"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 51 047
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
# 46
хм... честно казано се опитвам да я меря от няколко дни и резултата е неразбираем
36,50
36,40
36,60
и доста ме обърква, само знам,
 че ако рязко се покачи и задържи, значи има О, нали?

# 47

въпроса ми беше дали е възможно да ми отчете теста, че има О,  а всъщост да няма????

Да, защото тестът не отчита самата овулация!

# 48
 Hug Здравейте на всички  Hug дойде и моят ред вече да пиша  Embarassed Знам,че е още рано за тест  newsm78 но все пак ... Вълнението е голямо  Crazy МЦ е на 28 29 дни.Последна М на 10.04 и следва усилено работене за бебе.Очакван следващ цикъл на 7.05 но от около 2 3 дни много ме болят яйчниците.Усещам някакъв дискомфорт сякаш ще ми дойде.Възможно ли е това да е признак така да се каже или  newsm78 Забравих да спомена,че е първи месец на бебеправене  Hug Благодаря на всички

# 49
Болка в яйчниците може и да е ПМС. Изчакай си датата на МЦ, ако има закъснение си направи тест.

# 50
 Добро утро! Имам закъснение от 2 дена при редовен цикъл. Правих тест преди закъснението не си спомням колко дни но имаше 2-ра бледа чертичка а снощи имаше само една.... странно

# 51
От една марка ли бяха двата теста?

# 52
Не снощи правих обикновена лентичка а този с бледата черта беше Престо

# 53
И двата теста показват много ранна бременност, би трябвало резултата да е еднакъв.
Изчакай още няколко дни за нов уринен тест или си направи кръвен тест.

# 54
Сега правих Престо но нищо........ странно според мен неможе на 2 теста да ми показва 2-ра бледа черта а сега нищо...

# 55
при положение че сега ми закъснява 2 дена а аз ги правих 4 дена(там някъде)преди датата на цикъла

# 56
  • В един копнеж!
Като започнат работните дни, отиди в една лаборатория, направи си кръвен тест и ще разбереш със сигурност дали-или. Защото виждам, че започна да вадиш тест след тест от торбата и да се омотаваш... Simple Smile

# 57
Може да е била изпарителна черта.

# 58
Може да е била изпарителна черта.

Как така?

# 59
Ако не ми дойде до 7 отивам Stuck Out Tongue но нямам никакви признаци на ПМС забелязах само едно ноктите ми растът много бързо  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт