КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 67 352
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 110
Евгени е новата къртица, това е от мен

# 1 111
Спокойно де,утре ще го номинира Жоро групата
Едва ли ще посмеят, кой знае какво им е приготвил като излязат. Не се съмнявам, че ще изпълни заканите си.

# 1 112
  • Варна
Е, нали не е с връзки, както мустакатото, ще стои с плъхове, както Боби, ако изобщо оцелее на теста, но най - вероятно ще отпадне.  Confused

**Sisi**, едва ли ще има втори изолатор като на Борислав. Това предаване е "меката на двойните стандарти" все пак   ooooh!  Едва ли и Марина ще попадне там, тъй като предполагам наивно ще играе със заподозрян- Ивайла на теста, а ще й пратят Георги или самата нея, които ми се струва правилно се ориентираха към любимката на Н.Н.

Ето и нещо от ФБ за нея (явно освен на Н.Н. не е любимка на още много хора hahaha):

ПС: очакванията ми за зрителския вот не се оправдаха, очаквах поне те да не толерират агресията (физическа - Георги и вербална - Бориса), но накрая Марина го отнесе  Joy

# 1 113
Спокойно де,утре ще го номинира Жоро групата

И представи си да падне от Марина.  Laughing

# 1 114
Ами като падне,падне  Peace На мен ми се иска,заради всичко което стана последните лайфове Ивайла да отиде на финал. Peace

# 1 115
Сексистка България отново си каза думата.

Жоро беше наказан от зрителите, макар и да не е номиниран. Показателно е, че разликата им с Марина е толкова малка, ако приемем, че вотът е реален, де. Wink
Нищо не е показателно. Гери я наказаха за много по-малко, да не кажа за нищо, на мъжете всичко им е простено. Ако ги нямаше тия камери вътре - костя, бориса и марина щяха сега да лежат в болницата.

# 1 116
Аз повече го гледам като Биг Брадър (ех, как ми липсва брадъра) но след случилото миналата седмица, имам подозрения че нещо ни излъгаха с Емо Русев и истинската Къртица
беше или още Е - Бориса. А Русев ни го пробутаха, защото както се видя и тази вечер ...искат да запазят Бо до финала, а докато я мислеха за Кърица, публиката я номинираше всяка седмица.
И аз си мисля, че ни пробутаха фалшива Къртица, но не съм съвсем наясно  - възможно ли е според правилата на играта Rolling Eyes

# 1 117
Цитат
И аз си мисля, че ни пробутаха фалшива Къртица, но не съм съвсем наясно  - възможно ли е според правилата на играта

НЕ ! Къртицата е бил Емил Русев и утре Ники Николов ще разкрие връзката на къртицата с всички жокери и ще покажат вербуването му.

# 1 118
Аз мисля,че Георги осъзнава много добре,че си прецаха шансовете за финал с тези негови изпълнения.Да не говорим колко хора и за победител го спрягаха.Обаче и Марина да е в играта на този етап е повече от несериозно.Мисля,че "доброто" ще победи най-накрая  Mr. Green т.е. че някой от положителните герои ще е победител -Сано или Костя  Peace

# 1 119
Аз предполагам, че Бориса, Евгени,Каменов, Марина и Костя ще номинират Ивайла.
Георги, Ивайла и Вики ще номинират Бориса.
Сано ще номинира този, който не се справи на мисията.

Вече ще е въпрос на късмет Марина или Ивайла ще оцелее на теста. Искам, да е Марина, но.. Ивайла е по - умна и хитра, сигурно ще се справи добре.

Възможно е, да номинират Георги вместо Ивайла. Тогава Каменов няма, да е с тях, но пак ще са мнозинство. Предпочитам Георги, да си замине пред Марина и Ивайла.

# 1 120
  • София
Цитат
Публикувана от: Mesmunda

И аз си мисля, че ни пробутаха фалшива Къртица, но не съм съвсем наясно  - възможно ли е според правилата на играта
Цитирай

Възможно е, според правилата на Ники Николов и опита му от Биг брадър
 пък и с това,,НИЩО НЕ ТАКОВА, каквото ИЗГЛЕЖДА!...също като ,,Очаквай неочакваното.''

# 1 121
.Мисля,че "доброто" ще победи най-накрая  Mr. Green т.е. че някой от положителните герои ще е победител -Сано или Костя  Peace

Надявам се, но в последно време повечето реалити формати не ги побеждава доброто, а връзкарчето (демек Бо-то или Ивето).

# 1 122
Защо номинираха Марина? Луди ли са?

Номинират според лично отношение и е ясно, че Бориса, Георги, дори Ивайла и Евгени бяха много по - подли и конфликтни от колкото Марина.
Тя е мила и добродушна и много ме е яд, че е номинирана. Не е честно!

Пропусна тъпа  Joy До безобразие ....

# 1 123
Ако Бо-то е новата Къртица е много възможно пак зрител да вземе парите/ над 50% гласове / ,още повече,че има хора които вярват,че тя е единствената къртица от началото / аз не вярвам/  Peace

# 1 124
По един от двойките:

Георги, Ивайла
и
Евгени, Бориса

Върху кого от тях ще полетят копията?

Или някой друг е възможен да се "бори" за номинация на групата?

Общи условия

Активация на акаунт