"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 872
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Вероятно ми се е привидяла бледата втора черта...

# 316
Здравейте ,момичета!  Flutter
Днес реших да си взема Clear test, не знам дали избързах..очаквам МЦ на 03.06 ,  мисля,че овулацията ми е беше на 16-ти,така го бях изчислила,от другия месец ще почна с ову тестовете,ако сега отново не стане. На 17-ти и 18-ти също бебеправихме и сега се чудя избързах ли с теста...ама съм си нетрърпелива,знам го  Rolling Eyes Вие какво мислите
 http://moonorchid7007.snimka.bg/maternity/pregnancy-tests.820610.33281538

на мен не ми го отваря  newsm78

# 317
  • В един копнеж!
Не, че не ти го отваря, просто  снимката вероятно вече не съществува. Затова те прехвърля към някакъв цял албум.  Simple Smile

# 318
Не, че не ти го отваря, просто  снимката вероятно вече не съществува. Затова те прехвърля към някакъв цял албум.  Simple Smile

ai_vi ясно  Simple Smile

# 319
Здравейте ,момичета!  Flutter
Днес реших да си взема Clear test, не знам дали избързах..очаквам МЦ на 03.06 ,  мисля,че овулацията ми е беше на 16-ти,така го бях изчислила,от другия месец ще почна с ову тестовете,ако сега отново не стане. На 17-ти и 18-ти също бебеправихме и сега се чудя избързах ли с теста...ама съм си нетрърпелива,знам го  Rolling Eyes Вие какво мислите
 http://moonorchid7007.snimka.bg/maternity/pregnancy-tests.820610.33281538

на мен не ми го отваря  newsm78

Опитах се да изтрия само снимкита от албума,но цъкнах и го изтрих целия. Така се бях заблудила днес,че вече виждам макар и бледо така дългоочакваната вече втора чертичка... Даже си взех още един тест да повторя с сутрешна урина,но май няма смисъл. Показах го и на моя приятел като се прибра,но и той казва,че не вижда нищо.Сигурно ще си ми дойде и този месец,дори да е със закъснение.

# 320
  • В един копнеж!
Нищо другия път.  Simple SmileНе се разочаровай. Аз така при последния тест от желание да видя чертичката, ми се видя блед черта, че ахааа да викна от радост. Но не! Около е лъжливо, доказан факт.

# 321
Нищо другия път.  Simple SmileНе се разочаровай. Аз така при последния тест от желание да видя чертичката, ми се видя блед черта, че ахааа да викна от радост. Но не! Около е лъжливо, доказан факт.

Дано, мила.   bouquet

# 322
няма нищо, стискам палци  thumbsup

# 323
Изчаквайте закъснение и тогава правете тестове. Преди това няма голям смисъл.

# 324
  • София/Варна
Сигурно въпроса ми е изключително тъп, но от толкова прочетени статии съвсем се объркаx. Та, имам нередовен цикъл. Идва ми на 28, 29, та докато стигне 35 , че и повече дни. Това означава, че и овулацията ми се измества нали?! В такъв случай каква е възможността да забременея веднага след цикъл?! Имам вече огромни съмнения, но все не смея да си направя тест, за да не се разочаровам, а цикъла не идва..

# 325
Разбира се, че е възможно, прави тест.

# 326
Julie, аз съм с нередовен цикъл, варирал е от 19 до 40 дни, имала съм положителен тест  веднъж при 10 дни и  втори път при един ден закъснение, така че тестаът ще отчете, има приложения за женски календар, които е много удобни, особено за разсеяни хора, като мен. Късмет! Simple Smile

# 327
Ема, и от мен успех следващия месец.  Hug

Много ти благодаря!  Hug Този месец фалшивата тревога беше преживяна тежко. И снощи пак имаше сълзи. Аз съм с мноого дълга връзка, голямо нетърпение и съответно трудно овладяване на нервите и от двете страни. Но това с нетърпението и нервите е при всички тук, затова не спирам да пожелавам успех!!!

# 328
Всяко "никога" си има изключения...не разчитай, че винаги ще си часовник. Особено след някоя и друга годинка, например след 10-ина годинки.  Joy
При мен пък цикълът ми се нормализира с годините и особено след първото раждане.

# 329
Здравейте надявам се някоя от Вас да може да ми помогне с мнение или съвет.
Последната ми менструация беше на 27.04.14 год./закъснението ми може би не е голямо нямам представа/имам редовен цикъл 28 ден.На 02.06 бях на преглед с ехограф /коремен/ при АГ тя каза че се вижда плодно сакче,но за по голяма сигурност да отида пак след 2 седмици,защото било много рано,след като се прибрах си направих два теста единият съвсем обикновен и показа две черти от която 2-рата почти въображаема Whistlingдругият тест шуар чек-отрицателен. SadМного благодаря предварително ако все пак някоя от Вас се е сблъсквала с подобен проблем и би ми помогнала.
Успех на всички дами които чакат заветните 2 чертички.

Общи условия

Активация на акаунт