз също бях с отложен трансфер, защото имах повишен прогестерон,  но мисля че така даже беше по-добре, защото на замразения трансфер бях много по спокойна и някак уверена във успеха, макар, че бременността не протече както ми се иска... Ти по фонда ли си или самофинансирате?

# 505
Самофинансираме се и това е допълнителна травма към всички останали екстри.Аз сега тепърва се запознавам с нещата и като цяло ми се струва,че при ЗЕТ е по-спокойно психически,а и не те дупчат всеки ден.

# 506
Точно така, при ЗЕТ психически ще си по-спокойна, ще наблюдават само с два максимум три прегледа лигавицата и докато се усетиш ще си бременна Wink .

Честита Баба Марта!С пожелание за здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти!

# 507
Краси,дай боже баба Марта да донесена всеки пижо,енда или поне едното Simple SmileИ всички да сме живи и здрави!!!

# 508
Здравейте,момичета! Приемате ли нови попълнения ?  Blush
Ние сме с мъжки фактор - след 3 спермограми в Селена,трите от които с резултат Олигоастенотератозооспермия , днес бях на преглед при др. Минев и веднага ме изпрати за Заявление за фонда и каза да започваме с подготовката на документите  Tired
Каза ми да подадем документите,а пък през тези 8 месеца чакане,ще направим паралелно другите необходими изследвания...и съответната подготовка...
Дано за всички нас има положителен резултат ! Hug

# 509
Здравей Жана!Успех и търпение ви желая - в успеха не се съмнявам,с търпението ще ти е трудно,но давай стъпка по стъпка и ще успеете!!!

Общи условия

Активация на акаунт