Инвитро в клиника "Селена"- Пловдив, тема N 10

• 85 670
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Стискам палци да намерите най-доброто решение! Силна прегръдка от мен!

# 691
Ili, какво каза Минев след неуспеха?

# 692
  • Пловдив
ili7372, според мен най-добре е да смениш клиниката или лекаря. Щом не сте екип двамата и си нямате доверие, процедурата е компрометирана. Съмненията няма да те напуснат, още повече щом черпиш информация от други източници, а не търсиш обяснение от самия лекар. Щом лекарят не оправдава очакванията ти, няма смисъл да се колебаеш. Просто го сменяш.  Peace

# 693
И моят трансфер,беше ужасен и продължи около 30мин. Причината беше, че акушерката не можеше да ми открие матката(понеже съм по-пълна).не стига че ме накара да изпия 3 литра вода и мехура ми беше пред пръскане, но ме и натискаше зловещо. Доктора и се скара и извикаха друга акушерка(Иринка-която ще обичам вечно) и всичко приключи за броени минути. После лежане 2 часа на подлога и си тръгнах. Сега съм в 9-та седмица. Simple Smile

# 694
И моят трансфер,беше ужасен и продължи около 30мин. Причината беше, че акушерката не можеше да ми открие матката(понеже съм по-пълна).не стига че ме накара да изпия 3 литра вода и мехура ми беше пред пръскане, но ме и натискаше зловещо. Доктора и се скара и извикаха друга акушерка(Иринка-която ще обичам вечно) и всичко приключи за броени минути. После лежане 2 часа на подлога и си тръгнах. Сега съм в 9-та седмица. Simple Smile
При кой Доктор си?

# 695
  • София
няма значение колко ще продължи трансфера. по-важно е да не наранят лигавицата и ембрионите да не стоят в катетъра да чакат.
това че е малко неприятно да лежиш и да се проточва всичко е съвсем друго.

# 696
Доктор  Матев е моят лекар, и него обичам безрезервно. Вярвам в него от първата ни среща и винаги ще му вярвам и ще му се доверявам.Желая на всички успех. Hug

# 697
Леле, Zezeto, , как така не ти е намерила матката  Sick И защо акушерката, а не доктора?? Иначе - честито и безпроблемно бременеене   bouquet За протокола - от кой път, ако не е тайна  newsm78

# 698
Ми ,доктора си ме подготвя и ми прави трасфера, а тя държи ехографа . Доктора не може да върши всичко сам. Иначе за протокола -първи и единствен опит, по фонда съм . Simple Smile

# 699
Ми ,доктора си ме подготвя и ми прави трасфера, а тя държи ехографа . Доктора не може да върши всичко сам. Иначе за протокола -първи и единствен опит, по фонда съм . Simple Smile
Ааа, ясно, че се притесних Wink Чудесноо, дай да те пипна, да прихвана от твоя късмет  Blush

# 700
Да,опита се компрометира ,защото вадеше катетъра 2 пъти...и ембрионите чакат,ама това чакане ги убива...
А за коментара...нямаше такъв.След 2ч лежане ,когато си тръгвах отидох в кабинета му ,за да искам коментар.Според него всичко беше ок.
Не черпя инфо от други източници ,а ми се е случвало  и друг път и просто доктора казва Извинявай ,не ми взеха пари за трансфера  и така.А тук ,защото е по фонда е на конвейр dazel
А грешна епикриза от хистероскопия ,как ви звучи ???....Да искаш обяснение що е това  и после да се окаже ,че е грешка,не било това ( иначе и диск имам ?! ) Просто миналата година беше Ад,дано не се повтаря .

Имам син на 13г от първи опит ин витро .Знам как се правеха нещата.Т.нар. дилатация се правеше преди процедурата , а сега и срещу заплащане не ти я правят ?!
Извинявайте за дългия пост.  bouquet

Последна редакция: ср, 22 апр 2015, 16:04 от ili7372

# 701
  • Пловдив
Вече писах как ми звучи. Решението съм ти го посочила. И понеже ме питаш, да конкретизирам, визирам продължителността на трансфера и процента успеваемост, който цитираш. Тази информация очевидно я имаш от други източници, на които вярваш повече. Дилатация срещу заплащане се прави. Явно при теб има проблеми с трансферите.

# 702
Но не и д-р Минев ,защото ще се справи( цитирам.. )
А информацията за % е от доктори ,не един и два,които признават неуспех.
Хубаво е ,прекрасно ,когато успеем от първи път ,но е и хубаво да се казват истините , а не само прехвалените неща.
Имам три загубени бременности и сигурно не е проблема в трансферите,но както и да е...борбата продължава...
Има грешки навсякъде...
Пожелавам искренно на всички момичета успех в процедурите и красиви бебчета накрая Hug
  bouquet  bouquet  bouquet

# 703
 ili7372 , съжалявам за това което ти се е случило. Hug Желая ти много късмет и дано следващия опит да ти е успешен. При Минев ли продължавате ?

# 704
  • Пловдив
Аз в тази ситуация не бих продължила при него. Няма дачин да се сработят с лекаря при толкова негативни емоции. И недоверие, и съмнения....един лекар може да е перфектен за едни и крайно неприемлив за други.

Общи условия

Активация на акаунт