"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 51 076
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Снежанке, подкрепям Голди!Няма нужда да чакаш толкова много! Или си бременна или има някакъв проблем като киста например, за това трябва да посетиш лекар скоро!

# 106
Аз втори ден си чакам МЦ  Praynig Дано не ми дойде  Praynig От време на време ме по наболява корема и имам чувствителни зърна  Shocked но като цяло не се чувствам бременна  newsm78 знам ли ... Правих тест в деня когато трябваше да ми дойде и резултата беше  EFN не искам да се самонавивам  Rolling Eyes после ще се чувствам по кофти ... но все пак надежда винаги има нали ?

# 107
vesi_mir нямаш представа колко хора не знаят, но те от една страна са блажени, защото са нямали проблеми или терзания, тук са малко такива мами. Аз овулацията си я познавах по цервкалната слуз и с едно приложение за женски календар, просто меренето на БТ не е моят метод, в един момент си мислех да го почна, после реших, че ако ще я следя, ще е с ехограф-чиста работа, без много втелясване, колко часа съм спала, графики и т.н.

# 108
Снежанке, подкрепям Голди!Няма нужда да чакаш толкова много! Или си бременна или има някакъв проблем като киста например, за това трябва да посетиш лекар скоро!
Да, и аз това бих си помислила, даже съм по склонна да вярвам, че закъснява заради киста... но нали на 14-ти бях на преглед (както и написах) тогава каза, че всичко е наред - НЯМА КИСТИ... възможно ли е за една седмица да се образува толкова голяма, че чак да забави цикъла  newsm78

# 109
vesi_mir нямаш представа колко хора не знаят, но те от една страна са блажени, защото са нямали проблеми или терзания, тук са малко такива мами. Аз овулацията си я познавах по цервкалната слуз и с едно приложение за женски календар, просто меренето на БТ не е моят метод, в един момент си мислех да го почна, после реших, че ако ще я следя, ще е с ехограф-чиста работа, без много втелясване, колко часа съм спала, графики и т.н.

Полита , аз мисля , че за тази работа си е голяма доза късмет и божия работа , дори и да си много стриктен със всички тестове и мерене и т.н пак може да не се получат нещата , но все пак мисля да пробвам един месец с графики и тестове за О , а после ако не се получи се пускам по вълната до есента , а после ще видим как ще продължа . За тази работа една точна рецепта няма всичко е много индивидуално  Rolling Eyes

# 110
Здравейте извинявам се предварително но не мога да поставям запетайки копчето не функционира  Rolling Eyes Нека си дойда на думата менструацията ми закъснява с скромните 4 дни но се чувствам доста странно последните 10 дни. Направих си тест шуър чек писалка ден преди менструацията който показа  EFP но едната е изключително бледа.След това направих още 2 теста и сега не мога да преценя има ли чертичка или ми се привижда моля помогнете  newsm17 smile3511 http://prikachi.com/images.php?images/823/7313823l.jpg http://prikachi.com/images.php?images/824/7313824v.jpg http://prikachi.com/images.php?images/829/7313829A.jpg

# 111
Здравейте извинявам се предварително но не мога да поставям запетайки копчето не функционира  Rolling Eyes Нека си дойда на думата менструацията ми закъснява с скромните 4 дни но се чувствам доста странно последните 10 дни. Направих си тест шуър чек писалка ден преди менструацията който показа  EFP но едната е изключително бледа.След това направих още 2 теста и сега не мога да преценя има ли чертичка или ми се привижда моля помогнете  newsm17 smile3511 http://prikachi.com/images.php?images/823/7313823l.jpg http://prikachi.com/images.php?images/824/7313824v.jpg http://prikachi.com/images.php?images/829/7313829A.jpg
Втора черта си е, просто вероятно ти е ниско съдържанието на хормона все още... направи си кръвен тест. И мен така ме посъветваха, но аз не искам, по-приятно ми е да си чакам Simple Smile

# 112
Втора черта си е, просто вероятно ти е ниско съдържанието на хормона все още... направи си кръвен тест. И мен така ме посъветваха, но аз не искам, по-приятно ми е да си чакам Simple Smile
   Благодаря те вече поне знам че не съм луда  Hug но и аз като теб мисля да поизчакам още 5 6 дена  Wink но сигурна ли си че се вижда сигурна си нали Simple Smile

# 113
Виж, не мога да давам категорични изявления, но да - виждам я и аз , не си луда 😄 Тия тестове трябва да сложат и средно положение, да обясняват какво значи.... освен pregnant, not pregnant да сложат и с бледа черта вариант - almost pregnant 😄😄😄

# 114
Здравейте, момичета! Имам един въпрос към вас. Миналия месец М. ми дойде на дата, различна от обичайната (2 -дни преди ..) Този месец не знам как да отчета закъснението си. Дали от последната дата, или от постоянната? newsm78

# 115
Виж, не мога да давам категорични изявления, но да - виждам я и аз , не си луда 😄 Тия тестове трябва да сложат и средно положение, да обясняват какво значи.... освен pregnant, not pregnant да сложат и с бледа черта вариант - almost pregnant 😄😄😄
И аз предлагам същото Peace

# 116
Здравейте, момичета! Имам един въпрос към вас. Миналия месец М. ми дойде на дата, различна от обичайната (2 -дни преди ..) Този месец не знам как да отчета закъснението си. Дали от последната дата, или от постоянната? newsm78
е ти кво ни пита, направо ме караш да ти търся в нета вместо теб отговора. Повярвай ми, всичко можеш да намериш - от как се определя края, началото средата , овулацията как да го смяташ и дрън дрън. Но попринцип никога не можеш да излислиш точно кога е трябвало да ти дойде. Само ако ти дойде можеш да се върнеш назад и да видиш кога точно е била овулацията... но винаги ще варира няколко дена. Погледни назад в календарчето си, ако имаш такова, колко средно са ти били циклите дни и така горе долу можеш да заимаш някаква представа. Не гледай само последното, гледай всичките Naughty

# 117
Аз имам приятелки , които са с бебета и когато почнахме да правим опити и ние с приятеля ми , почнах да ги разпитвам как са се получели нещата при тях , женско разговори  Crazy Нито една от тях не си беше следила Овулацията , никоя не бе чувала за мерене на БТ , даже ме разпитваха какво е това , нито една не беше пила предварително фолиева киселина , даже едната от моите приятелки , започнала да пие фолиева киселина чак в 5 месец , докторката била забравила да и каже  #2gunfire  а всичките имат здрави и красиви бебчете , уточнявам , че моите приятелки са около 5-6 от два различни града един по- малък и другия е варна , а момичетата са доста интелигенти , не мога да си обясня как са се получили нещата при тях , без мерене на БТ и без следене на О  newsm78 Мисля , че е най важно да не мислиш за това , няма нищо , че всичките са планирани , желани бременности  #Crazy И аз другия месец ще пробвам с мерене на температури и БТ и ако не стане почвам и аз като тях да не го мисля . Вчера си купих книга за бременни и там пише , че спермотозоидите  могат да живеят от 5 до 7 дни вътре в теб и не е задължително оплождането да стане в деня на половия акт може да стане 2-3 дни след това , дали наистина е така  newsm78 Правете любов с желание и страст , а не по задължение   Heart Eyes

Когато решихме да имаме дете,аз също не съм използвала тестове за овулация,нито съм мерила температура.Просто при всеки се получава по различен начин.Успех на всички!  Hug

# 118
  • София
Момичета, темата е за бързи отговори и въпроси. Не спамете-има няколко отчетни теми за споделяне!

# 119
Аз имам приятелки , които са с бебета и когато почнахме да правим опити и ние с приятеля ми , почнах да ги разпитвам как са се получели нещата при тях , женско разговори  Crazy Нито една от тях не си беше следила Овулацията , никоя не бе чувала за мерене на БТ , даже ме разпитваха какво е това , нито една не беше пила предварително фолиева киселина , даже едната от моите приятелки , започнала да пие фолиева киселина чак в 5 месец , докторката била забравила да и каже  #2gunfire  а всичките имат здрави и красиви бебчета...
За тестовете за О и за БТ ок,но с фолиевата киселина не си правете шега,защото аз пък имам другият пример с приятелка,която не е пила фолиева и поради това бебето завърши с фатален край... Sad Така,че пак се обичайте с или без тестове и БТ,но задължително пийте фолиева киселина!

Общи условия

Активация на акаунт