КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 66 214
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
Охх дишам дишам, сигурно не само аз чакам дългото мнение на нашта випка. Smile

Ще го изчета няколко пъти независимо, колко е дълго.  yes
А кога се очаква включване Simple Smile
Жокерът как да го вържа с Жорето се чудя,с Ивет веднага го връзвам ,двойно дори.

# 1 561
А да забравих,че в България може да си любимец на публиката даже и ако публично се хвалиш как измъчваш животинки за забавление. За мен лично хората които прават това заслужават същото да им се върне.

# 1 562
Има ли го вече някъде качен епизода?Искам да видя нещо.

Има го:

Скрит текст:
cool12312

# 1 563
  • София
Изненада ме това обобщаване за Георги. Мислех че след това ще пуснат и за другите. Да не е подсказка към публиката.

Това като го прочетох, все едно вече е спечелил формата,
      един вид - ето това е СУПЕР ГЕРОЯ, най-достойният.

# 1 564
Понеже преди теста точно ставах на няколко пъти, та да питам: обясниха ли защо в последния момент са променили дуела, и от силов и мъжкарски, какъвто го обяви Иван преди рекламите, гледахме подреждане на азбуката след това?

Не обясниха. Но ми се виждат много тъпи тези дуели... Или пък камък, ножица, хартия. Rolling Eyes Толкова ли няма нещо по-интересно, което да измислят.

Aз пък мисля, че Иван иронично каза, че дуелът е "силов и мъжкарски" и е точно за тези двамата, супер смешно ми стана като видях какъв е всъщност Grinning

# 1 565
# 1 566
Има ли го вече някъде качен епизода?Искам да видя нещо.

Има го:

Скрит текст:
cool12312

Благодаря!

# 1 567
Жокерът как да го вържа с Жорето се чудя,с Ивет веднага го връзвам ,двойно дори.

и как го връзваш двойно

# 1 568
Сега пак се заслушах, Жоро се прегръща с Емо и му казва " Направо ще я пръсна със стъргалите " (каквото и да значи това ).

# 1 569

Скрит текст:
Все се каня да те питам как си избра този ник Crazy

# 1 570
Много, ама многоо се радвам на днешния епизод  Whistling Беше време това същество да напусне базата.

# 1 571
  • София

и как го връзваш двойно
Божественото-сестра Божидара,дъщеря Рая

# 1 572
Сега пак се заслушах, Жоро се прегръща с Емо и му казва " Направо ще я пръсна със стъргалите " (каквото и да значи това ).

Заслушай се, какво казва Ивайла след края на арената, там като й паднаха тухли отгоре.

# 1 573
Съжалявам, че Марина напусна. Беше забавна, а и се справяше добре в мисиите. Не мога да повярвам как всички си разпръснаха гласовете.  ooooh! Мисля, че не постъпиха коректно към Марина. Всички очакваха, че Ивайла ще се изправи на тест- дори и самата тя. Но дори и това да беше станало Марина пак щеше да си отиде.
И мисля, че стана ясно. Ивайла или Георги е Къртицата. Георги отговори супер бързо на въпросите и изобщо не вярвам да е играл на късмет. Много добре знае кой е Къртицата и я познава идеално, за да отговори толкова бързо.

# 1 574

и как го връзваш двойно
Божественото-сестра Божидара,дъщеря Рая

Спрете да подсказвате на Н.Н.!

Общи условия

Активация на акаунт