КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 67 326
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 140
Общо взето няма значение кои ще е, марина няма шанс да остане според мен.

При чисто нова къртица е непредсказуемо, освен ако един от двамата не е самата къртица.

Представяте ли си Мицич да е къртичка и сега да им играе театро на останалите в къщата, сълзи това онова, кой ше я заподозре нали.  Laughing

# 1 141
Защо номинираха Марина? Луди ли са?

Номинират според лично отношение и е ясно, че Бориса, Георги, дори Ивайла и Евгени бяха много по - подли и конфликтни от колкото Марина.
Тя е мила и добродушна и много ме е яд, че е номинирана. Не е честно!

Пропусна тъпа  Joy До безобразие ....

Да, тъпа е, но е по - малък дразнител от други по - умни, които само интриганстват, кривят устни, или пък такива размятвайки косици, също и от агресивни комплексари.

Аха Wink Голям майтап ще е в изолатора, ако стигне до там :35 Има тъпаци, дето докато ги слушам и се срамувам заради тях.... Маринка, не е от тях Wink С нея само се хиля, тя утрепва рибата с една реплика Joy

# 1 142
Цитат
И децаа от детската градина разбраха,че вотът беше нагласен. Даже някакъв сценарист няколко месеца каза в интервю, че му тежи как са излъгали хората и ,че от миналото лято тупарев й бил оещал победата, затова измислиха и онази измислена благотворителна акция защото никой с мозък не би гласувал за онова ограничено и дразнещо същество.

Е сега току що написа голяма глупост. Значи който не е твоето мнение няма мозък. Ако аз харесвам Златка и познавам още много като мен например ? Всичките ли по твоята логика сме без мозък ?
Човек от екипа си е казал, че е нагласено, аз няма какво да добавя. Имах наблюдения защото следях сезона, поне 90% от зрителите не можеха да я понасят а като ревна на края беше нещо страшно. Харесвай си я, твое право е, просто не спечели честно.

# 1 143
Цитат
Имаш право, но когато масово се харесват едни хора, които са положителни, забавни, не участват в конфликти, не са прости, а печелят други, да не казвам какви, аз пък имам право, да се съмнявам във вота.

Ами това е така, но не забравяй, че много зрители гледат, може би пращат смс-и, но не пишат по форуми и няма как да броиш тяхното мнение. Форумите са за коментари, а не за измерване на обществена подкрепа. Откъде знаеш, че няма хора, които пък да симпатизират на другите персонажи в играта ?

Има, всякакви хора има и различни мнения. Сигурна съм, че има жени, които припадат, като видят Георги или Емо Каменов и други, като мен, които могат, да  Sick само докато ги слушат, как говорят.
Най - вече гласуват младите хора, даже предимно жените. В днешно време почти всички от тези млади хора имат фейсбук и т.н. При положение, че ще дадат 20лв. за смс-и е ясно, че са фенове и биха писали и във форуми, да коментират и прочие. Не всички, но голяма част.
Да не говорим, че когато повечето от коментарите срещу някой са негативни и на края печели, не се сещам, да се замисля, дали пък няма много хора, които мислят положително за него, но просто не коментират.

Забелязахте ли, че даже Евгени се учуди, как е номинирана Марина, а не те, които са в центъра на дразгите?!

# 1 144
Марина вдигна яко процентите, добре айде дразнеща била, ами Бо? Накрая спадна на колко, 7-8 процента. Обяснение?

# 1 145
Цитат
Надявам се, но в последно време повечето реалити формати не ги побеждава доброто, а връзкарчето (демек Бо-то или Ивето).

А как решаваш кое е доброто и кое злото ? Това е тема по-стара от света и ще изглеждаш смешно, ако не се съгласиш, че всеки вижда нещата по различен начин.
Има някой общо приети норми за това какво е добро или зло. Да унижаваш и заплашваш хора по-слаби от теб в повечето места в света е лошо качество, само явно в България е считано за проява на мъжество.

# 1 146
Защо номинираха Марина? Луди ли са?

Номинират според лично отношение и е ясно, че Бориса, Георги, дори Ивайла и Евгени бяха много по - подли и конфликтни от колкото Марина.
Тя е мила и добродушна и много ме е яд, че е номинирана. Не е честно!

Пропусна тъпа  Joy До безобразие ....

Да, тъпа е, но е по - малък дразнител от други по - умни, които само интриганстват, кривят устни, или пък такива размятвайки косици, също и от агресивни комплексари.

Аха Wink Голям майтап ще е в изолатора, ако стигне до там :35 Има тъпаци, дето докато ги слушам и се срамувам заради тях.... Маринка, не е от тях Wink С нея само се хиля, тя утрепва рибата с една реплика Joy

Така е. Винаги съм твърдяла, че е наивна и ограничена, но някак си я съжалявам и ми става мила. Чувствителна е и не е лош човек.
Малко се дразня, как все я нападат, както децата в детската градина нападат най - дребното и свитото дете, а то не умее, да се защитава.

# 1 147
Марина вдигна яко процентите, добре айде дразнеща била, ами Бо? Накрая спадна на колко, 7-8 процента. Обяснение?

Окръглила се е  Joy Joy Шегувам се, разбира се  Laughing Маринчето, просто много дразни и Бо-то остана на заден план....

# 1 148
Маринчето, просто много дразни и Бо-то остана на заден план....

Марина дразни повече от Бориса...  Thinking

# 1 149
Красавице, ако четеш, кой смяташ е новата къртица?

Пропуснах, да отбележа, че подкрепям мнението на Георги, че Русев се е дал на Бориса на теста и че тя го пре*ба номинирайки го, само и само, да направи себе си ПИЧ.

# 1 150
Аз лично за пръв път гласувах. 5 смс  Mr. Green с номер 14  Wink

# 1 151
  • София
 Винаги когато победител се избира с СМС-и, има съмнения и недоволни.

Това важи за всички предавания, дори когато при Слави избираха дечица имаше толкова разгневени родители, какво остава за други конкурси.
Ами тези за Мис...винаги избират най-грозната или тази, дето най-малко се очаква да спечели  Rolling Eyes.
Никога не може да знаем дали всичко е ОК и има или няма измама.
А и когато ОНЗИ когото ние сме ХАРЕСАЛИ не спечели, естествено е да сме разочаровани.

# 1 152
подкрепям мнението на Георги, че Русев се е дал на Бориса на теста и че тя го пре*ба номинирайки го, само и само, да направи себе си ПИЧ.

Ако изключим конспиративните теории, а това не е лесно  Laughing, аз също считам, че Бо силно се отдаде на емоцията с решението си да забие на Русев.

Като нищо можеше Ивайла да я няма вече. Караници също нямаше да има, един единствен отбор щяха да колят и бесят до финала, ноооо....

# 1 153
подкрепям мнението на Георги, че Русев се е дал на Бориса на теста и че тя го пре*ба номинирайки го, само и само, да направи себе си ПИЧ.

Ако изключим конспиративните теории, а това не е лесно  Laughing, аз също считам, че Бо силно се отдаде на емоцията с решението си да забие на Русев.

Като нищо можеше Ивайла да я няма вече. Караници нямаше да има, един единствен отбор щяха да колят и бесят до финала, ноооо....

Най - вероятно щеше, да бъде точно така. Ивайла нямаше, да я има и те щяха лека по - лека, да отстранят всички по пътя си. В крайна сметка, колкото и да сме подозирали зрителите Русев, той нямаше смисъл, да се предава малко преди финала, защото нямаше гаранция на 100%, че ще го разкрият.
Бориса и Евгени щяха, да имат сигурно място на финал, да побеждават на тестовете, знаейки кой е къртицата. Най - вероятно щяха, да изберат някой от тях за победител, тя като известна златка и той като известен спортист.

# 1 154
  • София

ОБЯСНЕНИЕ: Продукцията разтвори чадър над нея, ама не какъв да е, а плажен.

СПОКО! без паника
 Бочко ще я пазят до край.

Общи условия

Активация на акаунт