"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 825
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Дано да не ни доиде този месец ! Силно се надявам! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ДАНО!!! И аз силно се надявам на това чудо... Simple Smile newsm17
Дано стискам ви палци

# 391
А тест преди това да правя ли?

Както искаш, но мисля че не е нуйно защото пак ще ти покайе полойителен

Извинявам се за граматическите грешки но нямам кирилица на клавятурата

Няма проблем... Но си мисля, че ако ида утре то пак нищо няма да се види или....  newsm78

# 392
А тест преди това да правя ли?

Както искаш, но мисля че не е нуйно защото пак ще ти покайе полойителен

Извинявам се за граматическите грешки но нямам кирилица на клавятурата

Притеснява ме малко карвенето ти след прегледа, затова е хубаво да те види лекар , защото ако си бременна мойе да се налойи да пиеш лекарства за карвенето!
Няма проблем... Но си мисля, че ако ида утре то пак нищо няма да се види или....  newsm78

# 393
Да нищо няма да се види. Peace

# 394
sluncholinka, щом имаш приятелка АГ, защо не й звъннеш да я питаш дали пък не трябва да отидеш до спешния кабинет. Аз прокървих още преди да отида за първи път на преглед. Това след положителния тест имам предвид. И ми биха инжекции няколко дни. После продължих на хапчета. И много пазене. Доколкото разбрах беше частично отлепване на плацентата. Но всичко завърши добре Simple Smile

# 395
sluncholinka,консултацията е наложителна,не се чуди ама това ли,ама онова ли.Моят съвет е да отиваш колкото може по-скоро.

# 396
sluncholinka, щом имаш приятелка АГ, защо не й звъннеш да я питаш дали пък не трябва да отидеш до спешния кабинет. Аз прокървих още преди да отида за първи път на преглед. Това след положителния тест имам предвид. И ми биха инжекции няколко дни. После продължих на хапчета. И много пазене. Доколкото разбрах беше частично отлепване на плацентата. Но всичко завърши добре Simple Smile

Според мен плацентата се образува доста по-късно и кървенето не е било от нея Peace Но се радвам, че всичко е наред

# 397
Ами да и аз така реших.. Днес отивам... После ще пиша какво се е станало... Стискайте палци  newsm17

# 398
Ами да и аз така реших.. Днес отивам... После ще пиша какво се е станало... Стискайте палци  newsm17

Успех!! Всичко да е наред..  newsm10

# 399
Не се притеснявай, всичко ще е наред. Hug

# 400
Реших сутринта да повторя първо теста, бях си взела два... Единият пак показа бледа чертичка, а вторият не.... Обаче кървенето (или каквото и да е) се засили... май няма да имам късмет този месец   smile3511 newsm45

# 401
Реших сутринта да повторя първо теста, бях си взела два... Единият пак показа бледа чертичка, а вторият не.... Обаче кървенето (или каквото и да е) се засили... май няма да имам късмет този месец   smile3511 newsm45

Отиваи на лекар и пиши какво е полойението ! Стискаме палци вси4ко ще баде наред!

# 402
Доколкото разбрах беше частично отлепване на плацентата. Но всичко завърши добре Simple Smile

Според мен плацентата се образува доста по-късно и кървенето не е било от нея Peace Но се радвам, че всичко е наред

Може, може ... аз имах кървене и в по-късен период, та може и тогава да са ми го казали.

sluncholinka, стискаме палци  Praynig  Hug

# 403
Здравейте нова съм тук и моля за вашето мнение. От 3 месеца нямам цикъл, отидох на гиниколог и ми изписа Оргаметрил 5дни х 2 табл. и 5 дни да чакам цикъл. След 5 дни ми се появи съвсем оскъдно кафеникаво зацапване което продължи 3 дни.Направих си хормонални изследвания всичко ми е в норма. Сега две седмици след "цикъла" страшно много ме болят гърдите и зърната,подути са, болки в кръста яйчниците и вчера забелязах нещо като брадавички по ареолите на гърдите. А в момента не приемам хормонални лекарства единствено Метфодиаб заради ИР. Възможно ли е да е от тях или нещо друго???? Не смея да си направя тест за да не е поредното разочерование, както става 2 години наред, все тази една черта. Моля ви за мнение.

# 404
Здравейте
Не знам дали точно в тази тема трябва да пиша, моля да ме поправите, ако не съм за тук.
Миналия месец имах 7 дена закъснение на цикъла и 3 теста за бременност с много бледа втора черта. Направих кръвен и той показа резултат 27, което е положителен резултат. Но на другия ден веднага след кръвния тест ми дойде цикъла. Беше си както ми е винаги - 4 дни, обилен. Ходих на преглед преди 3 дни. Тя каза, че това е спонтанен аборт, който трябва да си се брои. Назначи ми само едно изследване, но не ми е давала никакви хапчета или др. Дори не ми каза сега трябва ли да се пазим 3 или 6 месеца или не?!?!? Та искам да ви питам трябва ли да се пазим след такъв аборт или не?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт