КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 67 349
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 050
ХАХАХАХАХЯХ искам да кажа нещо. Извинявам се, не е по темата и това, обаче тая сестрата на Ивайла(забравих как се казва) ми става смешно как говори, все едно е лектор пред голяма катедра  Joy "Калинка, чакай чакай да се разберем за нещо...ъъъъъъъ"  hahaha И не може 2 думи на кръст да свърже.  Много превзето говори. Пак се извинявам за отклонението Peace

# 1 051
Приятелка на Бориса не е ли Калина от острова на изкушението  Shocked

# 1 052
Да, тя

# 1 053
Ауууу за първи път виждам Костя да избухне!

Ама малко ми писна с тези скандали всеки лайф.Прекалено много се залага на тях.Сякаш миналата година не са се карали толкова много или не си спомням.. Tired

В момента СПАСЯВАТ Бориса...предизвикаха всички останали да се сбият, а тя остана в СЯНКА.
Дам , пазят си Бориска.
Доста пухкава ми се струва вече в лице, и дупе е наляла

# 1 054
Да, тя

# 1 055
  • Sofia
ще има ли някаква игра тази вечер,нещо май споменаха преди малко И или А?

# 1 056
Искам да обърша един силен шамар на този селяндур Жорко Close

# 1 057
Те приятелките на Бориса са същите като нея  Laughing

Доста работа има за вършене като излезне. Доста наистина се е отпуснала, малко спорт и трябва.

# 1 058
ще има ли някаква игра тази вечер,нещо май споменаха преди малко И или А?

Ще има да, ей сега след рекламите... уж.  Rolling Eyes

# 1 059
Да Ивайла никак не е конфликтна, затова цял сезон на вип брадър се върте около скандалите й с Аня Пенчева, и тук сега същото. Да определено е много кротичка, другите винаги са й виновни.

# 1 060
  • Варна
Калина писа някаква книга ..."Дневниците на една курва", в която обясняваше какви отношения имала с мъжете от хай лайфа на БГ

# 1 061
Фен съм на Бориса и ми се иска тя да спечели, не ми пука дали е Къртицата или не, въпреки че през цялото време подозирам, че получава някакви наставления от екипа на продукцията. Евгени също ми харесва, по обясними причини Grinning Малкият агресивен питбул ме дразни неимоверно. Ивайла е интересен играч, но с това лаещо пале, което си е избрала за паж, малко ми нарушава аурата Laughing Другите са ми само за пълнеж baby_neutral

# 1 062
Цитат
Приятелка на Бориса не е ли Калина от острова на изкушението

Аз пък се учудвам, че само от там я познавате ? Някои гледа ли изобщо от вас пуснете водата с Любен Дилов  в неделя ? ЗА мен едно от най-добрите предавания в ефира и там Калина е главно действащо лице.

# 1 063
  • София
Ауууу за първи път виждам Костя да избухне!

Ама малко ми писна с тези скандали всеки лайф.Прекалено много се залага на тях.Сякаш миналата година не са се карали толкова много или не си спомням.. Tired

В момента СПАСЯВАТ Бориса...предизвикаха всички останали да се сбият, а тя остана в СЯНКА.
Дам , пазят си Бориска.
Доста пухкава ми се струва вече в лице, и дупе е наляла

хе хе...така й се пада, щом искаше да й е комфортно и да си лежи и папка (дори докато говори) спокойно три месеца с Къртицата

# 1 064
  • Sofia
чак пък главно действащо лице....Калина не е ли само репортерка в предаването...не съм му фен,рядко го гледам/и то не цяло/

Общи условия

Активация на акаунт