"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 785
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте отново днес пак имам леко зацапване а болките в кръст и корема не са спирали едни леко дразнещи, но мисля че е разно за тест защото са минали само 8 дена от последният ми акт. Simple Smile

# 451
Здравейте отново днес пак имам леко зацапване а болките в кръст и корема не са спирали едни леко дразнещи, но мисля че е разно за тест защото са минали само 8 дена от последният ми акт. Simple Smile

Ще ти дойде скоро  Peace

# 452
Здравейте отново, момичета.   bouquet
Този месец овулацията я засякохме на 15-ти юни, последен МЦ 01-05.06. Бебеправене 14.06, 15.06, после имахме контакти на 21.06, 22.06. На 20-ти усетих за кратко едно пробождане ниско долу. Обикновено поне седмица преди МЦ имам напрегнати,болезнени гърди,а за сега - нищо. Да изчакам ли закъснение -по изчисления би трябвало на 04.07 да ми дойде, или да правя кръвен  newsm78 Какво бихте ме посъветвали?

# 453
Изчакай. Peace

# 454
Здравейте,
Нова съм във форума, затова моля да ме извините, ако допусна грешка в темата.
От 6 месеца правим опити за бебче, но този месец наистина нещо се случва и ще се побъркам вече.
Последният ми цикъл беше на 26.05 вечерта и обикновено трае 28 дни. По принцип правя тестове за О, но този месец така и не видях 2 ярки черти, едната все беше бледа, в продължение на няколко дни. По мои изчисления, а и според тестовете би трябвало да съм била в О на 10.06 и да (не)чакам МЦ на 24.06.
Този месец ми беше натоварен с пътуване и не обърнах внимание на някои може би симптоми. На 24.06 се събудих с главолие и странно гадене, но го отдадох на пътуването и умората от предния ден. След като не ми дойде на 24.06 започнах да се замислям, че имах краткотрайни болки в корема, втрисане и леко бяло зацапване около 20.06. Направих 3 теста, всички отрицателни.
Симптопите, обаче продължават - цикълът го няма, зърната са ми много чувствителни, но гърдите не са толкова надути, наболява ме корем (рядко).
Днес не издържах и пуснах ЧХГ. Току що излезе резултата - 13,30 U/l, рефер. с-т 0-1
Моля ви, помогнете ми, вече не знам какво да си мисля. Не е ли твърде нисък резултат за този период - ако съм в 4 г.с. Знам, че над 5 се счита за положителен, но все пак ми се струва малко.

Благодаря ви за отделеното време. Наистина се надявам някой да ми отговори.

# 455
Здравейте,
От 6 месеца правим опити за бебче, но този месец наистина нещо се случва и ще се побъркам вече.
Последният ми цикъл беше на 26.05 вечерта и обикновено трае 28 дни. По принцип правя тестове за О, но този месец така и не видях 2 ярки черти, едната все беше бледа, в продължение на няколко дни. По мои изчисления, а и според тестовете би трябвало да съм била в О на 10.06 и да (не)чакам МЦ на 24.06.
Този месец ми беше натоварен с пътуване и не обърнах внимание на някои може би симптоми. На 24.06 се събудих с главолие и странно гадене, но го отдадох на пътуването и умората от предния ден. След като не ми дойде на 24.06 започнах да се замислям, че имах краткотрайни болки в корема, втрисане и леко бяло зацапване около 20.06. Направих 3 теста, всички отрицателни.
Симптопите, обаче продължават - цикълът го няма, зърната са ми много чувствителни, но гърдите не са толкова надути, наболява ме корем (рядко).
Днес не издържах и пуснах ЧХГ. Току що излезе резултата - 13,30 U/l, рефер. с-т 0-1
Моля ви, помогнете ми, вече не знам какво да си мисля. Не е ли твърде нисък резултат за този период - ако съм в 4 г.с. Знам, че над 5 се счита за положителен, но все пак ми се струва малко.

честито бременна си , а за хормона не се притесняваи при всяка бременна  е различен на стойности ! Пойелавам ти лека и безпроблемна бременост

# 456
Здравейте,
Този месец ми беше натоваен с пътуване обърнах внимание на някеби симптоми. На 24.06 се събудих с главолие и странно гадене, но го отдадох на пътуването и умората от предния ден. След като не ми дойде на 24.06 започнах да се замислям, че имах краткотрайни болки в корема, втрисане и леко бяло зацапване около 20.06. Направих 3 теста, всички отрицателни.

честито бременна си , а за хормона не се притесняваи при всяка бременна  е различен на стойности ! Пойелавам ти лека и безпроблемна бременост

Благодаря! Все още не мога да повярвам... Надявам се всичко да е на ред. В понеделник ще пусна ново чхг, дано да се е покачила стойността. Благодаря ти за куража.

# 457
Момичета...много съм нетърпелива, много
Та...
1.ден - 04.-06
продължителност - 4 дни
цикалът ми е обикновено на 25-26 дни, много рядко до 28
през целия период секс през ден ( не се пазим от 6 месеца )
Очаквана М след 2-3 дни, но нямам никакви симптоми този месец - обикновено гърдите ми се подуват и ме болят, поне седмица преди М - сега нищо
Издула съм се като балон, но много повече от обикновено, корема ми е като в 5-6 месец, без да преувеличавам, имам голям апетит и съм ленива, преди 5 дни пробождане в яйчниците, по-скоро дърпане, преди 2 дни също - толкова.
Възможно ли е? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Thinking

# 458
In love with life Много е рано за сипмтоми, всичко е в главата ти Peace Стискам палци това да е вашият месец!

# 459
Здравейте,Имам въпрос и много бих се радвала да получа информация от Вас.Първо ЩЕ уточня, че от 8 год. съм с установен Микроаденом на хиповиза.Оттогава, по 2 пъти седмично приемам Достинекс.Цикълът ми идва всеки месец, но определено в различни интервали.Та..На 30 Април имах полов контакт БЕЗ презерватив...Еякулацията беше навън,но зная, че И по време на акта може да се забременее (т.е., това, че е била навън не е гаранция)...След 21 дни - на 22 Май ми дойде цикълът. След това, на 3 Юни, сутринта ПРОкървих, сложих превръзка, но след около час- нищо, само едно малко петно кръв. Следвашите 3 дни имах кафеникаво зацапване.Именно това ме провокира да направя тест ( въпреки, че зная, че шансовете да съм забременяла са МИНИМАЛНИ), но досега ПРОкървяване НЕ ми се е случвало.На 10 Юни направих тест, но следобяд и непосредствено след прием на сок...(зная, че НЕ ТРЯБВА така, но нямах търпение)..ОТРИЦАТЕЛЕН.И така,...до ДЕН ДНЕШЕН..от 26 Май, до днес-29 Юни...нямам цикъл.Миналата седмица нямах апетит..,отслабнах с 2 кг..От 7 дни, гърдите са ми поддути с болки при допир, имам тъпа болка в кръста, която се проявява при навеждане или изправяне, иначе не я чувствам...Сега сякаш апетита ми се "върна"...На 28 измерих в 6 часа базална температура-36.9...Объркано ми е просто...Извинявам се, ако и Вас съм объркала...Бих желала да споделите мнението си! Благодаря Ви от сърце! Приятен ден!

Последна редакция: нд, 29 юни 2014, 14:09 от stefka85

# 460
Така... Дали съм разбрала правилно. Рисковият полов контакт е бил преди 2 месеца и междувременно е имало М? Правилно ли съм разбрала? Ако е така - не си бременна.
Кървенето не е симптом на бременност! Ако има бременност и кървене, то това е патология!!!
Та, определено не е бременност, но проблем явно има. Единствено лекар може да каже какъв е той.

# 461
Да...точно така, преди 2 месеца - на 30 Април..Благодаря Ви!

# 462
Да...точно така, преди 2 месеца - на 30 Април..Благодаря Ви!

Учудвам се, как още не си посетила лекар  newsm78

# 463
...В смисъл?... Shocked

# 464
Във всякакъв смисъл. Peace Отиди на лекар, защото определено не си бременна.

Общи условия

Активация на акаунт