"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 821
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
zlateto85 Нямаш цикъл от 3 месеца, ходила си на лекар. Предполагам, че са те гледали на УЗ. Ако имаше бременност щеше да се види Peace Успех!

pkoshuta Защо не се консултираш с доктор? Тук все пак няма такива Simple Smile Успех!

# 406
Здравейте
Не знам дали точно в тази тема трябва да пиша, моля да ме поправите, ако не съм за тук.
Миналия месец имах 7 дена закъснение на цикъла и 3 теста за бременност с много бледа втора черта. Направих кръвен и той показа резултат 27, което е положителен резултат. Но на другия ден веднага след кръвния тест ми дойде цикъла. Беше си както ми е винаги - 4 дни, обилен. Ходих на преглед преди 3 дни. Тя каза, че това е спонтанен аборт, който трябва да си се брои. Назначи ми само едно изследване, но не ми е давала никакви хапчета или др. Дори не ми каза сега трябва ли да се пазим 3 или 6 месеца или не?!?!? Та искам да ви питам трябва ли да се пазим след такъв аборт или не?
Благодаря
Нарича се химическа бременност. Аз лично не бих се пазила повече от един-два месеца. Попитай обаче лекаря си как точно да процедираш.

# 407
Напоследък бях много заета на работа и нямах много време за компютъра... И така... ходих на лекар казаха ми да ида другата седмица пак... Кървенето намаля, даже почти го няма (което е нетипично, защото по принцип е 7 дена, много обилен) и ще чакаме другата седмица, да видим какво ще кажат....  smile3518

# 408
Ти прави ли кръвен тест, за уточняване със сигурност дали има бременост?

# 409
Ами за съжаление не, защото се наложи да замествам колежката тази седмица и нито една лаборатория не работи във времето в което свършвам работа....

# 410
Когато си свободна отиди и си направи кръвен тест, за да знае със сигурност какво се случва. Hug

# 411
Здравейте, казвам се Жени, на 18 год. съм.. Новичка съм тука и много бих се радвала ако някой ми каже някакво мнение по въпроса ми , колкото и глупаво да прозвучи ! Simple Smile Миналия месец правих секс с презерватив (който не видях да е скъсан) обаче малко повечко от седмица почна да ми се гади, не съм повръщала, нямах симптоми на идващт цикъл  бях се и притеснила, даже ми закъсня с 9 дена. На 9тия ден си направих тест(не беше с първата урина,но ми казаха че по всяко време е точен) и беше отрицателен. На следващия ден ми дойде, но за първи път ми беше дошло по такъв странен начин, беше съмсем леко течение, светло кафеникаво, после стана розово и малко по късно си премина към червено, но през целия ден беше доста оскъдно. На следващия ден ми се оправи беше си обилно течение, червен цвят. След 2 дена ми спря течеше по малко  и беше кафяво. вечерта изобщо го нямаше, но на сутринта пак ми кацна и беше светло червеникав.. Общо 7 дена бях във цикъл, обикновенно ми кара по 4,5.. Добре до тука успокоих се че не сме направили гафа, но се ме притеснява това,че 2 дена след като ми свърши почна да ме боли корема ниско доло вляво, от време на време към бедрото усещам болката а тези 2 дена ми преминава и по средата като менструална а е рано да ми идва минали са 11 дни, избиха ми пъпки и гърдите не че ме болят, но имам някакво странно усещане не точно като болка даже аз самата незнам как да го обясня, но не ме и болят като ги пипам не са ми и подути и незнам вече дали не сме направили гаф или е овулация макарче от доста време ме боли, търпи се не е силна болка, но се усеща. Незнам дали е защото минала седмица по физическо тичах, хвърлях топка, и скачах дали не е от това да ме болят гурдите,гърбът и той ме боли а по принцип не съм много активна по физическо  Grinning Grinning Извинявам се за големия роман който изписах просто всичко написах с подробности за да видиме някакво мнение . Simple Smile Аз четвъртак съм на гинеколог, но е доста далече този ден и се побърквам от мислене.. Благодаря ви предварително !!  bouquet  bouquet

# 412
  • Germany
Не си бременна! Успех!   bouquet

# 413
  • Бургас
Според мен може и някоя кистичка да имаш. Поне така, както описваш цикъла и болките, на това ми прилича. Отиди на лекар да те погледне Peace

# 414
Благодаря за отговорите!  bouquet  bouquet  bouquet и да кажа понеже от скоро водя полов живот и по принцип до сега съм се пазила ползваме с приятеля ми презервативи, повечето пъти след секс се мия, до сега на гинеколог не съм ходила и ми е малко притеснено. Ако е киста опасно ли е бързо ли ще се махне ?? Една приятелка тя е по-голяма от мене и имаше киста преди 2,3 години и беше цял месец в цикъл.. И забравих да кажа тези болки в корема от време на време минават към кръста от лявата страна за секунди и спират .

# 415
  • Бургас
Ееее, не се притеснявай сега! Тя може и с цикъла да се е махнала, може и да е нямало изобщо, може просто изолиран случай да е бил този странен цикъл. Предположих, понеже когато образувах кисти, цикълът ми беше подобен и болките, но при мен бяха вдясно и то главно след секс. Придърпванията може и от овулация да са. Не се тревожи, отиди на лекар да те погледне, нищо страшно няма. Освен това личното ми мнение е, че трябва да се ходи периодично на гинекологични прегледи, щом вече правиш секс Peace Успех!

# 416
мм .. Мене при секс не ме боли, освен на кучешката, но не е всеки път, понякога ме боли повечко, понякога по-малко и се трае а понякога изобщо, но поне се успокоих че не е бременност защотото е доста сложно при мене пък и вяра на лекари нямам никаква! Успех и на вас ! Simple Smile

# 417
 jensi5 , разбирам, че имаш лош опит с лекари, но що се касае за здравето ти и въпроси, свързани с него, няма кой друг, освен лекар да ти помогне  Peace
Ако до сега не си ходила на гинеколог, мисля, че е крайно време да отидеш- профилактични прегледи веднъж годишно са не само пожелателни, а задължителни, особено след като вече водиш полов живот.
Успех   bouquet

# 418
Здравейти мили мами и посетителки на сайта! От днес и аз съм член  Grinning Искам ако може мнение по един въпрос- на 24 години съм през май месец ходих на гинеколог защото имах болки долу ниско в ляво и дясно. Казаха ми че нищо няма,но и до сега си продължават болките ,тогава цикалът ми дойде само за 3 дни вместо за 5-правих тест и беше отрицателен. На какво може да се дължи това? Предварително Ви благодаря Sad Sad

# 419
Бих отишла на друг гинеколог. Болки от нищо, все пак има някакъв източник. Парене или чести позиви за уриниране имаш ли?

Общи условия

Активация на акаунт