"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 51 064
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета ,
Преди време бях писала в тази темичка с надежди за бебче и ето , че днес желанието ми се сбъдна - видях заветните  EFP .. Пожелавам на всички вас от сърце в най-скоро време да ги видите !!!  Praynig Hug  bouquet

Честито и от мен. Hug

# 76
Здравейте момичета ,
Преди време бях писала в тази темичка с надежди за бебче и ето , че днес желанието ми се сбъдна - видях заветните  EFP .. Пожелавам на всички вас от сърце в най-скоро време да ги видите !!!  Praynig Hug  bouquet
Браво честито! Heart Eyes Hug  bouquet

# 77
Здравейте момичета ,

Браво,лека бременност и здраво бебче на финала.

# 78
Честито Ванче! Simple Smile Леко прекарване на бременността. Simple Smile

# 79
Благодаря Ви много момичета  Hug Hug Стискам палци на всички !!  Praynig fertilization

# 80
Момичета, имам един въпрос! Цикъла ми е на 30 дни, трябваше да ми дойде на 06.05. Днес си направих тест за бременност ( не с първата урина- отрицателен) има ли някакъв шанс да съм бременна. Правим опити вече от година и имам много редовен цикъл. Знам, че би трябвало теста да не греши но според тестовете за овулация тя е била на 30.04-01.05 ( тоест късна овулация) Та възможно ли е хормона още да е с ниски стойности и тестът да не го хваща. А и базалната ми температура продължава да е 37.1-37.2

# 81
Да възможно е да си бременна и още да не отчита уринния тест, щом О е била късна.
От колко време поддържаш БТ 37.1-37.2?

# 82
Благодаря Ви много момичета  Hug Hug Стискам палци на всички !!  Praynig fertilization
Честито  Hug Много се радвам за теб  newsm44 А на мен трябваше да ми дойде вчера  Rolling Eyes Не се надявам много да е станало от първи месец опити,още повече вчера сутринта си правих тест който беше  EFN Вчера ме понаболяваха яйчниците  newsm78 но днес вече не  Shocked И все пак освен чувствителни зърна – друго няма така че ... Мисля си,че ще ми дойде  Sad

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 12:33 от kremenu6a

# 83
Лорче, ако овулацията ти действително е била тогава, няма как теста да отчете, ще трябва да изчакаш още няколко дни!

# 84
Момичета, имам един въпрос! Цикъла ми е на 30 дни, трябваше да ми дойде на 06.05. Днес си направих тест за бременност ( не с първата урина- отрицателен) има ли някакъв шанс да съм бременна. Правим опити вече от година и имам много редовен цикъл. Знам, че би трябвало теста да не греши но според тестовете за овулация тя е била на 30.04-01.05 ( тоест късна овулация) Та възможно ли е хормона още да е с ниски стойности и тестът да не го хваща. А и базалната ми температура продължава да е 37.1-37.2
Здравей  Hug Първо да не те разочаровам,но с толкова късна Ову надали още се е имплантирала точицата, а пък е възможно и да не е станало този път...дано не ми се разсърдиш, но щом си сигурна, че си имала Ову на 30.04-01.05 е много рано да се каже....пробвай пак с тест след 10 дена или пусни кръвен ако не ти дойде!Това, че имаш такава БТ 6-7 дни - нищо не означава ( за сега  Hug ) УСПЕХ и спокойствие   bouquet

# 85
Не е възможно да има имплантация, ако й беше дошло вече или й дойде тия дни, но най - вероятно цикълът й ще закъснее, точно заради късната овулация, което не пречи ЛФ пак да е около 14 дни  и да има имплантация. Просто Лорче все още не си в закъснение!

# 86
Благодаря за бързите отговори! От 30.04 съм с такава базална  температура. Силно се надявам да е станало но гледам да не се пренавивам. Факт е обаче, че не си спомням някога да ми е закъснявал цикъла и това ми дава надежда. А дали е проблем, че съм с късна овулация.

# 87
На този етап тази БТ не означава нищо, нормално е след О. да е такава, ако се задържи висока повече от 14 дни след овулацията, тогава може да се мисли за бременност.

# 88
Здравейте момичета  Grinning Миналия месец се бях включвала , но за съжаление ми дойде и ето ме о този месец пак  Mr. Green  Последния ми цикъл беше на 15.04 и сега го очаквам на 13.05 , по принцип ми е доста редовен на 28 дни . Полови контакти този месец имахме на 25.04; 27.04;28.04 и 05.05 изчислявам овулациата си по календар и нищо повече , пия само фолиева киселина , от вчера ме боли кръста , на моменти много силно после отслабва , други симптоми нямам никакви , днес имам и доста обилно бяло течение , та се чудя дали и днес да не пробваме с опитите  Thinking, дали може по някакъв начин ако има оплодена яйцеклетка да я отлепим от мястото и , да навредим , чувала съм , че първоначално трябва да си много внимателен ,има ли шанс ако няма за плодена яйцеклетка сега понеже имам повече течение да стане оплождането . Миналия месец имах пак много силни болки в кръста и в яйчниците , а после ми дойде М точно по календар  Sad а преди да почнем да правим опити за бебе не ме е болял корема или кръста най - много само първия ден от М , не помня да съм взимала хапчета за болки при ПМС , а сега почват една седмица по рано и колкото по наближава датата толкова повече ме боли , какво мнение може да ми дадете , по въпроса да пробваме ли и днес ?   

# 89
Здравейте! Не съм спирала да чета и препрочитам писанията ви по темата. И аз като повечето тук: опити, опити, вълнение, страх и все още нищо. Вече се изгубвам в тези терзания, но се опитвам да се държа. Имах два теста през 4 дни- и двата с много бледа 2-ра черта, но след 5 дни закъснение ми дойде обилно. Не разбрах какво се случи, но разбрах, че втора бледа чертичка не винаги е равна на "честито". Нека сме търпеливи и не прибързваме с тестовете и емоциите след тях. Кураж на всички като мен и честито на Ванчето и на всички като нея!

Общи условия

Активация на акаунт