КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 66 282
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 60
Написала съм го в първия си пост тук, ако искаш да знаеш, а и го казах на човека, с когото гледах предаването тогава и той вчера заяви, че никога не би посмял да ме излъже за нищо оттук нататък.

Късметлийка си, Боби е убавец.  Smile

Ти ли му купи тия очила дето вчера слага на лайфа?  Simple Smile

# 61
  • София
Какво стана  с предложението за брак?

Тя затова ли така го защитава, сгодена е за Бурхан?  #Crazy
кой е Бурхан

# 62
little_beauty .. Аз ти казах, че дълго няма да издържиш, защото си пристрастена и ще пишеш.. Първо се направи на обидена под предлог, че уж бил нечестно изгонен еди кой си и си обра парцалките, после взе, че се върна.. Ама да знаеш, че в живота няма да те търпят така да си тръгваш и да се връщаш когато ти е кеф..
Интересно, ако продукцията не беше решила къртицата да се разкрива вчера (Защото на всички е ясно, че цялото предаване е манипулирано.. Можеха да решат Русев да си играе на максимума 10/10 верни тъй като е много лесно Н.Николов да му каже: "Това ще са въпросите, ти трябва да дадеш тези отговори", а така или иначе не разкриват кой колко верни дава..) или ако самия Русев беше казал "не съм къртицата" дали пак щеше да се върнеш?! Simple Smile Едвам издържа и се върна ей... Не можа да устискаш... Simple Smile Не ме разбирай погрешно - аз се радвам, че пишеш, чета те с интерес почти винаги.. И между другото - научи малко да работиш с word Simple Smile
Само за протокола - бойкотчето ти трая точно 1 седмица! Simple Smile

# 63
  • София
представяте ли си да предложат на Емил Каменов да стане къртицата  Mr. Green
всъщност те иматли  право да се съгласят или да отказат, или не е така

# 64
  • София
Цитат
Публикувана от: little_beauty
И в заключение стратегията му щеше да е успешна, ако Русев не беше толкова долна Къртица и ако Николов не беше толкова грозно манипулативен в подбора на кадри. Това е .

Хайде сега  Rolling Eyes - пак другите му виновни.

Русев си е прав за себе си. Ти какво очакваше от него  newsm78 да агитира всички, да запазят Боби в играта или да се изправи и да каже ''Аз съм Къртицата''

И не само Русев-гадният подмолен Кърт, беше срещу Боби, почти всички му обърнаха гръб, а той си го изпроси.
Намигнал бил на камерата, СУПЕР ЯКО, а? - намигна, малко и от неудобство, но и защото си мислеше че постъпва много ТАРАКАТСКИ и онези зад камерите му се кефят, възхищават, колко хитър и печен ИГРАЧ
 Казах ти, че няма и не се надявам да признаеш глупавите му издънки. . Ама имаш оправдание де, той ти е повече от СЛАБОСТ

# 65
  • Варна
little_beauty .. аз ти казах че дълго няма да издържиш защото си пристрастена и ще пишеш.. първо се направи на обидена под предлог че уж бил нечестно изгонен еди кой си и си обра парцалките, после взе че се върна.. Ама да знаеш, че в живота няма да те търпят така да си тръгваш и да се връщаш когато ти е кеф..
интересно ако продукцията не беше решила къртицата да се разкрива вчера (защото на всички е ясно че цялото предаване е манипулирано.. можеха да решат Русев да си играе на максимума 10/10 верни тъй като е много лесно Н.Николов да му каже - това ще са въпросите, ти трябв да дадеш тези отговори) или ако самия Русев беше казал "не съм къртицата" дали пак щеше да се върнеш?! Simple Smile Едвам издържа и се върна ей... не можа да устискаш... Simple Smile Не ме разбирай погрешно - аз се радвам, че пишеш, чета те с интерес почти винаги.. и между другото - научи малко да работиш с word:)

За последен път давам обяснение относно себе си, защото темата е съвсем друга. Първо не съм гледала нито 1 дейли, 2ро гледах лайфа само заради участието на Боби, 3то пишех тук, за да си споделяме кой е К, аз го намерих за себе си окончателно в 4та тема с таблиците и след това се радвах, че намерих достоен победител. След отпадането му и яснотата на К за мен беше безпредметно да гледам и пиша тук Wink (За разлика от някои други аз се изказвам, когато имам какво да кажа). Писала съм кога щях да се върна - на 18ти май - за да споделя теорията си на всички, на които би била интересна и за да може да бъде разкрит Русев.

Съветите как да си живея живота и как боравя с приложенията на MS Office можеш да ми ги спестиш и да продължиш нататък, така както и аз на никого не натяквам колко силна интуиция има и как се доверява само на нея , а не на факти Wink (и дори не си прави труда да прави таблици или други нагледни материали)

ПС: Mari, нека ми е "слабост" както ти го определяш...по-добре е да симпатизирам на човек като него, отколкото на Каменов например. (като теб и да изразявам тази "слабост" пускайки безброй "мили" видеа с него)

Темата относно себе си считам за приключена, надявам се да уважите това и да коментираме Къртицата Peace

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 15:07 от little_beauty

# 66
А всъщност могат ли да отказват newsm78 да бъдат къртица..Според мен -НЕ.
Едва ли някой би се съгласил доброволно.. NaughtyАко не им е наложено естествено.

# 67
  • София
Какво стана  с предложението за брак?

Тя затова ли така го защитава, сгодена е за Бурхан?  #Crazy
кой е Бурхан

Боби в СЕРИАЛА

# 68
А всъщност могат ли да отказват newsm78 да бъдат къртица

Идея си нямам, ама мисля че няма как да откажат.   Thinking

# 69
Ти ли не си гледала предаването.. та ти с него ставаш и лягаш!!! Simple Smile
Факт е, че познах, че няма да издържиш и ще се довлечеш пак в темичката Simple Smile Очаках, че по-скоро ще е, а ти геройски издържа цяла 1 седмица всичко на всичко преди отново да се върнеш там където демонстративно си врътна опашката и се направи на разсърдена и много изстрадала..
Поука: "Голям камък хвърли, голяма дума не казвай!"

# 70
Хайде стига вече с този гнусар Бурхан-и двете страни.  Sick

# 71
Предлагам подзаглавие на темата:

КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.04/
Красавицата се завръща с годежен пръстен.

newsm47

# 72
little_beauty поздравления, че разкри къртицата и то отдавна. Аз и двата сезона се колебая до последно, а този сигурно бях единственият човек, който не подозира Русев, което е хубаво, защото снощи ми беше приятно да съм изненадана, а не като при Кирил, когато вече нямаше никаква изненада накрая. А за Бориса - не мога да повярвам, че някой още с влизането ще познае кой е къртицата без никакви колебания.

# 73
  • Варна
Ти ли не си гледала предаването.. та ти с него ставаш и лягаш!!! Simple Smile
Факт е, че познах, че няма да издържиш и ще се довлечеш пак в темичката Simple Smile Очаках, че по-скоро ще е, а ти геройски издържа цяла 1 седмица всичко на всичко преди отново да се върнеш там където демонстративно си врътна опашката и се направи на разсърдена и много изстрадала..
Поука: "Голям камък хвърли, голяма дума не казвай!"

Помолих учтиво да не се занимавате с мен повече, а с Къртицата, каквато е и идеята на темата.
Ти обаче продължаваш. Ако искаш вярвай гледала ли съм или не, аз най-добре знам и хората, с които съм била също.
А в конкретната ситуация е малко смехотворно да ме поучаваш с "Голям камък хвърли, голяма дума не казвай!".... ако толкова ти пречи, че съм се "довлякла" в темичката не ме чети, странно ти защо си се "довлякла" за да коментираш мен или да коментираш кой е Къртицата  Rolling Eyes

Относно церемонията - предварително ги питат дали са съгласни с ролята на К и пликовете реално нищо не значат. Имаше видео от миналия сезон с Кирил, който се двоумеше и Николов му каза, че ако откаже той има други опции. Така че е възможно да отказват Wink Въпросът е според мен дали ще ги питат този път и дали няма церемонията с пликовете да е съвсем реална и да има изненадани от съдържанието на плака  Thinking

# 74
Пишете статиите на хората с вашите конспирации Simple Smile
http://lifestylebg.com/aleksandar-sano-e-karticata-italianskia-format-go-izdade
Снощи беше интересно,но изцяло манипулирано и режисирано.
Хареса ми ,че най - накрая Георги каза това ,което мисли за Евгени.Те и другите го мислят ,ама си мълчат.
Бориса да си тръгва сама,че като се върне доникъде няма да стигне.

Чакам с нетърпение новата къртица.
Ще става интересно.

Красавице,добре дошла   bouquet И да не зачезнеш пак  Naughty

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 15:34 от Цвети М.

Общи условия

Активация на акаунт