КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 66 318
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 680
# 1 681
# 1 682
Ани Владимирова е психолог още от Биг Брадър.
И самата тя каза, че не е заела за влизането на Виктория. След това са и казали.
Не я защитавам, дори не я харесвам.

Просто исках да кажа, че главните решения се вземат от Николов и той си прави каквото знае. А именно всичко да е в стил Биг Брадър, да има интриги и скандали.
Зрелища за зрителя, не знам защо си мисли че на нас ни харесва.
Голямата грешка на този сезон е, че насочиха много прожектори към къртицата. Толкова много, че на нас чак не ни се вярваше, че Русев може да къртица.  Според мен той е бил най неподходящия за тази роля. Със интриганстването си настрои хората срещу себе си преди да го заподозрат.

Аз пък на прима виста мога да посоча поне 3 подходящи хора за къртици в този сезон- Христина Тушева, Бориса и Георги.

# 1 683
  • Мюнхен
И аз мисля, че вкарването на Вики беше грешен вход. Тя го познава добре и знае, че се кълне за всякакви глупости, което явно и тя е научила от него или обратното. Когато беше изпаднал в криза, той каза на НН, че се кълне в децата си, че иска да се откаже, но заради него ще остане. Без някой да го е карал. И това го издаде. Човек който се кълне непрекъснато за безсмислени неща, едва ли би пропуснал да го направи, за да покаже, че не е К. Стана ми и смешно, когато разказваше как хората му викали "Заклей се, заклей се". И двамата с Вики се заклеЙват  hahaha hahaha hahaha
Още нещо, когато разказваше, как Бориса свързвала всички джокери с него и той и направил забележка, а тя казала нещо от рада "Да бе верно"  ooooh! Тоест си е потвърдил. Може Бо според него да е много умна и да го е заловила, но това направиха всички, но само тя и жена му получиха потвърждение, така че Бориса да не говори за честна игра. Това тук е след като излиза от палатката и поглежда към Христина.

# 1 684
  • IT
Ocaso Hug Joy Joy Joy
Бях останала без дъх от смях със знака и седмото чувство. Марина, ако иска да просперира изобщо в живота трябва да се научи да мълчи, поне ще изглежда известно време хем умна, хем красива.
Какво му има на погледа на Георги-бесен. А Кристи как присвиваше очета вчера-или е недоскив или е тик или е от яд. Между другото беше много хубава.
И последно за мен Бориса е доста по-подходяща къртица от Русев-нагла, безочлива и с голямо самочувствие, не се извинява, дори и когато е сгрешила и властна. За това залагам и най-много на нея като втора такава.

# 1 685
Жокерите и обяснението им,както тази година така и минала,са меко казано небивалици.От къде на къде жокери за къртицата ще водят към жената на къртицата?!Или пък за човек,който помага на къртицата.Глупаво е!Не казвам,че жокерите трябва да са лесни и очеизвадни,но нека поне имат малко логика.Peace

Абсолютно съгласна съм  Peace
Все повече ми харесва Ивайла на фона на останалите.Само не разбрах защо вече се правят изводи ,че Георги или Ивайла са К. на база само това,че той е победил Мицич.Каква е гаранцията,че Марина е отговорила правилно на въпросите,пък дори и К. да е Сано,с който твърди,че е играла.
Марина се прецака сама снощи.Можеше и Ивайла да е срещу нея,но след тези обиди която тя и е отправила с право всички се разграничиха от нея и дадоха гласа си другаде.
Каменов е играчът,който предизвиква най-противоречиви чувства в мен.Толкова ме дразни простотата и преигравките му на моменти  #Cussing out Обаче като взеха да му бодат копията ми стана жал за него  Rolling Eyes

# 1 686
Вики освен, че се гримира в арената, сменя тоалети и в стаята за номинации.  Mr. Green

# 1 687
Безумно е да кажете, че жокерите са глупави.
Просто не мислим като Ники Николов, което е нормално. Когато нещо е различно от нашето мислене не е задължително да е глупаво. Това е като на Марина логиката, но нищо.
Русев и Русева са едно цяло и в играта и в живота, така че какъв е проблема жокерите да сочат към жената на К.?

# 1 688
Жожи казва: "Няма вариант копието ми да отиде при Каменов"

Чаааааййййййй сяяя, как да няма уе БРАТ? Ами ако е къртица, нали искаш да я гониш?  tooth
Или това само, когато Ивайла е застрашена? Така по случайност съвпадат нещата.  newsm62

# 1 689
  • Мюнхен
Смятате ли, че вчера на предверието Къртицата е трябвало да вземе участие, а не да гледа? Ако е така бихме могли да изключим Вики, Костя и Георги. Не че е гаранция, но по принцип е редно да играе  newsm78
Сано се държа като К. там, но ако може да се вярва на способностите на Марина, която е играла с него, то би следвало да го изключим от заподозряните. Ако беше друг на теста бих го направила, ама на Маринка вяра нямам.
Ивайла се справи много добре.  Peace Каменов както си очаквах беше много зле. Ама поне се смяхме много с него, въпреки че не е за смях, сигурно много боли.

# 1 690
# 1 691
# 1 692
Замислих се, нали Евгени уж е силен, принципен мъж, мъж на място и дрън, дрън прочие глупости. А във вашите очи Георги не е мъжкар и още куп обиди. Как тогава тълкувате факта, че силният мъж Евгени само за да си спаси задника гласува срещу Боби, въпреки че Боби им печелеше супер много пари за групата. Жоро от своя страна НЕ заби копието си пред Каменов, въпреки че ако го беше направил изобщо нямаше да ходи на тест. Обаче Георги си държи на думата и наистина НЯМА да забие копието си пред Емил, каквото и да става.

# 1 693
Joy Joy Joy

Изключително сполучливо, какъв овчарИН Laughing, но тези бели овчици си ги представих натръшкани и удушени още при първия му гневен пристъп Sad

# 1 694

Общи условия

Активация на акаунт