КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 67 220
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 635
А кога се очаква включване Simple Smile
Жокерът как да го вържа с Жорето се чудя,с Ивет веднага го връзвам ,двойно дори.

и как го връзваш двойно
Божественото-сестра Божидара,дъщеря Рая

Спрете да подсказвате на Н.Н.!
Да, спрете да му давате безплатни идеи.
Да видим как ще се отплатят на красавицата, че я цитираха в ефир.
Ани Владимирова, кой и даде дипломата, доста неуравновесено се държи за психолог.

# 1 636
Заради празниците ли не са на живо в Жените говорят? Кога ще дават онуй "същество", което излезе снощи?  Mr. Green

# 1 637
Жокерите няма как да са лесни. Участниците имат 24 ч. на ден да мислят за тях. Къртицата е с трудна задача, остана и жокерите да са очевизвадни, не!  Naughty

По тв 7 при Жените са Емо, жена му, Индира, Гери и Боби.
Русев продължава с обсебването от Виктория  Rolling Eyes

10х, после ще го качат и в сайта със сигурност.  Simple Smile

Да видим как ще се отплатят на красавицата, че я цитираха в ефир.

И тя да почне да се отлаща на всички, които са й давали на нея идея, те пък на други и т.н. и т.н.  Smile

# 1 638
Само аз ли не разбирам половината жокери за Русев? Русата перука,шишарките,АББА..какво значеха?
И новия жокер с кой го свързвате?

# 1 639
  • София
подаръче, благодаря за забележката. Не съм се изразила достатъчно точно и не съм цитирала цялото мнение. Имах предвид не обръщението в 3л. изобщо, а специално за средния род в случая - тя осъжда "онова недоразумение", че се обръща към Марина не по име и като към човек, а като към предмет, към "нещо", а не към "някой"...  Peace
Но така или иначе, не това беше целта на обръщението ми към pandaannie, а засипването с обидни определения във всеки пост.

# 1 640
Само аз ли не разбирам половината жокери за Русев? Русата перука,шишарките,АББА..какво значеха?

Руса перука - изглежда че е един човек (жена), като се махне отдолу се появява друг (мъж)
Шишарките - Бор -> Бориса/Борислав - първите двама играли с Русев на теста, освен това Русев се занимава и с екология
АББА - стават известни 1974-та, годината в която е роден и Русев - е на тоя жокер ако някой се оплаче..  Laughing

# 1 641

Руса перука - изглежда че е един човек (жена), като се махне отдолу се появява друг (мъж)
Шишарките - Бор -> Бориса/Борислав - първите двама играли с Русев на теста, освен това Русев се занимава и с екология
АББА - стават известни 1974-та, годината в която е роден и Русев - е на тоя жокер ако някой се оплаче..  Laughing

Е това с перуката и абба  Shocked на малоумни ли правят зрителите,кой би се сетил...то просто няма връзка в тия разсъждения..и миналата година жокерите бяха нямам думи..кой знае сегашния жокер каква простотия е,нямаща нищо общо с Къртицата Laughing

# 1 642

Искаш да се сетиш на мига ли?  Laughing

Айде една задачка, тия които се оплаквате от жокерите, измислете някакви примерни да ги видим, ок?  Simple Smile

# 1 643
Борислав давал некви интервюта скоро, в които твърдял, че Евгени е влюбен в Бориса.  doh

# 1 644

Искаш да се сетиш на мига ли?  Laughing

Айде една задачка, тия които се оплаквате от жокерите, измислете някакви примерни да ги видим, ок?  Simple Smile

Хаха не казвай,че си се сетил точно с тези разсъждения. И да,ако аз бях Ани Владимирова и познавах профилите и живота на Къртицата,щях да измисля Simple Smile

# 1 645
Хаха не казвай,че си се сетил точно с тези разсъждения. И да,ако аз бях Ани Владимирова и познавах профилите и живота на Къртицата,щях да измисля Simple Smile

Да се сетя ли? Вчера разкриха жокерите в лайфа.  yes

Ако, ако, ако, ако ... как може да кажеш, жокера е зле, като нямаш по-добър. Зле е сравнителна дума, зле спрямо кое? Айде дайте ДОБРИ жокери, и аз ги искам, давай ще се справиш, а може и теб да поканят в К3!  newsm10

# 1 646

Да се сетя ли? Вчера разкриха жокерите в лайфа.  yes

Ако, ако, ако, ако ... как може да кажеш, жокера е зле, като нямаш по-добър. Зле е сравнителна дума, зле спрямо кое? Айде дайте ДОБРИ жокери, и аз ги искам, давай ще се справиш!  newsm10

Имах предвид,че и ти не си се сетил преди да ги разкрият.Именно. Плюс това не казах,че са лоши,а СЛОЖНИ,има разлика. Сигурно и сложни трябва да са..ммм да,ако бях част от продукцията щях да дам други. Просто е глупаво това с шишарките например,не е свързано с живота на Емо,а че еди кой си името му започва с еди кое си,и този човек е направил еди що си за Емо  Laughing За мен жокерите трябва да насочват към живота и самия характер,хобита и интереси на К.

# 1 647
Борислав давал некви интервюта скоро, в които твърдял, че Евгени е влюбен в Бориса.  doh
То е очевадно. Защо иначе така ще подглася на подобна кифла, рискувайки да си срине престижа граден с години......Да не забравяме, че Евгени сам си го каза, по неговия индиректен начин на Георги. Същите подозрения има и Ивайла, т.е. доста хора мислят, че Евгени няма само чисто и неопетнено приятелство към Бориска, не е просто Борислав си съчинява.......

# 1 648
и ти не си се сетил преди да ги разкрият

Но други са се сетили, лично аз не съм се напъвал, не ми остава време от писане на тъпотии в темата.  Mr. Green

Освен това Жокерите аз ги възприемам, като нещо което ще ни провокира да мислим, да се обвържем с предаването повече, да се зарибим по него. Изобщо цялата идея която привлича във формата Къртица е точно, че има нещо си за разгадаване, освен ББ нещата, там затворени в една къща и т.н. По тая логика, колкото по-дълго нещо остава неразкрито, толкова интереса отстава по-дълго. Ако веднага разконспирираш жокерите или познаеш кой е къртицата, какво ще стане? Може би ще се откажеш от темата.  Laughing

Толкова по тая тема от мен.  newsm10

# 1 649
То е очевадно. Защо иначе така ще подглася на подобна кифла, рискувайки да си срине престижа граден с години......Да не забравяме, че Евгени сам си го каза, по неговия индиректен начин на Георги. Същите подозрения има и Ивайла, т.е. доста хора мислят, че Евгени няма само чисто и неопетнено приятелство към Бориска, не е просто Борислав си съчинява.......

Ивайла и Георги имат интерес Евгени да е наклепан, конкуренти са в играта, а и с всички тия караници най-вероятно има и лично отношение.

Борислав си личи, че супер го е яд задето отпадна. Има защо в тая връзка да не се кефи на Евгени. Смени му и Ш-то с Т.  doh

С други думи, тия които говорят имат причина да го правят, то и кой би тръгнал просто ей така да си вре носа в подобни неща, дори и да са истина. Мотив трябва, мотив!

Общи условия

Активация на акаунт