"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 51 003
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Искам да кажа, че няма как да знаеш имало ли е, или не, защото тестовете се правят по определени правила, които ги пише в упътването и на безброй места в интернет.

Да на 100 % няма сигурност , но аз съм  си правила и друг път и знам за какво става на въпрос. Теста ми беше с 2 черти с еднакъв цвят и интензитет, което в упътването значи че в следващите 12-48 часа може да има овулация.
Положителен тест за О не доказва че ще има такава. Теста отчита повишените нива на ЛХ хормона, но само чрез мерене на БТ може да се разбере дали има или е имало О. Така че не разчитай само на теста  Peace

Не разчитам  Simple Smile

# 301
Здравейте скъпи дами!!! Нова съм в бебеправенето! Този месец за пръв път не се пазим, но имахме само един полов контакт при който той свърши в мен! Цикълът ми е като швейцарски часовник , даже ми идва най често на 26 ден. Днес ми е 31 ден и си направих тест но беше отрицателен! Мисля също че може да ми закъснява от стрес, баба ми почина . Според вас има ли надежда, а забравих да кажа че имам ПМС че всеки момент ще ми дойде- болки долу ниското и от днес гърдите ме болят! Благодаря Ви Hug
Много малко вероятно, особено при отрицателен тест всъщност какво питаш?
Има ли вероятност да съм бременна?
Ние боб ли да хвърлим или на карти да ти гледаме? При отрицателен тест за мен бременост няма. Peace

Ще Видим  Grinning  На моята най добра приятелка теста и отчете чак на 10 ден от закъснението, а на мен ми закъснява 2 дни  Laughing   И да ми дойде лелката , добре ми дошла!, пак съм вери вери хепи  Hug

# 302
След 4 дни закъснение лелката днес ми дойде с пълна сила! Никога не ми бе закъснявало толкова много , винаги ми идва на 26, 27 ден а днес дойде на 33 ден !!!!

# 303
Съжалявам! Другия път ще стане!  bouquet
Вече предполагам вярваш на тестовете и правилното им показване?

# 304
Съжалявам! Другия път ще стане!  bouquet
Вече предполагам вярваш на тестовете и правилното им показване?

И Да и Не........Специално за моя случай вярвам!!! Grinning

# 305
Смяташ, че си била бременна?

# 306
По-скоро има предвид някоя приятелка, на която теста й е отчел грешно.

# 307
Смяташ, че си била бременна?

Не смятам , че съм бременна, имам приятелка на която теста и отчете чак на 10 ден от закъснението!

# 308
  • В един копнеж!
Всяко "никога" си има изключения...не разчитай, че винаги ще си часовник. Особено след някоя и друга годинка, например след 10-ина годинки.  Joy

# 309
Зная, че тук не трябва да се оплакваме, а да си помагаме и окуражаваме, но накратко да споделя. Бях писала по-горе, че за този месец нямам очаквания да съм забременяла, но то взе че ми закъсня 4 дни и температурата ми беше 37,1 постоянно. И двамата с мойто момче целите тръпнем от тихичка, скрита радост. Той горкия ми вика, че е сигурен, че е станало. Появи ми се и едно нетипично задъхване и стягане в гърдите и си викам айде.. Да, ама снощи пак ми дойде. И рев, и яд и направо не знам. Не е честно толкова желани дечица да не могата да се появят. С голямо желание чакам някоя от вас да изскочи с хубавата новина. За всяка се радвам все едно на мен се е случило.

# 310
Задъхване, стягане в гърдите и повишена температура са признак може би за настинка или някакъв вирус, но не и за забременяване. Успех другия месец.  bouquet

# 311
Задъхване, стягане в гърдите и повишена температура са признак може би за настинка или някакъв вирус, но не и за забременяване. Успех другия месец.  bouquet

Благодаря!  Hug Често съм попадала на информация и споделяния за задъхването като симптом и затова. Настинка не съм усетила да имам, но темп. се поддържаше висока. Пореден извод- трябва да се изчака по-голямо закъснение преди да излетим на фалшивите криле и да тупнем на земята.

# 312
Ема, и от мен успех следващия месец.  Hug

# 313
Здравейте ,момичета!  Flutter
Днес реших да си взема Clear test, не знам дали избързах..очаквам МЦ на 03.06 ,  мисля,че овулацията ми е беше на 16-ти,така го бях изчислила,от другия месец ще почна с ову тестовете,ако сега отново не стане. На 17-ти и 18-ти също бебеправихме и сега се чудя избързах ли с теста...ама съм си нетрърпелива,знам го  Rolling Eyes Вие какво мислите
 http://moonorchid7007.snimka.bg/maternity/pregnancy-tests.820610.33281538

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 17:48 от vasileva90

# 314
Е какво да мислим, отрицателен е.

Общи условия

Активация на акаунт