КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 65 940
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
какво имаше предвид Емил Р. като на въпроса на Калканджиева дали е дал по-малко верни отговори заради трудните въпроси за стари мисии, той й отговори - ами гледайте снощното предаване и ще разберете, демек нарочно е загубил ли

# 16
asya02, така мисля и аз, нарочно отпадна, но защо?  Rolling Eyes Thinking newsm78

Привет в новата тема! Кой ли ще изберат за къртица?

Който и да изберат, little_beauty е тук и на втория ден ще бъде разкрит.  newsm44

# 17
  • in Wonderland
Красавице още веднъж - моите адмирации към труда , който си положила и към невероятния ти нюх !
Съмнявам се , че обяснението на жокерите от Н.Н няма да е и на половина толкова добро ,както твоите доводи !
 smile3501 smile3501 smile3501

Някой все пак гледа ли Пуснете водата ???
Знаят ли вътре в базата ,че вече си нямат К ???

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 13:32 от Dee_Dee_~ (•̪●)~

# 18
  • Варна
Красавицеееееееееее     bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  Аз пък ужасно много се радвам, че си тук и те моля да не си тръгваш. Давай да подкрепяме Вики и Сано! И помагай с новата къртица, това явно ти се отдава.  Hug Hug

Hug Hug Hug Hug и тук, мила моя  hug
Подкрепяме ги, как, само те ни останаха в крайна сметка  Peace Но се върнах основно, за да търся, а и заради това ще гледам Къртицата оттук нататък  Peace
А иначе за нова К си имам теория, но не обичам да говоря без да се базирам на факти и по интуиция, защото не се стига до верен резултат и затова ще изчакам, за да ви я споделя  Crazy

Дидинка , моля те стига ме хвали, че се засрамвам вече  Embarassed Embarassed Embarassed
Благодаря ти все пак и тук  Hug Ще е интересно да чуем версията на Николов и да видим разговорите им в стаята за разследване с Русев, очаквам ги с нетърпение  Peace

# 19
Красавице още веднъж - моите адмирации към труда , който си положила и към невероятния ти нюх !
Съмнявам се , че обяснението на жокерите от Н.Н няма да е и на половина толкова добро ,както твоите доводи !
 smile3501 smile3501 smile3501

и аз много харесвам постовете на Красавицата.  Hug
Знае ли човек може и от продукцията да четат темата, НН и психоложката. Не би ме учудило, така че да видим дали няма да цитират анализите на Красавицата. Жълтите вестници си пълнят страниците от съседни теми, така като нищо... Laughing

# 20
Запис. И тук ще се повторя, ама няма как:

Не знам Евгени какво спечели от това предаване, ама знам, че загуби много.

След време ще съжалява.

# 21
Дидинка , моля те стига ме хвали, че се засрамвам вече  Embarassed Embarassed Embarassed

Трупай ти хвалби, че после идва наказателната група.  Smile

След време ще съжалява.

Що?

# 22
А дали къртицата е подготвяна предварително с въпросите от тестовете? Нямам спомени от миналогодишния финал, не съм сигурна дали са казвали подобно нещо... Rolling Eyes

Dee_Dee_~ (•̪●)~ ,   bouquet

# 23
А забелязахте ли,че снощи,както бяха разпределени отборите за битката,така се бяха разпределили и копията после на номинациите?(без врътката на Бориса)

# 24
Запис. И тук ще се повторя, ама няма как:

След време ще съжалява.

Според мен вече съжалява. Още от момента, в който Бориса заби копието на Русев  Mr. Green и неговият инат да не номинира къртицата се оказа безсмислен. А като разбере, че къртицата е разкрита още повече ще се сдуха. А на следващите елиминации ще бъде и издухан от групата  Mr. Green

Срина си авторитета това момче само за две минути.  

# 25
Гледах пуснете водата и Жоро каза, че всички знаят че Емил Р се къртицата.
Но не споменаха дали знаят, че си е тръгнал.
Според мен не знаят. Мислят си, че Бориса си е тръгнала, победена от къртицата.

Иначе щеше да си личи поне малко от поведението им.

# 26
  • Русе/София
Аз смятам,че има уговорка м/у Бо и Ру.Той излиза сега,а те пускат смс за да вземе наградата,защото те са сигурни,че тя ще е на финала.Какво са няколко стотин смс,при такава награда?
За мен на финала трябва да останат Вики,Сано и Георги/макар за последния да съм предубедена/.

# 27
Красавице,радвам се,че пак  си тук и да те поздравя отново   bouquet
И аз подкрепям Сано и Вики и дано някой от двамата да спечели  Simple Smile
Сега като изберат нова къртица,ще е пълна лудница в базата  Laughing Най- прецакани ще са първите явили се на тест.

# 28
  • Варна
След време ще съжалява.

Според мен вече съжалява. Още от момента, в който Бориса заби копието на Русев  Mr. Green и неговият инат да не номинира къртицата се оказа безсмислен. А като разбере, че къртицата е разкрита още повече ще се сдуха. А на следващите елиминации ще бъде и издухан от групата  Mr. Green
Срина си авторитета това момче само за две минути.  

+1 Peace Дано поне той като интелигентен мъж в зряла възраст осъзнае колко нелепо изглеждаше поведението му на фона на думите му за спортсменство и достойнство през последните няколко седмици.
ОчеИЗвадно противоречие м/у желан и реален образ още от самото начало има при него, но последните 3 номинации стана изключително фрапантно за всички Naughty

sorriso  Hug

# 29
  • София
А дали къртицата е подготвяна предварително с въпросите от тестовете? Нямам спомени от миналогодишния финал, не съм сигурна дали са казвали подобно нещо... Rolling Eyes

Dee_Dee_~ (•̪●)~ ,   bouquet

На финала къртицата е имунизирана

Общи условия

Активация на акаунт