"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 816
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
И аз смятам, че не си бременна. Peace

# 436
Направи си кръвен тест и ще разбереш веднага. Peace
Мислех си го като вариант, но ще имам възможност чак към 25 ,а то където е 25 там е и 30 за прегледа , но благодаря за отговора

# 437
Ох хораа искам пак мнение .. SadSad Ходих на гинеколог.. Нищо ми нямало уж.. Вчера обаче имах бяло течение със жълти и кафеникави отенъци.. Направих си тест пак беше отрицателен ... Продължи да ме боли корема и кръста само в ляво.. Забравих да отбележа че ходенето по голяма нужда ми беше трудно, но вчера го направих и спряха да ме болят.. Днеска също не са ме боляли но имах кафяво петно по гащите.. Някой може ли да ми каже дали мисли че е бременност или какво предполага че може да е и да ми даде някаква тема да пиша или да чета докато си намеря друг гинеколог ??

Много сте ми интересни вие тийнейджърите. Не се притеснявате, че сте болни, а за бременност. Не си бременна, но имаш проблем. Или отиди на втора консултация с друг гинеколог (защото и на мен една ми каза, че нищо ми няма, но се оказах с възпаление на яйчниците) или отиди на гастроентеролог.

# 438
ОО да аз 100% отивам на друг , защотото изобщо не вярвам на тая, че нищо ми нямало... То и аз не се чувствам нещо да ми има ама не ми изглежда така .. Не съм отписала като вариант,че може да е нещо друго не само бременност.. Знам, че не е задължително това Simple Smile И помеждодругото има ли вероятност да е от тежко физическо натоварване, защото сутринта нямах нищо нито болки нито кафяви петна, а днеска по физическо правих 40 коремни преси, за 30 сек. трябваше да направя възможно най-много, набирания и скачане на въже.. След това видях това петно преди това го нямаше и да отбележа много съм слаба и постоянно качвам и свалям кг. От 55 свалям на 48, после пак качвам сега незнам колко съм.. дали и това го има като вариант нещо да ми е станало?? Просто питам, защото от както съм отслабнала почна и кръвното да ми пада, почти постоянно ми е замаяно, задушавам се, а по физическо не играя по принцип и сега изведнъж почнах с коремни преси ?? Благодаря ви за отговорите !! Simple Smile)

# 439
  • В един копнеж!
Абе, мило момиченце, темата е строго определена. Не е, за да си задаваме въпросчета, от които да си върви времето и лафа, защото ни е тъпо.
Дали-или, дали-или, дане би...ние откъде да знаем, седнали пред компютрите си. Една от нас тук казваше, че като започне на върти кълбото, ще казва нещата категорично и със сигурност.

# 440
Еми добре като ви  е тъпо  Simple Smile Исках някакво мнение! Пределно ясно ми е че вие не можете да ми кажете какво точно ми е а само можете да предполагате.. Няма да ви занимавам повече !! Simple Smile

# 441
Здравейте,
искам да попитам по-знаещите и опитните за съвет, а именно каква според вас е вероятността да съм бременна? На 3ти този месец имахме контакт с приятелят ми, който изобщо не ме опази. веднага изтичах за овулационен тест и се оказа 2 наситени черти, на следващия ден нямах никаква овулация. В момента ми закъснява не съм сигурна с колко дни точно, по мои сметки с 2-3, но имам ПМС  вече 5-6 дни без да ми е дойде. В началото си чувствах яйчниците, а по-късно започна болка в матката. Такава болка имам първия ден от МЦ по принцип. Гърдите ми са уголемени и съвсем леко болезнени (не бих казала точно като на бременна, но пък моите не се променят при МЦ по принцип въобще...). Нямам температура на бременна (36,7-36,8). Няколко теста направих от 16ти насам, но ми показват или отрицателни резултати, или много бледи линии и то доста след 5 мин, но незнам колко и да им вярвам, понеже ги купих от всичко по 1 лв (2 за 1,50...)
Мин. година имам един спонтанен аборт, това ми беше първа бременност и имам спомен че гърдите ме боляха доста по-силно, а при ПМС матката не ме е боляла така. Когато започна да ме боли... прогнозата беше лоша. Тогава преживяхме ужасен шок. И сега в момента най- ме е страх от това.
Много съм притеснена, а не смея и да отида на лекар, защото имам много горчив опит от предния път и изобщо не искам да отивам пак при същата лекарка.
Възможно ли е да не съм бременна, а поради някакви други причини да имам дълъг ПМС. А ако съм бременна дали тези болки не означават ранен аборт.... моля ви, помогнете

ПС. коремът не ме боли постоянно, ами само отвреме навреме. но почти всеки ден или през ден.  а в яйчниците нямам болки, ами по-скоро нещо като къркорене.
от 2 дни темп ми е 36,7-36,8, предните дни беше 37. в момента обаче имам температура и то 37,6 но не я чувствам newsm78

Последна редакция: пт, 20 юни 2014, 21:46 от passingby

# 442
Направи си кръвен тест и  задължително консултация с лекар Peace

# 443
Живея в холандия, при нас не правят кръвни тестове, доколкото ми е известно. Лекарката ми е една туркиня, която меко казано отбягвам да посещавам, освен ако не е крайно наложително.
предния път, когато бях бременна и отидох при нея, понеже имах болки в корема. Тя започна да ме натиска в корема с такава сила, сякаш не е чувала за ехограф. на следващия ден започнах да кървя. не казвам че получих аборт от нея, и не вярвам да е така, ама ми се струва крайно неграмотна и/или незаинтересована от пациентката. след това отидох в БГ на гинеколог, за да се уверя че всичко е наред и съм много доволна от БГ гинеколожката. А тази моята лична лекарка не бих и позволила повече да ме докосне.

# 444
Значи отиди при някоя друга лекарка. Тази не е единствена, нали?  Peace

# 445
Права си, така ще направя, но докато това стане ще си умра от притеснение. Затова и се регистрирах тук да потърся странично и по-надеждно мнение. Най-вече дали е възможно, човек който никога не е имал ПМС да получи такъв и то за толков дълъг период и означава ли това, че съм бременна или има шанс и да не съм. И дали не е възможно, понеже се притеснявах и затова да съм го получила (на психическа основа демек) и пак заради това да не ми идва.
А също ми е гузно и се притеснявам, понеже от 5-6 месеца тренирам доста усилено, почти всеки ден по 3-4 часа, а от 2 приемам и сума ти добавки (полезни уж, креатин, протеинови миксове за мускулна маса л-карнетин, спирулина и енергийни буустове)... а нямам представа как стоят подобни добавки при една евентуална бременност, дали би довело до аборт...

# 446
направих спонтанен аборт. снощи в един часа през нощта се събудих с увасни болки, темература и изпотяване и треска. този ми е 2рия за последната година, а най-интересното е че в момента ми отчита че съм бременна и температурата стои, гърдите ми са твърди и големи, с контрастни вени от гърдите до врата, но едва ли ще съм, понеже и при двата пристъпа от снощи насам изхвърлих ципички и доста кръв и продължавам да кървя, тъмна кръв и мирише на много лошо. или поне защото ми е доста обострено обонянието все още.

искам да разбера защо ми се случва това, четох че може да е от несъвместим резус фактор, утре сутринта мисля да отида при личната за направление за гинеколог и се надявам да успея в срока да ми изследват групата и поставят ваксината, ако е това, понеже не си знам нито група, нито резус фактор.
моля по-опитните и знаещите, ако знаете нещо друго напътствие или за какво да се изследвам алтернативно, моля ще съм много благодарна за идеи. при последния аборт изследваха ме след 2 м след него и докторката каза, че всичко изглежда напълно нормално и че нямам нужда от притеснения. Но явно има нещо много нередно и се надявам да разбера какво е то

# 447
Здравейте момичета имам едно въпросче трябваше да ми дойде на 22.06 дойде ми на 20.06 и на 22.06 ми свърши цикълът ми беше мн слаб и кратък а да кажа че на 15.06 и 17.06 правихме бебче възможно ли е да съм бременна Благодаря предварително

# 448
Мисля, че не си  Peace Успех следващия месец  Peace

# 449
И аз мисля, че няма как да е станало нещо щом сте правили бебе на 15-17.06, дори и имплантационно зацапване не може да бъде тоолкова скоро след акта! Но все пак се тествай, ако искаш!

Общи условия

Активация на акаунт