КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 67 323
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 155
Сано или Каменов, един от тях да беше играл играта  Wink със забиване на Ивайла вместо Русев и си гарантираше финал и място в отбор победители. Не че пак няма да стигнат, сега двама се карат, а трети (тоя дето си мълчи) печели.

Цяяяяяял лайф дами и господа, как тъй не са жегнаха тия мумчета ве и Саноту и Каменов, тихички, в студиото ли бяха изобщо, особено последния...  Laughing

# 1 156
Всеки лайф вече от дълъг,по-дълъг става.Другата седмица може да ги слеят направо петъчно-съботен лайф  Mr. Greenаз като зрител се изморих,за хората там в студиото плюс водещи....незнам.

# 1 157
  • София
Сано или Каменов, един от тях да беше играл играта  Wink със забиване на Ивайла вместо Русев и си гарантираше финал и място в отбор победители. Не че пак няма да стигнат, сега двама се карат, а трети (тоя дето си мълчи) печели.

Цяяяяяял лайф дами и господа, как тъй не са жегнаха тия мумчета ве и Саноту и Каменов, тихички, в студиото ли бяха изобщо, особено последния...  Laughing

И Вики...

# 1 158
Сексистка България отново си каза думата. Жоро мутрата повече от това едва ли може да се наака и все пак публиката ще му прости защото е мъж. За мен той олицетворява всичко противно в един човек. Заплашва хората със саморазправа навън, унижава всеки който не е на неговото мнение, агресивен е, скача на жени, дава какви ли не квалификации, супер жесток е към животинчета, физиономията му се изкривява от злоба и по някаква причина има супер високо мнение за себе си въпреки, че има интелектуалното ниво на 13 годишен пубер. Не само, че не виждам нищо мъжко в него, но не виждам и никаква човещина от негова страна.

Подкрепям мнението! Ама то и Емил Каменов не е далеч от това (въпреки че ми е забавен). С тениска на  TRANSINS - преди няколко години арестуваха един от шефовете за поръчителство на убийство, и в крайна сметка охраната го отнесе за извършител май. Ако някой от Варна е минавал
покрай офиса им и е бил свидетел как спират движението за да мине някой от шефовете им , ще разбере за какво говоря.
 А иначе съм си фен Бориса, Сано и Костя и им желая успех на финала, а на някои от списващите тук
им желая да се задавят от женска злоба  Sunglasses, то бива - бива, ама прекалихте с плювните....
 И на никой ли не стана ясно че Емил Русев доброволно се предаде за да остане Бориса!?

# 1 159
Мисля, че Ивайла ще отнесе копията.

Сблъсък Ивайла - Бориса, да видим:

Сигурни копия:
за Ивету: Бориса, Евгени, Марина, Костя
за Бо: Георги, Ивайла, Вики

Остават Сано и Каменов.

По-скоро няма да номинират Ивайла, а Жоро, защото мислят, че Ивайла е К. Това го показаха като я избраха да разпределя отборите на външната им мисия.

# 1 160
  • Ямбол
Нямам възможност да гледам телевизия, а и темата не мога да преровя, че тук съм със слаб нет, а вие товарите темата с разни гифчета, та да попитам само - кой беше номиниран снощи?

# 1 161
Нямам възможност да гледам телевизия, а и темата не мога да преровя, че тук съм със слаб нет, а вие товарите темата с разни гифчета, та да попитам само - кой беше номиниран снощи?
Марина е номинирана от публиката.Цяла вечер се бориха с Георги за първото място и в крайна сметка тя си го спечели.

# 1 162
Прочетох доста тежки мнения за "сексистка Б-я", 'заплашва със саморазправа навън", Мицич била "наивна и ограничена , но мила"??? Мила и поведението и забавно????  Марина показа  позорни черти на слаба и пресметлива жена, която се прилепва към по силния и минава безсрамно от лагер в лагер. Забавно ли е когато за да угоди на новия си собственик Бориса, избълва върховната глупост, че Георги може да си го получи от "големия фен ,подарил  заека"? Това не е ли закана за саморазправа отвън? Ако не е идея на продукцията , а действителен вот на публиката , го възприемам като нетърпимост към нагаждачеството, глупостта и клюкаренето на Марина. Със сигурност тя не е Къртицата, но масовия зрител не я видя като забавна, а като лишено от достойнство същество , което "в живота ' винаги ще те предаде ако не си и от полза. Поведението на Георги е укоримо, агресията му грозна, но беше предизвикана от наглоста на Бо, от глупоста на Марина, от безсилие да реагира на лицемерието .Бориса играе с белязани карти от самото начало, тя първа се отдели в "група" , говори за лицемерие и арогантност, но не ги вижда в себе си. Днес със сигурност ще номинират Ивайла, защото групата им е по многобройна. Групата на ветропоказателя, двуметровия проповедник, протежето на Продукцията, Костя , татуирания смешник и Сано. всички срещу Георги и Ивайла. Божеее, докъде ме докара "групата на прекрасните" , да харесам един ММА боец, щото показа,че може да мисли и има чуство за хумор и една бивша мутреса , която показа кротък нрав и желание за разбирателство.  smile3511

# 1 163
  • Ямбол
Марина е номинирана от публиката.Цяла вечер се бориха с Георги за първото място и в крайна сметка тя си го спечели.
Благодаря ти за отговора.
Хм, интересно. А тук някой ми обясняваше, че щяло да бъде добре да се избере Марина за Къртица, понеже хората щели да си мислят, че ще сложат някой по-умен. Ето сега какво си мислят хората и ще ми бъде интересно да прочета мнението на онзи, който разсъждаваше обратно.

# 1 164
Марина е номинирана, защото има много важна роля в подклаждането на последните скандали, а на хората много им писна от тях, защото провокаторите явно вечно ще останат в тая продукция и телевизия. И наистина не знам какво прави тя толкова напред в предаването.
Костя вече ми изглежда наистина като някакво малко петле дето подскача и се сърди като някаква госпожица. Разсърди се на Вики, че го боднала на шега, сега Ивайла му виновна,че го сложила за слаб играч, а не обърна внимание, че Евгени го гласи за номинации, защото не му е изгодно да се конфронтира с него, тъй като той и Бориса отдавна взеха страха на почти всички(вкл. Сано, който номинира Боби заради това,че ще има проблеми ако не го направи). То за това беше и целия бой между Бориса и Ивайла. Коя ще казва какво ще става.
Ако има играч, който е готов да мине през трупове, за да издрапа до финала, то това е Бориса. Красиво момиче с грозно поведение, което явно е готово на всякакви скандали, за да бъде на върха на черешката. Истината е, че аз я знам навън точно с това-скандалите. Нищо друго. Жалко е,че такива като нея наистина служат за пример на много тийнове. Много ми хареса Златка Райкова като беше при гостите как иронизира Бориса- моите уважения към името на Бориса, нали тя с него е влезнала ...- Laughing там, където отива Бориса, от там се връща Райкова.
Евгени сам се закопа, но нека. Като е такъв достоен човек, какво прави в подобни предавания?

Последна редакция: сб, 03 май 2014, 09:33 от caramelle

# 1 165
Забелязахте ли,колко много им тежи на всички,които са номинирани от зрителите? Колкото и да се правят на непукисти,това е момента ,в който разбират,че не се приемат добре навън и не са харесвани от зрителите.Ясно е ,че зритеския вот е наказателен.Само Киряков е изключение. Peace
Интересното ще е вота довечера.Може пак да има изненади,както миналата седмица.Мисля,че вота ще се разпръсне много,няма да са единни повечето.

# 1 166
  • IT
Много сте изписали, 1 час мина докато ви изчета.
Няколко неща ми направиха впечетление- Костя нагло излъга Виктория, че като го викат в стаята казва други неща.
Марина, също заплашва със саморазправа, но отвън.

# 1 167
Аз смятам ,че къртицата е Бориса -гледах сега един клип на Константин, в който участва Бориса и в клипа има същите такива фрески , като жокера .

# 1 168
  • Bulgaria
 Попрегледах набързо темата и тъй като от доста време не съм се включвала да споделя нещо интересно по повод снощния жокер.

Специален поздрав за новата Къртица , която елиминира на теста старата:

http://vbox7.com/play:d3ce96a37e

# 1 169
  • Bulgaria
Аз смятам ,че къртицата е Бориса -гледах сега един клип на Константин, в който участва Бориса и в клипа има същите такива фрески , като жокера .

Докато кача снимката и постна клипа ме изпревари  newsm12 Weary

Общи условия

Активация на акаунт