КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 66 317
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 665
Сигурна съм,че са избрали новата къртица не толкова въз основа на психологическия й профил,а по-скоро спрямо това кой подозират или не подозират зрителите.

Сигурна си, оооккк.  Rolling Eyes

Съмнявам се иначе, преди се съмнявахме в къртици на базата на разигравани тестове, справяне в мисии, поведение, жокери  Laughing.
Сега се рефрешнаха  Mr. Green нещата и всеки е заподозрян, колкото и другарчето. И ето след снощи, след 29-те сек. на Жожу, след уж многото му верни отговори се почнаха ЯКИ съмнения към него и Ив.

С други думи, нямат връзка двата етапа, освен очевидно запазващите се фактори, като психо профилите.  Wink

Моля, някой да ми каже, кого номинираха вчера учасрниците и кой си тръгна.    bouquet

Номинираха Каменов и брат му Георги. Изправиха се срещу азбуката и Георги падна ъьъьъьъь!  doh

После на теста Георги размаза Мицич, не физически разбира се, поне засега.  Laughing

# 1 666
За жокера с шишарки=>Бориса,Борислав=>първите играли с къртицата Русев,поправете ме ако греша,но не беше ли Кети,първата,която игра с Русев?

# 1 667
не беше ли Кети,първата,която игра с Русев?

Ами в другите темиии (дидииииии) пише, че Кетиту е играла първо с Бориса, после с Каменов и накрая с Киряков.  

# 1 668
Едно не мога да разбера, защо не вярвате в приятелството между мъж и жена. Това е толкова консервативно. Едно такова приятелство е много по-силно от отколкото между две жени, защото рано или късно едната ще забие нож на другата...
Аз вярвам, че Евгени обича жена си до болка и не веднъж го е показвал. Само как разказваше за това как са се запознали. А с Бориса просто е намерил човек, с когото да се разбира и да си помага. Той е най-близък с нея и Сано. Колкото до любовта на Жоро към Ивайла, това си е чист театър Wink

# 1 669
Едно не мога да разбера, защо не вярвате в приятелството между мъж и жена.

Евгени е мъж, щото е ходил в казармата, ама Бо не е жена, щот не е раждала!

Това дълбоко го вярвам!!!

# 1 670
Значи ако трябва да обобщим,в този сезон се залагаше предимно на скандалите.Бориса-Марина,Кети-Ивайла,Русев-Виктория,Каменов-Боби,Костя-не си спомням с кой,Боби-Ивайла,Боби-всички,Марина-Георги,Ивайла-Марина,Георги-Евгени....Единствено Саното за сега не се е забъркал в нито един скандал.Кътицата беше помежду другото.Изгониха/предаде се колкото да се разбунят духовете,защото предаването беше замряло след излизането на Боби.
Лайфовете са меко казано натоварващи.Гледам заради битките,но после в залата едва ги издържам.Ма толкова пък да не могат да се разберат?...Как е възможно?Гледам на живото включване си седят всички заедно,говорят си...Кога успяват да ги сътворят всичките тези скандали,които ни излъчват в дейлитата,не знам.

Понеже стана ясно,че ни четат,няма да говоря за Н.Н. в трето лице Mr. Green,а ще се обърна лично към него.

Г-н Николов,не ви се получава.Жокерите и обяснението им,както тази година така и минала,са меко казано небивалици.От къде на къде жокери за къртицата ще водят към жената на къртицата?!Или пък за човек,който помага на къртицата.Глупаво е!Не казвам,че жокерите трябва да са лесни и очеизвадни,но нека поне имат малко логика.Ако ви е трудно да измислите по-добри жокери,допитайте се до по-компетентни хора! Peace

# 1 671
Аз не подлагам под съмнение приятелството между мъж и жена, по-скоро ме притеснява разликата във възрастта ( не е ли около 20 год.).Но сега като се замисля Евгени сигурно я приема като дъщеря  Wink

# 1 672

Г-н Николов,не ви се получава.Жокерите и обяснението им,както тази година така и минала,са меко казано небивалици.От къде на къде жокери за къртицата ще водят към жената на къртицата?!Или пък за човек,който помага на къртицата.Глупаво е!Не казвам,че жокерите трябва да са лесни и очеизвадни,но нека поне имат малко логика.Ако ви е трудно да измислите по-добри жокери,допитайте се до по-компетентни хора! Peace

И аз това се опитах да кажа! Нелепо е да дават жокери за родата на къртицата,целта е да насочват към НЕГОВИЯ живот и темперамент, не на жена му,сестра му и комшийката. Определено са им недообмислени жокерите.

# 1 673
целта е да насочват към НЕГОВИЯ живот

Жена му, не е ли от НЕГОВИЯ живот?  tooth

# 1 674
Жизнения ми опит показва, че чисто приятелство между мъж и жена няма, винаги един от двамата има таен интимен интерес към другия, дори да не си го признава.........
Така ни запозна една приятелка на ММ, уж и моя приятелка, накрая се оказа, че 10г. е била тайно, нещастно влюбена в ММ, нищо, че въпросната дама си имаше мъж и любовник Mr. GreenТолкова с илюзиите за мъжкото и женско приятелство

# 1 675
Защо Русев снощи каза "Ако не беше вътрешната ми информация че К. е Виктория, щях да си помисля, че е Ивайла?" Ани В. по никакъв начин не реагира, обаче си личи ясно че и тя и Николов са му бесни щото не им играе по свирката. И сега ако се окаже и че Виктория е къртицата, този сезон ще е тотален провал. Ми кво значи че от кастинга нямало никой който отговаря на описанието на къртицата ама Емил се доближавал.....Ми като няма такъв, подберете още бе, така като се издънихте по-добре ли е.....Егати бозата елементарна стана.... Crossing Arms
Жокери ЗА Емил, водели КЪМ Хриси....Ми да им бяха дали футболна топка примерно? И после да обяснят че 8-мия братовчед на Хриси /по бащина линия/, която обаче е НАЙ-БЛИЗКА на Емо в къщата, и играл някога мач преди да завърши средно образование.....
Пълни....простотии. Тоя Николов като някъв смърф си чопли от пръстите небивалици......
Просто се провалиха. И то много. Трети сезон едва ли ще има,аз лично като видя че не ме бива за нещо ще спра да се пъна...... а и да има ще е с нищожен рейтинг....
Ани Владимирова пък като е такъв голям психолог /който чухме и видяхме за сефте от това предаване/, що не предвиди реакциите на човека като вкараха Виктория? Той си призна, че адски много го е натоварило това! И беше искрен. Не стига че Къртицата им не отговаря на профила за къртица, ами на всичкото отгоре дай да се гаврим с него...... Whistling

Подкрепям казаното за Ани Владимирова, и аз го споменах преди известно време. Не знам защо, но като цяло си беше ритуално самоубийство да вкарат Виктория, не го очаквах от психолог, но уви. Този сезон има доста пропуски и в идейно отношение, и в избора на поне 4 участници. След първия месец почти спрях да гледам дейлитата, защото много напомнят за Биг Брадър, осведомявам се от вас, момичета и момчета, и от новините в сайта на ТВ 7. Къде отиде идеята на италианската Къртица #Cussing out   малко неща за запазили и са направили тюрлюгювеч, да ме прощавате за турската дума. Не ми хареса изборът на момичета в риалитито "Мис България" 2013, и тук психоложката беше избрала няколко момичета, за да правят скандали. Но тя има солидно място във всички риалити предавания.  Sad

Според мен ще има и 3, и 4 сезон на Къртицата, защото продуцентите имат достатъчно финансови средства да го пуснат в ефир. Вижте недоразумението "Поверително от Н.Л.", някой гледа ли го изобщо  Shocked но си се излъчва месеци наред. 

Някой ще пусне ли анкета за това дали искаме да гледаме Биг брадър в къртичия вариант на Н.Н. или италианския? Така или иначе екипът на Н. Н. чете редовно всичко написано тук, дано види и това. Все пак зрителят е царят, той решава и е повече от очевидно, че има масово недоволство заради постоянните скандали и махленски клюки. И тук, и във фейсбук страницата.   

# 1 676
целта е да насочват към НЕГОВИЯ живот

Жена му, не е ли от НЕГОВИЯ живот?  tooth

Не,те живеят заедно,но всеки си има собствен живот - собствена професия,приятели,навици,хобита,интереси,собствен вкус за храна,дрехи и тн и тн. Към това трябва да насочват жокерите. То и петите му братовчеди са от НЕГОВИЯ живот,ама да дават ли жокери за тях  Laughing

# 1 677
# 1 678
# 1 679
Ocaso, не мога да спра да се смея  Joy
Обаче Жоро наистина има много психопатски поглед .

Общи условия

Активация на акаунт