КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 67 370
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 005
Кога ще спрат да ни втълпяват, че можеш да унижаваш един човек както си искаш стига да му го казваш лично? Само мен ли това мега ме дразни? Стига с това гледане в очите, криворазбрано е това с искренноста.

# 1 006
  • София
Кога ще спрат да ни втълпяват, че можеш да унижаваш един човек както си искаш стига да му го казваш лично? Само мен ли това мега ме дразни? Стига с това гледане в очите, криворазбрано е това с искренноста.
Еееее именно!!!

# 1 007
Браво Костя! Големия биач е тоя, гнусна мутра Close

# 1 008
  • Бургас

не е гнусна мутра а мъж на място

# 1 009
Бровоо Костя! smile3501
Ужаааас! Нямам думи, болен мозък отвсякъде! ooooh!
И мъжее, разбрахте ли, ако не сте от там еди коя си федерация или кво е там, не знам , не сте мъже, а сте помияри!

# 1 010
Ауууу за първи път виждам Костя да избухне!

Ама малко ми писна с тези скандали всеки лайф.Прекалено много се залага на тях.Сякаш миналата година не са се карали толкова много или не си спомням.. Tired

# 1 011

не е гнусна мутра а мъж на място

Е какъв мъж на място е тоя бе????? Да ви имам критерии за мъж.  #2gunfire По-скоро му отива епитета и определението ДИВАК!

# 1 012
Оф Евгени, досаден си

# 1 013
  • София
Костяяяяя!!!!! Много ме изкефи как полудя. И е напълно прав. Утре много искам да са Жоро и Ивайла на лаптопчетата! Simple Smile))

# 1 014
  • София

Ама малко ми писна с тези скандали всеки лайф.Прекалено много се залага на тях.Сякаш миналата година не са се карали толкова много или не си спомням.. Tired

В момента СПАСЯВАТ Бориса...предизвикаха всички останали да се сбият, а тя остана в СЯНКА.

# 1 015
Жоро и Евгени ше се успокоят убеден съм, ама жените кво ше праят не ми е ясно.  Laughing

# 1 016
Много изкревени разбирания имаме ние българите - истинските мъже са биячи, обиждат жени, блъскат, чупят предмети. А тези, които имат някаква кариера, успели са извън пределите на страната, владеят няколко езика и свирят на пиано са гейове!  

# 1 017
Жорката ми идва една идея повече агресивен отколкото трябва и това отблъсква. Sick

# 1 018

В момента СПАСЯВАТ Бориса...предизвикаха всички останали да се сбият, а тя остана в СЯНКА.
Както казах по горе - каквото и да става винаги Бориса е виновна. Да тя е виновна, че тоя Георги е пълен психар, "невинния" георги които заплашва със саморазправа навън ако не си забиеш копието по същия начин като него.

# 1 019
Всъщност ако Евгени говореше с малко по-....не знам как да кажа,леки думи,щях да го харесвам.Защото всъщност той до някъде е прав.До някъде!Но като вземе да се извисява и всяка втора дума да е морал и мъжкарство,определено предобря.

Общи условия

Активация на акаунт