"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 51 094
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета искам да питам и да ми кажете мнението си  така МЦ дойде на 09.04.14г. като ми беше по леко от обикновено и не беше алено червено на 2-рия ден започна да спира и само да прицапва като към края на дена почети спря днеска е трети ден и имам само няколко розови капки. Сега към този момент няма нищо по принцип  МЦ ме обилен и  е по 5-6 дни .Днеска над вечер си направих ТБ и беше – ,но след като бях пикала преди 10 мин.Всъщност това е единствения симптом че пишкам често .Какво мислите и какъв съвет ще ми дадете ?

# 136
Това че ходиш по малко нужда често не означава абсолютно нищо. Пишеш за 04 месец, а сега сме 5-ти месец. Всъщност от поста ти нищо не се разбира. Ако сега ти е дошъл цикъл в този месец не си бременна със сигурност.
А щом имаш отрицателен тест значи не си бременна според мен.

# 137
Грешката е моя става въпрос за този месец просто за толкова години не съм имала такъв МЦ дори когато съм работила и под голям стрес ,дори като родих ми беше редовен и нормален от по 5-6 дена А сега на 2-ри ден иска да спира ,3-ти ден нищо почети и затова попитах и се чудех дали ТБ може да е грешен .Досега не ми е бил розов на цвят.

# 138
Какво е ТБ?
Ако искаш да си сигурна прави кръвен тест, ако не изчакай да видиш какво се случва с цикъла ти.

# 139
Благодаря за отговора ще изчакам да видя какво ще стане .ТБ- тест за бременност

# 140
Ако се чудиш за цветна бременост нямаш. Peace

# 141
Здравейте момичета, последният месец ви чета много усилено научих много неща и като всички любопитни искам да ви попитам според вас има ли шанс да съм бременна ?

Първо да се представя на 31 год.съм от София от скоро правим опити за бебче, то не било лесна работа Simple Smile, нямам деца до сега.

Та да си дойда на въпроса на 23.04.14г ми дойде, цикълът ми обикновенно е на 28/29 дни редовен трае около 4 дни. На 28.04 направихме опит за бебе,след което отново на 04,05, и 07 май. Някъде  малко след  това започна да ме боли корема, десният яйчник,кръста и взе да ми се гади- тези признаци продължават и до днес. Правих тест на 10-тия ден от първия полов контакт отрицателен, доста рано но нямах търпение. Сега се чудя кога мога да направя следващ тест? Благодаря ви за отговора предварително, малко стана дълго ама .... newsm78

# 142
Това с гаденето са внушения, отърви се от тях защото ще страдаш, ако не забременееш веднага. Тестове се правят след закъснение на цикъл, а ти имаш доста време дотогава.
Кръвен тест може и по-рано. Peace

# 143
Благодаря ти densi за бързият отговор. Хубава вечер Simple Smile

# 144
Момичета  Praynig Моля Ви кажете мнението си за този тест  Praynig Цикъл още няма и закъснение 3 4 дни Благодаря ви  http://kremenu6a.snimka.bg/daily/razni.806555.32693340 http://kremenu6a.snimka.bg/daily/razni.806555.33171971     На истина ли има бледа чертичка или ...?

Не ти се привижда има бледа чертичка Simple Smile  Hug

# 145
Момичета  Praynig Моля Ви кажете мнението си за този тест  Praynig Цикъл още няма и закъснение 3 4 дни Благодаря ви  http://kremenu6a.snimka.bg/daily/razni.806555.32693340 http://kremenu6a.snimka.bg/daily/razni.806555.33171971     На истина ли има бледа чертичка или ...?

Аз бих направила и друг тест и на мен ми се вижда, но все пак, може да пробваш и с друга марка. Успех! Simple Smile

# 146
valari86, промени в цикъла може да има по различни причини. Само лекар може да каже защо този месец МЦ е оскъден  Peace

# 147
Здравейте, аз си направих тест на първият ден от закъснението и ми се появи втора бяла черта очертана с червени линии от двете страни???????

# 148
  • Germany
Здравейте, аз си направих тест на първият ден от закъснението и ми се появи втора бяла черта очертана с червени линии от двете страни???????

Звучи ми като изпарителна черта, но най-добре повтори теста. Peace Успех!

# 149
Да чувала съм за изпарителни, че били в сив цвят. Направих теста в събота утре сутрин ще направя нов, но исках да знам дали на някой му се е случвало?

Общи условия

Активация на акаунт