"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 838
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
ами често уриниране нямам ,но дори сега си ме боли и си записах час в четвъртък за гинеколог в Дженерали,все трябва да има някаква причина-те са като спазми,но ми е много притеснено какво може да излезе newsm78

# 421
Микробиология искай задължително.

# 422
да мислех си за цитонамазка,но дали ще ми направят и микробиология щото май не правят и двете

# 423
Защо не, на мен са ми правили.

# 424
най -много ме е страх какво може да излезе smile3514

Мислиш ли че може да е бременност?

# 425
Здравейте скъпи дами! Имам едно краткко въпросче, та въпросът ми е -Болят ме гърдите вече от 10 дни, освен че ме Болят и са подути , но от днес болката почти я няма и гърдите ми са малко омекнали, трябва да ми дойде на 22. 06. Според вас дали това е симптом че ще ми дойде? Този месец бебеправим сериозно, но не можах да хвана овулация с тестоветв, но ние си действахме по въпроса! Много се надявам да не ми дойде, но не тая голяма надежда! Благодаря

# 426
Да аз задължително ще отида, но е чак в четвъртак Sad за това исках мнение защото се уплаших да не е бременност.. Мисля че не ми е време още..... Имам и още едно въпросче, просто да знам случвало ли се е на някой или знае ли случайно какво е .. днеска по обяд като ходих до тоалетната и имах мисля че беше бяло течение поне на това ми приличаше, някакво слузесто и бяло и по него имаше малко жълто-кафеникави петънца и все още си тече.. Незнам честно дали друг път ми се е случвало или просто съм се филмирала с тази бременност.. Надявам се че ме разбирате а не да си кажете поредната глупачка .. Доста чета и се информирам,  също така се и пазя.. корема малко поспира да ме боли, повечко ме заболява като се свия .. Confused

# 427
евето90, болките ниско долу не е задължително да са симптом на гинекологичен проблем. Ако и този лекар потвърди, че си здрава, то те съветвам да отидеш на друг вид доктор (например гастро-ентеролог). Бременност не е.

Butterfly<3, може да е, може и да не е. По принцип е нормално гърдите да нарастват преди цикъл, същото важи и за бременност. Изчакай си датата на М и ще разбереш. Успех

jensi5, вагинално течение аз си имам цял живот. Лекували са ми го с какво ли не, но минава само за седмица. Така че можеш да живееш с него, без да имаш проблем. Понякога може да е симптом на овулация, менструация, бременност, но и за много инфекции! Докторът ще ти каже най-добре дали е физиологично или патологично.

# 428
Здравейте, мами! Не знам дали мястото на въпроса ми е тук, че за първи път се сблъсквам с това, че може да съм бременна. Днес ходих на гинеколог, но тя ми каза, че е прекалено малко закъснението ми и ме извика чак на 30ти - последния ми цикъл беше на 12 май. Но не ми каза, че и ще ми дойде  newsm78  и се чудя какво се случва, ако ми закъснява пък било и с няколко дена и ако трябва да дойде не трябва ли да има все пак нещо, което да подсказва, че ще дойде лелката? Нямала съм и кисти ... Правих си тестове и те са отрицателни поне според мен, защото има една чертичка а другата се вижда като бяла и едва забележима под определен ъгъл, усещам придърпване ниско долу, една тежест в корема, не мога да спя спокойно, но пък базалната ми температура е ниска 36,5. Направо си се чудя на организъма ми  Thinking Вие какво мислите...?  #Crazy newsm78 Thinking

# 429
Направи си кръвен тест и ще разбереш веднага. Peace

# 430
Здравейте момичета,искам да споделя какво се случва с мен този месец....Последната менструация беше на 10.05,като трябваше да дойде около 11,12.06,но до днес нищо.Днес направих тест за бременност,но отрицателен.Интересно ми е,че от няколко дни имам световъртеж,а и в събота ми тече и кръв от носа,без никаква причина...миналата седмица около датата на не чакания цикъл много ме боля и корема,но така и не дойде...
Мога ли да се надявам на грешен резултат на теста или да го приема за верен? Sad

# 431
Ох хораа искам пак мнение .. SadSad Ходих на гинеколог.. Нищо ми нямало уж.. Вчера обаче имах бяло течение със жълти и кафеникави отенъци.. Направих си тест пак беше отрицателен ... Продължи да ме боли корема и кръста само в ляво.. Забравих да отбележа че ходенето по голяма нужда ми беше трудно, но вчера го направих и спряха да ме болят.. Днеска също не са ме боляли но имах кафяво петно по гащите.. Някой може ли да ми каже дали мисли че е бременност или какво предполага че може да е и да ми даде някаква тема да пиша или да чета докато си намеря друг гинеколог ??

# 432
  • В един копнеж!
Ако ти кажа, че не мисля, че си бременна...какво ще се промени при теб?! Дори си мисля, че не си изобщо за гинеколог, а по-скоро за гастроентеролог.

# 433
Ами ако ми кажеш,  че не съм бременна доста по-добре ще ми стане поне за това, защотото съм на 18. Само да отбележа че ползваме презервативи и си имах цикъл, дойде ми на 28.05 един ден преди да ми дойде си направих тест защото ми закъсня и вчера пак си направих защото ми е доста болна тема тази бременност и това кафяво зацапване ме уплаши, макар и да знам че няма как. То е някакво като слуз и имам съвсем малки съсиреци, не тече много. А какъв е  този лекар който ми написа незнам как ще прозвъчи, но до сега не мисля че съм чувала за такъв .

# 434
  • София
Гастроентеролог е лекар, който се занимава със стомашни проблеми.
По време на овулация понякога се появява кафеникаво зацапване.
Според мен не си бременна щом тестовете са отрицателни и ти е дошъл цикъла, а и ако имаше нещо АГ-то щеше да види.

Общи условия

Активация на акаунт