КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 66 237
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 305
Хе хе, много се изкефих. Литъл Бюти, браво  Simple Smile Твоите тълкувания са много по-адекватни.

# 1 306
Леле от продукцията ми четат тъпотиите  Mr. Green, засрамих са.  Embarassed Laughing

# 1 307
Добре,че беше Красавицата да му подскаже на Николов как да си обясни жокерите  ooooh!

Момичетааа  , за коя дама говорят да стяга багажа за гост  Laughing
Говорят за нашата съфоримка,която пише тук в темата и беше дала подробен анализ на жокерите и играта като цяло- little beauty  Laughing

# 1 308
Сега Емо без да иска ли каза , че Бо му е помагала щото е знаела или вече и аз не разбирам кво става
НА първата седмица го била разкрила Thinking

hahaha hahaha hahaha
Леле от продукцията ми четат тъпотиите  Mr. Green, засрамих са.  Embarassed Laughing
Сигурна съм,че се изчерви  Blush

# 1 309
Crazy Н.Н. цитира красавицата  Crazy Crazy Crazy Иван каза,че трябва да издирят и да я поканят в студиото.Красавице,гледаш ли?

Ееее  красавицата  стана известна .... макар и косвено Hands Clap

# 1 310
Цитат
Леле от продукцията ми четат тъпотиите  Mr. Green, засрамих са.

Не се засрамвай !  Joy Гордей се. Вече не са само твои и наши тъпотии, а на света.  Ти влизаш в историята на телевизията.  Laughing

# 1 311
Браво на красавицата!!!

# 1 312
  • София
Това нейните обяснения ли бяха?
Аз някакви други помня да съм чела тук...Това с телевизора Опера, свързано с отстраняването от Къртицата на Стоян, който е оперен певец, не се сещам да съм го чела тук... Но тяхнто обяснение стар телевизор=>старо участие в ТВ предаване (пак на жената на Къртицата) също е много загубено... Форумското за сапунената опера, какъвто живот демонстрират е много по-логично и добро!
С шишарките също беше много тъпо: бор=> Бориса и Борислав-първите, играли на теста с Къртицата... Това освен, че е много тъпо, не е вярно... Не играха ли и преди тях участници на теста с Емо Русев?

Ами въпреки, че пак цитира "тоя път няма джаги-Джаро", на практика си е пак същото... Rolling Eyes
Добре, че си е изпринтил на Бюти-то тълкуванията, да подложи нещо съществено!

Последна редакция: сб, 03 май 2014, 20:07 от desitka*

# 1 313
Браво на little beauty Hug Изми им очите този сезон...Иначе пак щяха някакви тъпотии да дадат като тълкувания. ooooh!

# 1 314
  • Варна
   Ама тоя Николов счупи тъпомера с жокерите  ooooh!  Чак толкова плоско не очаквах да бъде...

# 1 315
Н.Н да каже на красавицата коя е новата къртица,за да може да му свърши пак работата с обяснението на жокерите.
  Mr. Green

# 1 316
  • Sofia
много тъпи жокерите Crossing Arms

# 1 317
Здравейте, мили мои от мен отново   bouquet за темичката, Диди ! Благодаря, че сте се сетили за мен снощи и сърдечно ви благодаря за поздравленията  Hug Hug Hug И аз поздравявам всички, които го разконспирираха този подмолен Кърт  Peace

Не бях гледала цяла седмица, но Боби ми каза, че ще е гост и си пуснах съботния лайф. След като го изгледах съм на мнение, че все пак има някаква справедливост - подмолната К Русев излезе от играта, но съм със смесени чувства, тъй като единственият, който го търсеше и разкри успешно от участниците - Боби - беше изгонен единодушно, въпреки че със сигурност не беше К и беше изключително полезен, а чак сега част от оцелелите се сетиха да търсят и номинират К  ooooh!

Бях подготвила файл със синтезираната си теория, който планирах да ви споделя на 18ти май, за да го видят повече хора преди финала. Но сега ще кача само частта с есенцията от тълкуванията на жокерите за Русев, за да видим до колко ще съвпаднат с тези на Николов  Crazy
Жокери
Скрит текст:

Оставам на мнение, че Къртицата тази година е избрана в тотален контраст на безобидната Къртица Кирил от миналия сезон. Въпреки това оправдавам някои от действията на Русев поради възложената роля, но въпросът с конкретния избор за изпълнението й за мен остава и ще си позволя да ви го задам отново (btw Диди, добра е идеята за анкета относно изпълнението му  Peace):

Интересно ми е когато обявят, че К е Русев, дали ще има хора, които да го поздравят както Кирчо (който беше симпатично непохватна К, която стоеше далеч от лъжи и интриги) и дали Н.Николов ще го обяви за достоен човек, въпреки ролята както направи миналата година .. И дали тези, които се възхищават на интелигентността му как бързо е разкрил К, ще са на същото мнение

Относно това, което каза самият той снощи - че Бориса го е разкрила в първата седмица, съм абсолютно сигурна, че е поредната лъжа. Първо защото госпожицата не вижда по далеч от миглите си, наслоени обилно със спирала и въобще не търсеше, а градеше имидж на "достоен пример за младите в България". Второ, защото въпросната разбра едва миналата седмица на Арената лично от него, че е той, за да бъде изгонен Боби, който усилено го подозираше и беше основната му заплаха. Относно това, че и Христина обяви, че е знаела от ден 1ви, също е неистина според мен - многоуважаваната госпожа осъзна едва когато обсъждаха теста, на който ще се явява и затова се разплака и почувства като "жертвено агне". На самият тест игра симулативно, за да не издаде любимия си, а Бориса беше крайно неориентирана и най-вероятно наистина е играла с Георги (за разлика от уверените й действия, когато Русев вече й беше казал).

Това е и, което категорично не мога да оправдая в действията на Русев - да се издаде умишлено пред 1 играч, за да отстрани по този начин нечестно друг. Другото, което премина допустимите граници според мен е грубата редакторска намеса от страна на Николов, която за мен беше изключително показателна за това кой е К.
1. При влизането на Вики и видимото преиграване с инфаркти и т.н. Николов го имунизира и той дори не присъства на номинацията, тъй като както беше споменато от Кети имаше голяма вероятност голяма част от хората да посочат него. (още във втората седмица  ooooh!)
2. При номинацията на Киряков от зрителите, масираната тенденциозна черна кампания с/у Боби с цел той да получи осъдителния вот под формата на по-голям брой копия от "моралистите", за сметка на Русев (за да не изправя с/у "заподозрения си"). А вчера дори и подвластния на емоции към Ивайла Георги призна, че Борислав е бил в пълното си право.

В заключение: Надявам се новата Къртица да е по-успешен избор и да не си служат нито тя, нито Николов с подобни грозни похвати.

ПС:
Сигурно и красавицата това си мисли ВЕЧЕ  Mr. Green, но никога няма да разберем.  Wink
Никога не казвай никога.
Следи тия дни за новорегистрирани и ще я разбереш.
Скъпа Лиляна, не виждам защо ми е да се пререгистрирам Wink О , забравих, ти през цялото време намираше доводите ми за "Алогични" и грубо се заяждаше и накрая може би реши, че не стоя зад думите си, съжалявам, че те разочаровам  Peace

Съжалявам, че я няма красавицата - беше толкова сигурна, че Русев е къртицата и че Борислав ще остане ... милата ... разбиха и се теориите на пух и прах...
Костя е къртицата!!!!! Сега няма да пиша защо мисля така, доста съм изписала преди това...
Толкова е очевидно, но за тези които могат да виждат, отвъд манипулациите и тези които могат да мислят логически...
Скъпа Evangelina, благодаря ти, че ме "съжаляваш", аз пък те поздравявам  Peace

И последно до незнайния господин, който намира постовете ми за "инфантилни" и Ива*, извинете, че смущавам спокойствието ви, но когато имам какво да кажа не мога да го премълчавам, а ако ви е толкова неприятно - просто ме пропускайте  Peace

Извинете за прекомерно дългия пост  Embarassed, но не се сдържах   Laughing

Ето го мега мнението!

# 1 318
little_beauty го е правила:

# 1 319
Това нейните обяснения ли бяха?
Аз някакви други помня да съм чела тук... Това с телевизора Опера, свързано с отстраняването от Къртицата на Стоян, което е оперен певец,не се сещам да съм го чела тук...
С шишарките беше много тъпо: бор=> Бориса и Борислав-първите, играли на теста с Къртицата... Това освен, че е много тъпо, не е вярно... Не играха ли и преди тях участници на теста с Емо Русев?

Joy
Сигурна бях, че и тази година обясненията ще са МЕГА СТРАННИ! Н.Н. да прочете и това, та да си вземе поука за следващия сезон, ако има такъв  Party

Общи условия

Активация на акаунт