КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 67 320
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 065
Охо, Евгени си мисли, че хората го харесват........каква заблуда, каква неприятна изненада го очаква, след като излезе Mr. Green

# 1 066
Евгени и Бориса хич не знаят,че ги снимат,докато си говорят сладко слладко преди битката  ooooh!

# 1 067
Предният път когато трябваше да се разпределя кой да играе за К. и кой за отбора дадоха на К. да разпределя, това дали значи, че този път Ивайла е Къртицата?

# 1 068
  • Бургас

евгени живее в собствен измислен свят. ooooh!

като чух какво казва на бориса за спортистите паднах направо Whistling

# 1 069
Цитат
чак пък главно действащо лице....Калина не е ли само репортерка в предаването...не съм му фен,рядко го гледам/и то не цяло/

Ами всяко предаване има по два-три репортажа и те винаги са много интересни и добре направени. Калина е начинаеща журналистка и се справя много добре. Може да прави и забавни и сериозни репортажи.

# 1 070
Предният път когато трябваше да се разпределя кой да играе за К. и кой за отбора дадоха на К. да разпределя, това дали значи, че този път Ивайла е Къртицата?
И аз това си помислих  Thinking

# 1 071

Кой даде преди?

Сега самите участници избраха Ивайла.

# 1 072
Наистина е понапълняла Бориса, личи и.

# 1 073
  • София
Фен съм на Бориса и ми се иска тя да спечели, не ми пука дали е Къртицата или не, въпреки че през цялото време подозирам, че получава някакви наставления от екипа на продукцията. Евгени също ми харесва, по обясними причини Grinning Малкият агресивен питбул ме дразни неимоверно. Ивайла е интересен играч, но с това лаещо пале, което си е избрала за паж, малко ми нарушава аурата Laughing Другите са ми само за пълнеж baby_neutral

mesmunde, първо гуш за добре дошла в къртичината тема.

А ЗА и против кого си ти и аз, ще се разберем после

# 1 074
Ох, писнА ми от тези скандали. ooooh!

# 1 075
Фен съм на Бориса и ми се иска тя да спечели, не ми пука дали е Къртицата или не, въпреки че през цялото време подозирам, че получава някакви наставления от екипа на продукцията. Евгени също ми харесва, по обясними причини Grinning Малкият агресивен питбул ме дразни неимоверно. Ивайла е интересен играч, но с това лаещо пале, което си е избрала за паж, малко ми нарушава аурата Laughing Другите са ми само за пълнеж baby_neutral
Поради какви причини харесваш Евгени? Щото и аз му симпатизирам, но понеже гледам, че много хора оттук не го харесват, ми е интересно твоето мнение.Simple Smile

# 1 076
Жоро е умен младеж, добре ги усеща всички.
Бориса определено играе театър.

# 1 077
Сано доволен ли е от новия сезон на сериала в Базата?

Евгени чист искаше да излезе от шоуто,но няма да стане.
Язък му за пенявенето преди.  Whistling

# 1 078
ММ и Евгени са астрални близнаци, Грийн,  нямат нищо общо,  слава Богу.

# 1 079
А ЗА и против кого си ти и аз, ще се разберем после

милуии мишлуенцаа, може и да няма после

Общи условия

Активация на акаунт