Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изходните нива в училище?
Защо родителите не получават предварително известие за контролни и тестове в училище?
Как се определя съдържанието на изходните нива в училище?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изходните нива в училище?
Изходните нива в училище са тестове, които се провеждат в края на учебната година, за да се оцени напредъкът на учениците и да се идентифицират областите, върху които трябва да се работи повече. Те не са подготвени от родителите и обикновено се използват от учителите за оценка на знанията и уменията на учениците.
-
Защо родителите не получават предварително известие за контролни и тестове в училище?
-
Как се определя съдържанието на изходните нива в училище?
-
Какво представлява проектът за професионално ориентиране в училище?
-
Каква беше системата за прием в 107-мо училище миналата година?
Връща се девойката преди известно време един вторник, прекрасен, с една диктова със 7 или 8 грешки, повече от половината от които недописани думи. Нещо, което за мен беше необяснимо предвид това, че беше свела грешките до 1-2 и то объркани а/ъ или о/у. На съвсем абстрактния ми въпрос "Добре, бе мамо, за какво мисли по време на тази диктовка?" получих съвсем искрения отговр "Ми че после имаме плуване"
Питам го, не му е любопитно да научи какво става после, а той отговаря, че му е любопитно, но не чак толкова. Аз като попаднех на интересна книга на неговите години, нямах търпение да я прочета цялата, а той съвсем спокойно си я оставя настрани.
В събота и неделя спи до 11-12 часа, за да си навакса, много трудно й понася.