КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 67 344
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 125
Цитат
Надявам се, но в последно време повечето реалити формати не ги побеждава доброто, а връзкарчето (демек Бо-то или Ивето).

А как решаваш кое е доброто и кое злото ? Това е тема по-стара от света и ще изглеждаш смешно, ако не се съгласиш, че всеки вижда нещата по различен начин.

# 1 126
  • София
По един от двойките:

Георги, Ивайла
и
Евгени, Бориса

Върху кого от тях ще полетят копията?

Или някой друг е възможен да се "бори" за номинация на групата?

Мисля, че Ивайла ще отнесе копията. Тя, още не бяха се прибрали в базата и взе да разсъждава и сигурно яко ще издразни всички тази нощ. Хич не може да си затваря устата, но пък ако Георги реши(вероятно ще реши) да я защитава, може и той да да го отнесе.

# 1 127
Защо номинираха Марина? Луди ли са?

Номинират според лично отношение и е ясно, че Бориса, Георги, дори Ивайла и Евгени бяха много по - подли и конфликтни от колкото Марина.
Тя е мила и добродушна и много ме е яд, че е номинирана. Не е честно!

Пропусна тъпа  Joy До безобразие ....

Да, тъпа е, но е по - малък дразнител от други по - умни, които само интриганстват, кривят устни, или пък такива размятвайки косици, също и от агресивни комплексари.

# 1 128
Под " доброто" имах предвид хора,които не са правили лошо впечатление,по-скоро положително настоени към играчите и самата игра,но в същото време силни в битките  Peace

# 1 129
Цитат
Надявам се, но в последно време повечето реалити формати не ги побеждава доброто, а връзкарчето (демек Бо-то или Ивето).

А как решаваш кое е доброто и кое злото ? Това е тема по-стара от света и ще изглеждаш смешно, ако не се съгласиш, че всеки вижда нещата по различен начин.

Вземи за пример  Биг Брадър Ол Старс , в който Лео беше любимец на голяма част от хората, но кой спечели на края? #Crazy Златка ДИмитрова.

# 1 130
Да,но за да спечели Златка постоянно натрапваше благотворителната си кауза.Иначе нямаше как да стане.Подозирам,че и Бориса като наближи финала ще започне да удря тъпана с тези тениски.

# 1 131
Цитат
Вземи за пример  Биг Брадър Ол Старс , в който Лео беше любимец на голяма част от хората, но кой спечели на края? #Crazy Златка ДИмитрова.

А тези, които са били за Златка, те от лошите ли са ? Това е все едно да ми казваш, че нямам право да гласувам за партия на изборите, която само аз харесвам.

# 1 132
Мисля, че Ивайла ще отнесе копията.

Сблъсък Ивайла - Бориса, да видим:

Сигурни копия:
за Ивету: Бориса, Евгени, Марина, Костя
за Бо: Георги, Ивайла, Вики

Остават Сано и Каменов.

newsm78

# 1 133
Цитат
Вземи за пример  Биг Брадър Ол Старс , в който Лео беше любимец на голяма част от хората, но кой спечели на края? #Crazy Златка ДИмитрова.

А тези, които са били за Златка, те от лошите ли са ? Това е все едно да ми казваш, че нямам право да гласувам за партия на изборите, която само аз харесвам.

Имаш право, но когато масово се харесват едни хора, които са положителни, забавни, не участват в конфликти, не са прости, а печелят други, да не казвам какви, аз пък имам право, да се съмнявам във вота.

# 1 134
Мисля, че Ивайла ще отнесе копията.

Сблъсък Ивайла - Бориса, да видим:

Сигурни копия:
за Ивету: Бориса, Евгени, Марина, Костя
за Бо: Георги, Ивайла, Вики

Остават Сано и Каменов.

newsm78
Общо взето няма значение кои ще е, марина няма шанс да остане според мен.

# 1 135
  • София
Цитат
Публикувана от: **Sisi**

Вземи за пример  Биг Брадър Ол Старс , в който Лео беше любимец на голяма част от хората, но кой спечели на края?  Златка ДИмитрова.

Но ако стане като при Орлин, най-неконфликтният и не участващ в лагери - СПЕЧЕЛИ.
ТУК, това е Сано, но все си мисля че Бо е по-подготвена и вече няма да има кой да я бие на тест, а ако е и Кърта - е съвсем непобедима и подпирана от продукцията, както тази вечер.

Цитат
Публикувана от: pandaannie
Общо взето няма значение кои ще е, марина няма шанс да остане според мен.
И според мен няма шанс, но не само за този тест, а изобщо за НАГРАДАТА. Тя беше до тук, според мен - колкото и да ми е симпатична, но не е за победител

# 1 136
Цитат
Имаш право, но когато масово се харесват едни хора, които са положителни, забавни, не участват в конфликти, не са прости, а печелят други, да не казвам какви, аз пък имам право, да се съмнявам във вота.

Ами това е така, но не забравяй, че много зрители гледат, може би пращат смс-и, но не пишат по форуми и няма как да броиш тяхното мнение. Форумите са за коментари, а не за измерване на обществена подкрепа. Откъде знаеш, че няма хора, които пък да симпатизират на другите персонажи в играта ?

# 1 137
Цитат

И децата от детската градина разбраха,че вотът беше нагласен. Даже някакъв сценарист няколко месеца по-късно каза в интервю, че му тежи как са излъгали хората и ,че от миналото лято тупарев й бил обещал победата, затова измислиха и онази измислена благотворителна акция защото никой с мозък не би гласувал за онова ограничено и дразнещо същество.

# 1 138
Цитат
Публикувана от: **Sisi**

Вземи за пример  Биг Брадър Ол Старс , в който Лео беше любимец на голяма част от хората, но кой спечели на края?  Златка ДИмитрова.

Но ако стане като при Орлин, най-неконфликтният и не участващ в лагери - СПЕЧЕЛИ.
ТУК, това е Сано, но все си мисля че Бо е по-подготвена и вече няма да има кой да я бие на тест, а ако е и Кърта - е съвсем непобедима и подпирана от продукцията, както тази вечер.

ДА, не винаги манипулират вота, в случая Орлин си заслужаваше, да спечели, а и е известен, има много фенки, гласуват предимно жени.

Бо-то колко, да е подготвена? Беше с Русев, но сега, ако тя самата не е къртица, може да не се справи на теста. Освен ако продукцията не и подшушне нещичко.

# 1 139
Цитат
И децаа от детската градина разбраха,че вотът беше нагласен. Даже някакъв сценарист няколко месеца каза в интервю, че му тежи как са излъгали хората и ,че от миналото лято тупарев й бил оещал победата, затова измислиха и онази измислена благотворителна акция защото никой с мозък не би гласувал за онова ограничено и дразнещо същество.

Е сега току що написа голяма глупост. Значи, който не е твоето мнение няма мозък. Ако аз харесвам Златка и познавам още много като мен например ? Всичките ли по твоята логика сме без мозък ?

Общи условия

Активация на акаунт