КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /27.04 - 04.05/

• 65 932
  • 1 749
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Мюнхен
Може и влюбен да е, кой знае на 100%.  Mr. Green

Ако приемем, че Евгени играе играта, тогава не е ли логично да иска Бориса да отпадне? Един по-малко от близките на Русев. Един по-малко с добра подготовка относно лични въпроси в тестовете.

Може би по-късно в играта да. Но докато тя е вътре, отбора  им е по-силен, а в последно време и Марина ходеше като кученце след Бо, тоест 2 гласа и евентуално 3 с този на Каменов.

# 1 711
  • IT
Хора, а какво беше това на Бориса за стрелкичката и въпросчето? Някакви подсказки от кораба-майка ли? Не го гледах внимателно тогава и не разбрах.

# 1 712
Може да се увлече човек,но чак пък влюбване... имаме вече примери, хората излизат и много кратко след играта се разделят. А Евгени не ми се струва като човек,който би се отдал на каквито и да е чувства вътре.

Естествено, че няма да се отдаде нито тук, нито отвън. Не е чак толкова глупав и влюбен. А сигурно като излязат, ще му отнеме не повече от 1-2 седмици, за да я забрави, но в момента по-специалното чувство си е налице. Не знам как някои не забелязват огромния трепет, с който попива всяка информация за Бо. Например, направо му омекнаха краката като разбра, че Бо преди е живяла в района, където живее той сега:)

# 1 713
Може би по-късно в играта да. Но докато тя е вътре, отбора  им е по-силен, а в последно време и Марина ходеше като кученце след Бо, тоест 2 гласа и евентуално 3 с този на Каменов.

Никак не е много времето докрая, пък и дали пак щеше да се падне шанс да изправиш Бориса и Русев. Такива ключови моменти според мен трябва да се използват с пълна сила, защото повече може и да не се появят.

# 1 714
  • Sofia
Мици била "Мис Студентка", в края на статията пише кои са и любимите манекенки Mr. Green.

Интересно.  Joy Joy Но още по-интересно е, че пише "с които ЛИЧНО" се познава. Не каза ли в лайфа, че не се познават?  newsm78
само с Елена Тихомирова се е познавала

# 1 715
Хора, а какво беше това на Бориса за стрелкичката и въпросчето? Някакви подсказки от кораба-майка ли? Не го гледах внимателно тогава и не разбрах.

Пак се опитва да се прави на много умна.Геройството и че е тя човекът,бил къртицата на тест стана на пух и прах снощи като си каза Русев всичко  hahaha Направи ми впечатление как Бориса и Евгени много държаха да отбележат колко подозират Сано за новата К. Почват с к**венските номера ми се струва.Бориса ще е много щастлива,ако успее да "втълпи" на драгия зрител,че Сашето е К. и да ходи на елиминации.Почнаха да точат ноктите за финал,ясно им е ,че Сано е най-харесвания и позитивен човек вътре. Peace
И пак да попитам знаете ли финала кога е

# 1 716
  • Мюнхен

Никак не е много времето докрая, пък и дали пак щеше да се падне шанс да изправиш Бориса и Русев. Такива ключови моменти според мен трябва да се използват с пълна сила, защото повече може и да не се появят.

Аз също мисля, че Бориса срещу Русев беше задължително. Затова и много хора се усъмниха в чувствата му към Бориса. Но иначе той до финала се нуждаеше от нея. Ако беше си отишла тя, следващият трябваше да е той, ако изключим Марина, която може да играе във всеки отбор, Русев е К., а те остават с 2 гласа по-малко без Бо. Пък и той си мисли, че все още е със същият рейтинг като преди.   smile3527 Сам го каза, че като спортист едва ли не е привилегирован,   тоест заплаха и конкуренция за другите.

# 1 717

19 май ПОНЕДЕЛНИК.

Има два петъци/съботи дотогава.

8 - 2 = 6

На 19.05 с тест ще отпаднат 3-ма от 6-мата и ще почне гласуване за къртица и за победител.

И после всички ще ревем, щото няма да има кво да гледаме, но така до началото на Юни, когато Валя и Моро ще завладяват Ивропъ.

# 1 718
  • Мюнхен

Пак се опитва да се прави на много умна.Геройството и че е тя човекът,бил къртицата на тест стана на пух и прах снощи като си каза Русев всичко  hahaha Направи ми впечатление как Бориса и Евгени много държаха да отбележат колко подозират Сано за новата К. Почват с к**венските номера ми се струва.Бориса ще е много щастлива,ако успее да "втълпи" на драгия зрител,че Сашето е К. и да ходи на елиминации.Почнаха да точат ноктите за финал,ясно им е ,че Сано е най-харесвания и позитивен човек вътре. Peace

Peace Съгласна! И аз преди време писах, че трябва да номинират или К. или конкурентите. Сано е най-големият претендент за победител според мен. Аз знам за 19.5.

# 1 719

...

И после всички ще ревем, щото няма да има кво да гледаме,.............................................

Ще ревем , ама пък от друга страна ще ми олекне . Кризата на средната възраст при Евгени и недооценената Бориска ми дойдоха малко натоварващи.

# 1 720
  • IT
Не е ли на 19ти май?
А и друг интересен факт за Мицич-2011 год. брат и е спечелил 75 000 от "Сделка или не". Нямам време днес да изгледам и самата сделка, а и видеото от предаването на М.Цветков, но в жълтите хроники пише, че човека учил за адвокат и бил тръгнал по пътя на роднините си. Сега минимум трябва да е 4-та година. Не я ли е предупреждавал поне да не говори толкова много и да не се изказва неподготвена?

# 1 721

Аз също мисля, че Бориса срещу Русев беше задължително. Затова и много хора се усъмниха в чувствата му към Бориса. Но иначе той до финала се нуждаеше от нея. Ако беше си отишла тя, следващият трябваше да е той, ако изключим Марина, която може да играе във всеки отбор, Русев е К., а те остават с 2 гласа по-малко без Бо. Пък и той си мисли, че все още е със същият рейтинг като преди.   smile3527 Сам го каза, че като спортист едва ли не е привилегирован,   тоест заплаха и конкуренция за другите.

Може и да е прав Евгени за рейтинга. Например, аз си мислех, че Станка няма да спечели Вип Брадър, защото не се показа като кой знае колко позитивен човек. Но в крайна сметка помните какво стана: към края заваляха мнения, че все пак била донесла толкова радост и златни медали за България, трябвало да подкрепяме спортистите и т.н., и тя победи.

# 1 722
Не я ли е предупреждавал поне да не говори толкова много и да не се изказва неподготвена?

Ами ако е вярно, видя ли как Ивайла по едно време на разговора, каза, не бе няма да те съдя, просто искам да те направя за смях.  Rolling Eyes

# 1 723
На Марина брат й е страхотно красив  Mr. Green
Аз скоро изгледах предаването и мога да кажа, че и капацитета му е мнооого повече от нейният, явно той е взел хубавите черти от родителите  Grinning
Ето го и него

# 1 724

19 май ПОНЕДЕЛНИК.

Има два петъци/съботи дотогава.

8 - 2 = 6

На 19.05 с тест ще отпаднат 3-ма от 6-мата и ще почне гласуване за къртица и за победител.

И после всички ще ревем, щото няма да има кво да гледаме, но така до началото на Юни, когато Валя и Моро ще завладяват Ивропъ.

Нямам търпение...
Много искам да видя как Валя повръща трюфели в чантата си. rotfImao rotfImbo rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт