КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 67 334
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 095
Кой каза, че Бо дупе наляла  Laughing

# 1 096
Паднах от смях с Марина днес,направи ми вечерта,както се казва.
Скрит текст:
Тия котки що ги намесвате в темата за Къртицата?  newsm78

# 1 097
Защо номинираха Марина? Луди ли са?

Номинират според лично отношение и е ясно, че Бориса, Георги, дори Ивайла и Евгени бяха много по - подли и конфликтни от колкото Марина.
Тя е мила и добродушна и много ме е яд, че е номинирана. Не е честно!

# 1 098
  • София

Еееее...Маринка милата няма да има късмета на Бо..
и да й се размине изолатора или поне да е на лек режим.

# 1 099
Е, нали не е с връзки, както мустакатото, ще стои с плъхове, както Боби, ако изобщо оцелее на теста, но най - вероятно ще отпадне.  Confused

# 1 100
Защо номинираха Марина?
Бориса, Георги, дори Ивайла и Евгени бяха много по - подли и конфликтни от колкото Марина.

E точно поради тази причина.  thumbsup

# 1 101
Как кой я е номинирал Марина ? Всеки втори коментар във Фейсбук е за Марина и гласи - Тая е тъпа, та чак вдлъбната , Леле не може да е толкова ТЪПА тази, да си ходи и тн .....  Досега всяка една номинация на публиката веднага я разчитам в настроенията на сайта и на фейсбук. Явно вие не гласувате, а те да. Ако не четете коментари в другите форуми, няма как да си вадите изводи за настроенията на публиката и да нарочвате продукцията, че си съчинява резултати. Явно настроенията в бгмама не са меродавни за аудиторията и тука сме повече по ланкането, а други дейсват.

# 1 102
Е, Марина какво иска? Нямало да издържи в изолатора, но и на теста нямало да се справи, щяла да се обърка. Ами за какво си там?!? Дори и до финал да стигне... пак има тестове. Tired Предпочитам тя и Каменов да напуснат пред всеки от другите участници. Другите поне се опитват да играят някак играта. Peace

# 1 103
Защо номинираха Марина? Луди ли са?

Номинират според лично отношение и е ясно, че Бориса, Георги, дори Ивайла и Евгени бяха много по - подли и конфликтни от колкото Марина.
Тя е мила и добродушна и много ме е яд, че е номинирана. Не е честно!

Напротив, Маринка с интригите си и сплетните  прави голяма част от скандалите.Нито е мила,нито добродушна.По-скоро простовата  Peace Тя е единствената ,която обижда другите на външен вид и физика.Да изчезва,забрави тя как се смееше,когато Хриси Русева беше номинирана от зрителите и плачеше  Tired

# 1 104
Сексистка България отново си каза думата. Жоро мутрата повече от това едва ли може да се наака и все пак публиката ще му прости защото е мъж. За мен той олицетворява всичко противно в един човек. Заплашва хората със саморазправа навън, унижава всеки който не е на неговото мнение, агресивен е, скача на жени, дава какви ли не квалификации, супер жесток е към животинчета, физиономията му се изкривява от злоба и по някаква причина има супер високо мнение за себе си въпреки, че има интелектуалното ниво на 13 годишен пубер. Не само, че не виждам нищо мъжко в него, но не виждам и никаква човещина от негова страна.

# 1 105
Ти сега не му давай  идеи, а бягай   докато само си играе с нас
Скрит текст:
Глупости, да да му изпием Уискас-а и после ще го гътнем

Марина ще изкара изолатора, ама за теста имам огромни съмнения newsm78

# 1 106
Спокойно де,утре ще го номинира Жоро групата

# 1 107
Цитат
Сексистка България отново си каза думата. Жоро мутрата повече от това едва ли може да се наака и все пак публиката ще му прости защото е мъж. За мен той олицетворява всичко противно в един човек. Заплашва хората със саморазправа навън, унижава всеки който не е на неговото мнение, агресивен е, скача на жени, дава какви ли не квалификации, супер жесток е към животинчета, физиономията му се изкривява от злоба и по някаква причина има супер високо мнение за себе си въпреки, че има интелектуалното ниво на 13 годишен пубер. Не само, че не виждам нищо мъжко в него, но не виждам и никаква човещина от негова страна.

Сега каква алтернатива предлагаш ? Хората да избират между грубиян и простакеса ли ? Явно, че типа Марина повече дразни зрителите.

# 1 108
  • София
Цитат
Публикувана от: Mesmunda
Мари  
Кого подозираш, аз гледам предаването чисто развлекателно и чакам развръзката

Аз повече го гледам като Биг Брадър (ех, как ми липсва брадъра) но след случилото миналата седмица, имам подозрения че нещо ни излъгаха с Емо Русев и истинската Къртица
беше или още Е - Бориса. А Русев ни го пробутаха, защото както се видя и тази вечер ...искат да запазят Бо до финала, а докато я мислеха за Кърица, публиката я номинираше всяка седмица.

Е, вече НЕ! плана сработи

Скрит текст:
Цитат
Публикувана от: Mesmunda

Глупости, да да му изпием Уискас-а и после ще го гътнем

ха ха и да се възползваме от пиян котарак(ама сексуално ли?)...мъъъъ добра идея

Последна редакция: сб, 03 май 2014, 01:10 от Mari_Mar

# 1 109
Сексистка България отново си каза думата.

Жоро беше наказан от зрителите, макар и да не е номиниран. Показателно е, че разликата им с Марина е толкова малка, ако приемем, че вотът е реален, де. Wink

Общи условия

Активация на акаунт