"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 51 085
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте извинявам се предварително но не мога да поставям запетайки копчето не функционира  Rolling Eyes Нека си дойда на думата менструацията ми закъснява с скромните 4 дни но се чувствам доста странно последните 10 дни. Направих си тест шуър чек писалка ден преди менструацията който показа  EFP но едната е изключително бледа.След това направих още 2 теста и сега не мога да преценя има ли чертичка или ми се привижда моля помогнете  newsm17 smile3511 http://prikachi.com/images.php?images/823/7313823l.jpg http://prikachi.com/images.php?images/824/7313824v.jpg http://prikachi.com/images.php?images/829/7313829A.jpg
Не ти се привижда! Честито!:)

# 121
limonka за мен това са положителни тестове.Чертичката е бледа,може би,защото рано си направила тестовете.Предполагам,че ако направиш след 1 седмица отново тест,чертичката ще е по-ярка Simple Smile

# 122
Благодаря много за отговорите Hug вече ми е 6 ден на закъснение и мисля да отида на лекар. ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА СПАМА. newsm51

# 123
Здравейте, момичета! Имам един въпрос към вас. Миналия месец М. ми дойде на дата, различна от обичайната (2 -дни преди ..) Този месец не знам как да отчета закъснението си. Дали от последната дата, или от постоянната? newsm78

От последната.

# 124
Благодаря много за отговорите Hug вече ми е 6 ден на закъснение и мисля да отида на лекар. ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА СПАМА. newsm51

Лекаря може да установи с ехограф поне 2 седмици след закъснението.Направи си кръвен тест

# 125
Точно така кръвния тест е най-сигурното нещо на този етап от закъснението. Peace

# 126
Привет дами, искам вашето мнение за моята ситуация, защото съм ужасно притеснена , с приятелят ми от 2 месеца правим опити и ... Embarassed миналият месец ми закъсня с 2-3 дни, а този с 6, никога до сега не съм имала проблеми с цикъла, винаги е като по часовник, направих 3 теста и трите са отрицателни, но имам и всички симптоми за бременност, и така вчера беше 7-ми ден от закъснението, но сутринта се появи кафяво зацапване, а малко по късно стана по ярко кърваво течение, но много леко, а по- принцип съм с доста обилно, отидох на гинеколог вчера и жената ми каза,че или яйцеклетката не е успяла да се прикрепи или си проправя път, но е рано да се каже  Shocked днес е още по слабо и кафеникаво,но изпадна един съсирек, като отидох по малка нужда  Embarassed има ли някой изпадал в подобна ситуация ? Какво е вашето мнение по- въпроса? Възможно ли е това да е цветна бременност ? Благодаря предварително   bouquet

# 127
Момичета  Praynig Моля Ви кажете мнението си за този тест  Praynig Цикъл още няма и закъснение 3 4 дни Благодаря ви  http://kremenu6a.snimka.bg/daily/razni.806555.32693340 http://kremenu6a.snimka.bg/daily/razni.806555.33171971     На истина ли има бледа чертичка или ...?

# 128
Инна Петрова, направи си кръвен тест, той ще покаже дали има бременнност.

kremenu6a, аз виждам бледа втора черта.  Simple Smile Моят първи тест за бременност, при втората ми бременност, изглеждаше по същия начин.

# 129
Благодаря  Hug Значи не съм си въобразила  Crazy  Утре съм на лекар   bouquet Моля Ви стискайте палци  Hug

# 130
Благодаря за съвета   bouquet

# 131
Успех, момичета!

# 132
Привет дами, искам вашето мнение за моята ситуация, защото съм ужасно притеснена , с приятелят ми от 2 месеца правим опити и ... Embarassed миналият месец ми закъсня с 2-3 дни, а този с 6, никога до сега не съм имала проблеми с цикъла, винаги е като по часовник, направих 3 теста и трите са отрицателни, но имам и всички симптоми за бременност, и така вчера беше 7-ми ден от закъснението, но сутринта се появи кафяво зацапване, а малко по късно стана по ярко кърваво течение, но много леко, а по- принцип съм с доста обилно, отидох на гинеколог вчера и жената ми каза,че или яйцеклетката не е успяла да се прикрепи или си проправя път, но е рано да се каже  Shocked днес е още по слабо и кафеникаво,но изпадна един съсирек, като отидох по малка нужда  Embarassed има ли някой изпадал в подобна ситуация ? Какво е вашето мнение по- въпроса? Възможно ли е това да е цветна бременност ? Благодаря предварително   bouquet
Не е цветна бременост. Направи си утре кръвен тест и веднага ще разбереш дали си бременна или да очакваш хубав цикъл. Лекарката не те ли посъветва да направиш кръвен тест?

# 133
мммм не, само това ми каза, че или организма го изхвърля, или си проправя път Simple Smile но ще направя кръвен тест Simple Smile

# 134
Привет дами, искам вашето мнение за моята ситуация, защото съм ужасно притеснена , с приятелят ми от 2 месеца правим опити и ... Embarassed миналият месец ми закъсня с 2-3 дни, а този с 6, никога до сега не съм имала проблеми с цикъла, винаги е като по часовник, направих 3 теста и трите са отрицателни, но имам и всички симптоми за бременност, и така вчера беше 7-ми ден от закъснението, но сутринта се появи кафяво зацапване, а малко по късно стана по ярко кърваво течение, но много леко, а по- принцип съм с доста обилно, отидох на гинеколог вчера и жената ми каза,че или яйцеклетката не е успяла да се прикрепи или си проправя път, но е рано да се каже  Shocked днес е още по слабо и кафеникаво,но изпадна един съсирек, като отидох по малка нужда  Embarassed има ли някой изпадал в подобна ситуация ? Какво е вашето мнение по- въпроса? Възможно ли е това да е цветна бременност ? Благодаря предварително   bouquet
според мен не си бременна. Относно симптомите, те са същите като ПМС, всичко е внушение.

Общи условия

Активация на акаунт