"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 51 074
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Joy, не се отчайвай, ще стане, това с тестовете наистина е озадачаващо Thinkingпри мен досега бледата черта си е била бременност, според мен си била , просто нещо не се е развило както трябва, особено ме съмнява това, че и цикълът ти е бил обилен.

# 91
Joy, не се отчайвай, ще стане, това с тестовете наистина е озадачаващо Thinkingпри мен досега бледата черта си е била бременност, според мен си била , просто нещо не се е развило както трябва, особено ме съмнява това, че и цикълът ти е бил обилен.

Благодаря за подкрепата и насърчението, politam. Според още две непрофесионални мнения е станало така, както предполагаш. Това още повече ме притеснява каква е била причината за неуспешния развой на бременността, ако е имало такава. Загадката си остава, така както и надеждатата чудото да се случи Simple Smile

# 92

Благодаря за подкрепата и насърчението, politam. Според още две непрофесионални мнения е станало така, както предполагаш. Това още повече ме притеснява каква е била причината за неуспешния развой на бременността, ако е имало такава. Загадката си остава, така както и надеждатата чудото да се случи Simple Smile
Другия път ще стане. Hug

# 93
"Другия път ще стане. Hug"

Hug Дано! Не съм човек, който споделя такива неща. Но тук открих своето място да споделя, да получа съвет и блага дума и ако мога- да помогна със същото. Всички участвали в тази борба и споделили радостта си от 2те чертички са надеждата за всички останали да не се отказват!

# 94
На мен никой не ми отговаря  Cry явно въпроса ми не е много смислен , все пак ако някой има мнение , ще се радвам да го прочета  Heart Eyes

# 95
Веси - от нормален секс не може да "отлепите" ембриончето, ако има такова. За болките мога само да кажа - когато ние започнахме с опитите имаше промени в цикъла и усещанията, което е главно на психична основа, просто преди не си се вглеждала толкова. Не знам колко е бил редовен сексуалния живот преди това, но може малко да си се "протрила" от по-честите контакти (извинявам се за образното обяснение) и не на последно място, кога за последно си си пускала микробиология и цитонамазка - засилено течениe с болки, може да говори за инфекция.

# 96
Веси - от нормален секс не може да "отлепите" ембриончето, ако има такова. За болките мога само да кажа - когато ние започнахме с опитите имаше промени в цикъла и усещанията, което е главно на психична основа, просто преди не си се вглеждала толкова. Не знам колко е бил редовен сексуалния живот преди това, но може малко да си се "протрила" от по-честите контакти ( за образното обяснение) и не на последно място, кога за последно си си пускала микробиология и цитонамазка - засилено течениe с болки, може да говори за инфекция.
  Благодаря за отговора   bouquet Вчера си взех изследванията от посявка на вагинален секрет , няма налични бактерии , всичко е отрицателно , преди празниците си правих и пълна кръвна картина но другата седмица ще ходя при личната да ги разчете. Не съм прекалила със секса , защото този месец сме правили опити само 4 пъти и то през интервали , просто леки настинки и при двамата и слаба работа свършихме  , та за това искам да наваксвам  Joy Може и да си въобразявам , то когато почне да ти наближава датата на М , направо имам всички симптоми  #Crazy Ще продължавам да ви следя и пожелавам на всички успех  Praynig Аз отивам да приготвям вечерята и довечера наваксвам с опитите   chef

# 97
  • Germany
А защо не започнеш да следиш О с тестове и мерене на БТ, ще е по-лесно да уловите момента. Успех! Hug
Веси - от нормален секс не може да "отлепите" ембриончето, ако има такова. За болките мога само да кажа - когато ние започнахме с опитите имаше промени в цикъла и усещанията, което е главно на психична основа, просто преди не си се вглеждала толкова. Не знам колко е бил редовен сексуалния живот преди това, но може малко да си се "протрила" от по-честите контакти ( за образното обяснение) и не на последно място, кога за последно си си пускала микробиология и цитонамазка - засилено течениe с болки, може да говори за инфекция.
  Благодаря за отговора   bouquet Вчера си взех изследванията от посявка на вагинален секрет , няма налични бактерии , всичко е отрицателно , преди празниците си правих и пълна кръвна картина но другата седмица ще ходя при личната да ги разчете. Не съм прекалила със секса , защото този месец сме правили опити само 4 пъти и то през интервали , просто леки настинки и при двамата и слаба работа свършихме  , та за това искам да наваксвам  Joy Може и да си въобразявам , то когато почне да ти наближава датата на М , направо имам всички симптоми  #Crazy Ще продължавам да ви следя и пожелавам на всички успех  Praynig Аз отивам да приготвям вечерята и довечера наваксвам с опитите   chef

# 98
Ако този месец не се получи , от другия почвам тестове за О и мерене на БТ  Simple Smile

# 99
Здравейте,
За пръв път пиша, изчетох почти всичките Ви теми, които ме интересуват относно забременяването. Накрая изпитах нужда и аз да напиша нещо, просто да споделя. Няма да Ви задавам глупави въпроси, тъй като прочетох отговорите на всичките ми въпроси... Тук можеш да намериш всичко #Crazy  Simple Smile  Пък ако някой реши да коментира, ще ми бъде интересно.
Аз също искам бебе и пробваме от 9 месеца... Ще споделя причините, поради които може да няма бебе и тези, които ме навеждат на мисълта, че има.
При мен също има два отрицателни теста, но съм наясно, че първо, още може да е рано (закъснява ми с 10 дена) да отчете хормона, второ, има много хора с отрицателни тестове в началото, а с налична бременност.  Другата причина е, че точно този месец секса ни беше не със свършване вътре, ами с повтаряне след свършване другаде. Т.е. трябва да са останали сперматозоидчета в каналчето, и при вторият път..... знаете. И за това изчетох много и видях, че е възможно, но малко вероятно.

Доводите "ЗА" са, за пръв път ми закъснява толкова, а точно три дни преди овулацията ми бях на лекар - каза, че вс е наред имам перфектна лигавица матка, яичници без кисти, пред овулация даже ми снима фоликула който щял да се пука и т.н. ... и след 4 дена правихме секс с приятелят ми, после на 5-ият и на 6-ят(пак с малката вероятност на забременяване 😉) Даже и тест за хламидия пуснах - отрицателен.
Симптоми.... спеше ми се много тези почивни дни, даже ми викаха Спящата красавица и яичните ме боляха така както по време на овулация(а такава вече е минала) което ми направи впечатление, но не му обърнах внимание.
Друго няма .... ако не ми се беше забавило толкова нямаше да се замислям за вс тези глупости. Последното "ЗА" е, че този месец бях сигурна, че няма да стане за това не го мислех изобщо .... което ме е освободило от стреса за това и както казват.. спораш да го мислиш и ХОП. Е, ще видим.... не искам да ходя още на кръвен тест и на ехограф. Не искам неверни и несигурни резултати. Ако не ми дойде още две сед - отивам направо при докторката - ако не е бебе, поне ще ми каже защо ми закъснява. 
Това е от мен. Много сте готини всичкоте, продължавайте да пишете и да вдъхвате надежди, макар че....  съдбата си знае работа 😉

# 100
Без свършване вътре....скептична съм. И тези неща с много спане, не ги мисли въобще. Ако искаш дете мери базална и прави тестове за овулация със семеизпразване вътре в подходящите за това фертилни дни. Другото е "бошлав работа", както го наричат бабите. Hug  bouquet

# 101
  • Germany
Без свършване вътре....скептична съм. И тези неща с много спане, не ги мисли въобще. Ако искаш дете мери базална и прави тестове за овулация със семеизпразване вътре в подходящите за това фертилни дни. Другото е "бошлав работа", както го наричат бабите. Hug  bouquet

Абсолютно съм съгласна. Peace
А и мисля, че 10 дни закъснение са си доста стабилно закъснение до отчете тест, дори при по-късна О, но все пак по-компетентните по въпроса до кажат. Но според мен шансът за бременност е почти нулев.
Успех! Hug

# 102
Ако искаш дете мери базална и прави тестове за овулация със семеизпразване вътре в подходящите за това фертилни дни.
Благодаря, но ме искам да ставам толкова вманиачена, защото после само се ядосвам като не стане.... правила съм тестове за овулация и пак нищо. То си е божа работа. Аз знам, че някой ден ще стане , това ми е достатъчно 😉 и така съм по-спокойна...

# 103
Аз имам приятелки , които са с бебета и когато почнахме да правим опити и ние с приятеля ми , почнах да ги разпитвам как са се получели нещата при тях , женско разговори  Crazy Нито една от тях не си беше следила Овулацията , никоя не бе чувала за мерене на БТ , даже ме разпитваха какво е това , нито една не беше пила предварително фолиева киселина , даже едната от моите приятелки , започнала да пие фолиева киселина чак в 5 месец , докторката била забравила да и каже  #2gunfire  а всичките имат здрави и красиви бебчете , уточнявам , че моите приятелки са около 5-6 от два различни града един по- малък и другия е варна , а момичетата са доста интелигенти , не мога да си обясня как са се получили нещата при тях , без мерене на БТ и без следене на О  newsm78 Мисля , че е най важно да не мислиш за това , няма нищо , че всичките са планирани , желани бременности  #Crazy И аз другия месец ще пробвам с мерене на температури и БТ и ако не стане почвам и аз като тях да не го мисля . Вчера си купих книга за бременни и там пише , че спермотозоидите  могат да живеят от 5 до 7 дни вътре в теб и не е задължително оплождането да стане в деня на половия акт може да стане 2-3 дни след това , дали наистина е така  newsm78 Правете любов с желание и страст , а не по задължение   Heart Eyes

# 104
  • Бургас
Снежанка, аз съм забременявала с пазене, но е малка вероятността, да.
Според мен, обаче, 10 дни си е сериозно закъснение. Кръвният тест дава съвсем точен резултат, не знам кое те притеснява. Да не говорим, че ако наистина си с такова голямо закъснение, вече и на ехограф би могло да се види нещо, а и уринният тест би трябвало да го засече. На мен ми е закъснявало доста от кисти на жълтото тяло, задържани фоликули и т.н. Дано да е бременност, разбира се, но съветът ми е да се обърнеш към лекар.
Веси-мир, нали се сещаш, че има проблеми, които не се отстраняват с немислене. Да, много са жените, забременели без да правят сметки и да следят подробности, късметлийки са. Но да правиш секс във фертилните дни, да не се получава една година и да си повтаряш, че не става, защото го мислиш, леко несериозно ми звучи.

Общи условия

Активация на акаунт