"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 851
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Колко често едва ли някоя от нас прави статистика. Иначе аз от три бременности, само сега имах зацапване (не говоря за кървене въобще, а за еднократно кафеникаво зацапване) първите три месеца на датата, когато трябваше да ми идва нормално. Не може да се сбърка по никакъв начин с цикъл, а и аз не мога да го нарека кървене. Не знам при другите може и да е различно.

# 661
densi, не е точно за хвалба... Но понеже знам естеството на темата и как се гледа на момичета като мен, които повече се страхуват да не ги изненада лелката и затова спестих подробностите.  Blush Съжалявам. Даже не трябваше май да пиша, но нещо съм се притеснила и аз не знам от какво... Приятелят ми беше няколко минути в мен в началото, не е свършвал, но по календарче пише, че съм била в "плодовити дни" и ето на, притесних се. Правих два теста, единят Клиър тест уж за ранна диагностика - и двата отрицателни. Малко ме болят зърната, гърдите леко са се наляли и съм подута, но ще поживеем, ще видим, знам ли... Смяташ ли, че има някакво реално място за притеснение?
Ако до няколко дни не ми дойде, все пак пускам кръвен.
Съжалявам пак за поста си, знам, че сигурно ви звуча глупаво.  ooooh!

# 662
Здравейте! Въпросче и от мен. На 37 г. съм, бебеправим от няколко месеца, имам три малки миомни възела, които според лекарите не са проблемни. Миналия месец правих хормонални изследвания - всичко беше в норма, после вагинален УЗ, на който се видя фоликула. На 19-ти ден правих прогестерон, който беше завишен, но което пак ми обясни лекарката, че било нормално.
Така или иначе МЦ трябва да ми дойде след 5 дни, но от вчера забелязвам, че лек кръвенист секрет, който днес се засили - малко е, но нещо се шашнах. МЦ ми е много точен и не съм имала такива кървенета извън него. На какво може да се дължи това? Лекарката ми е на линия чак в четвъртък.

# 663
Това кървене продължава ли или е било моментно?

# 664
Вчера, докато ходих до 00, забелязах леки следи по тоалетната хартия /извинявам се/, но бяха петънца. Днес е малко по-обилно и личи по бельото - колкото монета от 1 лв. примерно. Изглежда като гъст кръвенист секрет - такъв, какъвто се отделя при овулация /а и при изследванията нямах възпаления или течение/ - не е чиста кръв и не е ярка.

# 665
По принцип може да е т.н. "имплантационно зацапване", но аз никога не съм имала и нямам представа какво представлява.
Другият вариант е просто това да е начало на М.

# 666
Дано да е първото, а е и рано за М. Благодаря!  bouquet

# 667
Здравейте, мами!

Накратко, последната менструация стартира на 15.07 (28 дневен цикъл). Любов за бебе правихме на 22.07 и 25.07.

Днес ми е 27-ми ден и от вчера се чувствам така, сякаш идва, но не би.

Днес следобед с Шуър Чек ми показа ето това:
http://yuliyar.snimka.bg/other/snimki.830938

Нито смея да се зарадвам, нито на мъжа ми да кажа, че току виж се окаже излишна аларма...

изглежда ми бледичка... твърде бледа, да не кажа, втората чертичка, плюс това по-рано днес май беше още по-бледа, но пък не ми прилича и съвсем на изпарителна. А и урината ми не беше първа за деня.

Какво мислите?

# 668
densi, не е точно за хвалба... Но понеже знам естеството на темата и как се гледа на момичета като мен, които повече се страхуват да не ги изненада лелката и затова спестих подробностите.  Blush Съжалявам. Даже не трябваше май да пиша, но нещо съм се притеснила и аз не знам от какво... Приятелят ми беше няколко минути в мен в началото, не е свършвал, но по календарче пише, че съм била в "плодовити дни" и ето на, притесних се. Правих два теста, единят Клиър тест уж за ранна диагностика - и двата отрицателни. Малко ме болят зърната, гърдите леко са се наляли и съм подута, но ще поживеем, ще видим, знам ли... Смяташ ли, че има някакво реално място за притеснение?
Ако до няколко дни не ми дойде, все пак пускам кръвен.
Съжалявам пак за поста си, знам, че сигурно ви звуча глупаво.  ooooh!
Не знам изчакай още малко и ще разбереш. Дано е така както искаш! Hug  bouquet

# 669
Здравейте, мами!

Накратко, последната менструация стартира на 15.07 (28 дневен цикъл). Любов за бебе правихме на 22.07 и 25.07.

Нито смея да се зарадвам, нито на мъжа ми да кажа, че току виж се окаже излишна аларма...

изглежда ми бледичка... твърде бледа, да не кажа, втората чертичка, плюс това по-рано днес май беше още по-бледа, но пък не ми прилича и съвсем на изпарителна. А и урината ми не беше първа за деня.

Какво мислите?
За мен си е втора чертичка, направи още един тест с първа урина и дано се окажа права и да се похвалиш  Praynig

# 670
Здравейте, мами!

Какво мислите?
За мен това си е втора черта.Затова от мен едно тихичко честито  Hug Имах дори по бледа черта на няколко дни закъснение.И все пак направи един и със сутрешна урина.Дано е това за което мечтаеш Hug

# 671
Zdraveite momicheta Simple Smile vchera si pusnah kraven test koito dade rezultat HCG- 10.31 dali ima bremennost a trqbva da mi doide v petak. Pozdravi na vsichki I se izvinqvam za latinicata Simple Smile

# 672
Кели, беременна си, над 5 теста е положителен! Честито! Все пак няма ли референтни стойности, за да сравниш!
yuliyar, честито и на теб!

# 673
Mersi Wink ima referentni po koito sam v 3-4 sedmica no nqkade v neta chetoh che takava stoinost se smqta za neopredelen rezultat I za tova neznam da se radbam ili ne..

# 674
  • София
Mersi Wink ima referentni po koito sam v 3-4 sedmica no nqkade v neta chetoh che takava stoinost se smqta za neopredelen rezultat I za tova neznam da se radbam ili ne..

пиши на кирилица!

Да този резултат се смята за неопределен, до 25 е така. Тествай след 48 часа пак и ако се удвоява е супер.

Общи условия

Активация на акаунт