"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 13

• 50 841
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Направи ЧХГ тест през 48 часа. И чакай, няма друго какво да се прави. Това че нямаш симптоми е още по-добре. Ако се появи кървене и болка е много вероятно да е извънматочна бременността.

# 691
"Нещо като плоден сак,но се бил криел в гънките на лигавицата."Така беше определено най-точно.Обнадеждих се тогава,но реших да чуя още едно мнение.При втория лекар даже не може да се говори за сак,тъмна сянка,заградена с много удебелена лигавица.Иначе превантивно ме карат да пия Утрогестан,Аспирин протект,и Магнерот..Това е . Thinking

# 692
  • София
"Нещо като плоден сак,но се бил криел в гънките на лигавицата."Така беше определено най-точно.Обнадеждих се тогава,но реших да чуя още едно мнение.При втория лекар даже не може да се говори за сак,тъмна сянка,заградена с много удебелена лигавица.Иначе превантивно ме карат да пия Утрогестан,Аспирин протект,и Магнерот..Това е . Thinking

Отивай за кръвен, ако седиш така само и чакаш ще полудееш. около 20 лв във всяка лаборатория е, ако сега отидеш може да излезнат резултати още днес, в събота отново ще пуснеш още един и ще имаш яснота какво става!

# 693
maceto85 ,Мерси  Hug Ами то друго май не ми остава...

# 694
Отивай веднага на кръвен за да си наясно.

# 695
  • София
Магнерот в първите месеци? newsm78 Превантивно за какво? Направи си кръвен тест и ако има бременност изчакай с прегледите - може да си с късна овулация.

# 696
Благодаря ви,така ще направя. Peace
Превантивно ме "лекуват",за да не направя втори аборт за една година.Да профилактират ако има някаква опасност. ooooh!Така го разбирам аз.
Незнам  кога ми е била овулацията,не съм я засичала с тестове този месец,но си мисля,че ако е била по-късна,теста за бременност щеше  ли да покаже толкова рано положителен резултат?

# 697
Здравейте.
Последният ми цъкъл беше на 14.07. Не ми е редовен, т.е никога не е бил 28 дни, най-често се колебае м/у 29-40 дори. Съответно трябваше да ми дойде в понеделник, но аз се се познавам и не очаквах толкова рано. Правили сме секс с мъжа ми на 29.07 и 1.08. За първи път уж на шега взех да се заглеждам в цервикалната слуз, никога досега не съм я следила. Точно в дните около 1ви (няколко дни преди и няколко след) според нея изглеждаше като да съм в овулация.
Тъй като утре заминаваме на море вчера на шега реших да си направя тест, понеже мислех да пия малко вит. Ц и тъй тъй ми закъснява, поне да го отложа с някой ден още.
И какво се оказа - много, много бледа втора черта. Вчера си направих общо 4 теста - 2 нормални на Sure Check, един от по-скъпите техни и един Presto. Всички 4 с много бледи втори черти, мъжът ми също ги видя. Бях решила днес да ходя на кръвен, та преди почивката да знам, но сутринта си направих 2 - sure check и Presto - и двата твърдо отрицателни.

Вчера ми беше 4 ден от закъснението (32 ден) , но това ако си броим 28 дни, което според мен не важи за мен. Днес стават точно 14 дни от деня, в който си мисля, че може да в станала работата. Та според мен още реално закъснение няма.

И все пак какво мислите за 4 + теста вчера, бледи, но + , и два категорично отрицателни днес?

# 698
Щом цикълът ти е нередовен и сметнато от най-дългия от 40 дни, още нямаш закъснение. Пусни си един кръвен днес, да ти е спокойна почивката  Peace

# 699
По принцип това закъснение при теб не важи, защото този ти цикъл може да е от 40-дневните.
На Шуар чек стриймър не им вярвам, защото дават фалшиво положителни резулатати.
Аз те съветвам да започнеш фолиева киселина и за най-сигурно кръвен тест (ти вече си дала повече пари за пикливи, отколкото за кръвен). Успех ти желая! Иначе по мое мнение си бременна.

# 700
Момичета, резултатът от кръвния тест е 67,3 IU/I при реф стойности небременни 0.0-3.0 и бременни - според срока на бременността.
Това значи ли, че СЪМ наистина бременна?

# 701
Честито   bouquet 

# 702
Момичета, резултатът от кръвния тест е 67,3 IU/I при реф стойности небременни 0.0-3.0 и бременни - според срока на бременността.

100% ДА! ЧЕСТИТО!   bouquet

# 703
И от мен честито,страхотна новина на този хубав ден,дано всичко е наред и да изкараш една спокойна бременност!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИМИ МОМИЧЕТА И НЕКА СВЕТА БОГОРОДИЦА НИ ПАЗИ И ЗАКРИЛЯ,ДА НИ ДАРИ С НАЙ СКЪПИЯ ДАР РОЖБА И НЕКА СМЕ МНОГО ,МНОГО ЗДРАВИ ЗА ДА СЕ РАДВАМЕ НА ДЕЧИЦАТА СИ.....

# 704
melody007 Благодаря ти  Hug И на теб подобно   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт