"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 51 049
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • В един копнеж!
Ако не ми дойде до 7 отивам Stuck Out Tongue но нямам никакви признаци на ПМС забелязах само едно ноктите ми растът много бързо  Laughing
Не говори глупости.  Laughing Laughing На мен по дефолт ми растът бързо ноктите и косата обаче бременност така и няма. Късмет, дано пък...  bouquet

# 61
Момичета дойде ми Confused

# 62
Другия път няма да дойде! Hug

# 63
Здравейте мили момичета !Аз съм нова тук ,но ви чета от доста време.Бих искала да ви помоля за съвет и опит ! Та моята история е следната :Правим опити за бебе от близо 4 години преди 1 година забременях ,но за нещастие загубихме бебчето.Тогава бях в 13 та  седмица Беше много голям удар за нас и до ден - днешен.,аз немога да го забравя. Измина една година от спонтанния аборт и този миналия месец март на 14.03 .14 ми беше 1 ят ден от последната м.Запо4нахме  опити за бебе от 19.03,21.03,23.03,25.03,26.03-на този ден овулационен тест с 2 4ерти едната обаче по bleda от другата ,след това пак секс  на 28.03,29.03- теста за овулация бе положителен,пак секс на 30.03,1.04,2.04,3.04,5.04 и след това спряхме защото ми стана лошо ,подуване на стомах и леки болки ,подути гърди ,тежест и при всяко движение болки в ниско долу .Болки  в кръста ,горещина на тялото и а (базалната ) си е мерих всеки ден до днес 37.0,37.01.37,2.Направих си тест една седмица преди м. ( 4юствителен ) и на него имаше много бледа като отпе4атак 2 линия но се забелязваше с просто око.4 дни след датата на цикала ми ,които ми е нередовен по принцип (30,32,35,40ден).полу4с много леко кафиеникаво  зацапване като се изтрия и то беше на 17.04.14 и след 5 мин спря ,обаче ве4ерта пак се появи но пак  като се изтрия и запо4наха по силни болки но търпими и  на 18.04.пак имаше зацапване мое би малко. повече но пак си е малко само дето има и малко розаво и аз си помислих 4е ще ми дойде ,но това засега не е м.направих си още 1 тест за след закъснение и беше отрицателен .Оттогава мина доста време до  днес 6.05.14 нямам менструация.Направих си пак още 4 теста-първите 2 теста бяха с втори бледи черти на другите 2 бяха минус!.Незнам какво да мисля ,много бих била благодарна ако на някой от вас му се слу4вало  подобно нещо нека да ми отговори ! Много благодря  предварително !Pожелавам много красиви беб4ета на всички мами !! smile3503

# 64
Скъпа, при такова закъснение и такива шарени резултати по тестовете ти....,
а и при толкова секс.....
.....би трябвало да си пуснеш утре един кръвен тест и дано да видиш така желания от теб резултат Hug

# 65
Благодаря ти за отговора ,но аз живея в Лондон  и тук е доста трудно да си пуснеш кръвен тест ,освен ако те не решат 4е имаш нужда.Az ходих на лекар и те ми откриха инфекция в урината изписаха ми antibiotik и ми казаха да отида пак ако не ми дойде ,лощото 4е тук се 4ака много време за преглед . както и да е  ще отида в петък пак на jp то и ще вида какво ще ми kajat ,въпреки 4е ги знам какви са тук и как се отнсят с хората! Благодаря още веднъж за отговора!

# 66
Здравейте мили момичета !Аз съм нова тук ,но ви чета от доста време.Бих искала да ви помоля за съвет и опит ! Та моята история е следната :Правим опити за бебе от близо 4 години преди 1 година забременях ,но за нещастие загубихме бебчето.Тогава бях в 13 та  седмица Беше много голям удар за нас и до ден - днешен.,аз немога да го забравя. Измина една година от спонтанния аборт и този миналия месец март на 14.03 .14 ми беше 1 ят ден от последната м.Запо4нахме  опити за бебе от 19.03,21.03,23.03,25.03,26.03-на този ден овулационен тест с 2 4ерти едната обаче по bleda от другата ,след това пак секс  на 28.03,29.03- теста за овулация бе положителен,пак секс на 30.03,1.04,2.04,3.04,5.04 и след това спряхме защото ми стана лошо ,подуване на стомах и леки болки ,подути гърди ,тежест и при всяко движение болки в ниско долу .Болки  в кръста ,горещина на тялото и а (базалната ) си е мерих всеки ден до днес 37.0,37.01.37,2.Направих си тест една седмица преди м. ( 4юствителен ) и на него имаше много бледа като отпе4атак 2 линия но се забелязваше с просто око.4 дни след датата на цикала ми ,които ми е нередовен по принцип (30,32,35,40ден).полу4с много леко кафиеникаво  зацапване като се изтрия и то беше на 17.04.14 и след 5 мин спря ,обаче ве4ерта пак се появи но пак  като се изтрия и запо4наха по силни болки но търпими и  на 18.04.пак имаше зацапване мое би малко. повече но пак си е малко само дето има и малко розаво и аз си помислих 4е ще ми дойде ,но това засега не е м.направих си още 1 тест за след закъснение и беше отрицателен .Оттогава мина доста време до  днес 6.05.14 нямам менструация.Направих си пак още 4 теста-първите 2 теста бяха с втори бледи черти на другите 2 бяха минус!.Незнам какво да мисля ,много бих била благодарна ако на някой от вас му се слу4вало  подобно нещо нека да ми отговори ! Много благодря  предварително !Pожелавам много красиви беб4ета на всички мами !! smile3503

Stiskam palci vsichko da e nared!

# 67
Zdraveite mili momicheta! Parvo se izvinqvam che ne pisha na kirilica! I az imam pitane kam vas, tai kato jiveia v Uk I tuk e slojno s doktorite. Cikala mi diode minalia mesec na 04.04 i beshe samo 3-4 dni za razlika ot drug pat kogato e pone 6 dni. Sled kato mi svarshi zapochnah da chuvstvam strashno naprejenie v gardite, glavobolie, sanlivost... Pomislih si che sa simptomi predi M, no beshe prekaleno rano, pone 15-17 dni predi sledvashtata M  Confused Gardite ne spiraha da me boliat, ne mojah da hvana i ovulaciata si zashtoto samo na edna ot lentichkite imashe bleda linia koiato ne se schita mn kato ovulacia. I taka do 04.05 kogato uj mi diode, no vsashnost pochti mi spira veche  newsm78 Samo zacapvane i po svetlo e ot kakto predi,ne e normalen cikal kakavto imam gardite prodaljavat da me boliat, kakto i nisko dolu. Moje li niakoi ot vas da mi dade savet kakvo misli che e ? Vazmojno li e da e cvetna bremennost?  Thinking
Blagodaria predvaritelno!

# 68
Благодаря ти Vanesita ,пожелавам ти и на теб и на вси4ки които искат да видят 2 4ерти4ки и много здрави beb4eta!

# 69
  • бургас
Момичета, пиша ви тъй като ви обещах, че ще пиша резултатите. На 30 април правих кръвен тест, тъй като имах два теста пикливи с различни резултати. Стойностите на теста показаха 270 mg/l - но от тогава не съм правила др. тест. да видя какво става. Довечера ще правя нов, тъй като снощи се прибрахме от пътуване с мъжа ми. Все още не ми се вярва, че е станало след толкова време борба  Whistling

# 70
malkata-88, при стойности над 5 mIU/ml означава, че има бременност. Честито  Hug

Vanesita, уринен тест за бременност прави ли си? Макар, че според мен си въобразяваш. Преглед при АГ няма да навреди  Peace

mimito8308, за мен наличие на бледа втора черта си е положителен тест за бременност. Обикновено при имплантация на яйцеклетката има зацапване, това е около 7-10 дни след оплождане.

# 71
Da, napravih si (-) rezultat...  Embarassed A na vsichki vas mami s nalichie na bremennost - CHESTITO !   bouquet

# 72
Da, napravih si (-) rezultat...  Embarassed A na vsichki vas mami s nalichie na bremennost - CHESTITO !   bouquet

Отиди на лекар, да се види на какво се дължат смущенията в цикъла (в продължителността и обилността му).

# 73
Здравейте момичета ,
Преди време бях писала в тази темичка с надежди за бебче и ето , че днес желанието ми се сбъдна - видях заветните  EFP .. Пожелавам на всички вас от сърце в най-скоро време да ги видите !!!  Praynig Hug  bouquet

# 74
vanchetoo, честито!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт