Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните симптоми и споделени преживявания от участниците?
Какви са основните медицински въпроси, обсъдени в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните симптоми и споделени преживявания от участниците?
Участниците съобщават за различни симптоми и преживявания, като болка в гърдите, често уриниране, напрежение в гърдите, често събуждане през нощта, повишен апетит, трудности при заспиване, чувствителни зърна, коремна болка , запек или диария; увеличаване на размера на гърдите; чувство на умора; често ходене до тоалетната и чувство на вълнение.
-
Какви са основните медицински въпроси, обсъдени в дискусията?
-
Какво означава разликата в седмиците, които лекарите изчисляват?
-
Какво представлява hCG и как се тълкува повишаването му?
Мен днес ме гледа с коремен,каза че няма нужда да слагаме вагинална сонда.Имаме си плодно сакче.И каза,че съм в 5г.с. и 1 ден.(3-4 дни по-малко отколкото мислех),ама сигурно е защото съм имала по-късна О,често ми се случва
След 15-тина дни сме на преглед за ембрионче,живот и здраве 

Да ви кажа честно се притеснявам от тази малка разлика, но като гледам в групата няма да съм сама.
Включвам се и аз в групичката. Вчера разбрах хубавата новина - видях
Вчера разбрахме че съм бременна и сме на седмото небе с ММ. Няма по-щастливи от нас! Още повече, че това ни е първо дете и се радваме много. Вчера беше 29 ден и трябваше да ми дойде, почудих се дали да купуваме тест въобще, защото веднъж така ми закъсня (в период на големи притеснения), но решихме да вземем и още не мога да осъзная, че имаше две чертички! Направо не мога да повярвам какво нося! Просто страшно много се вълнувам, сигурно и вие