ЯНУАРЧЕТА 2015, Добре дошли

• 28 262
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро момичета   Hug По въпроса за мазилата. И аз се мазах с 1 бременност, но ефект нямаше. То си е до кожа. Малко по дупето се нацепих и то само от лявата страна, но го преживях. Аз съм някъде 7-8 седмица, чухме сърчице. Надявам се всичко да е наред.
никид - Така бях и аз с 1 си бременност. Синдром на изчезналия близнак се казва. Нямах никакви, ама никакви неразположения. Само притесненията си останаха. Но пък бебока се роди здрав и много голям:) За прилошаването: предната седмица 2 дни бях като омагьосана. Спрях кафето, което обичам. Сега със ставането хапвам и не ми прилошава. Пия сокове от лимони и портокали в големи количества като видя че ми се гади. Проблема ми е, че все ми се прияжда нещо. Не съм пълна, ама с тия темпове... През нощта почти не спя. Следобяда пък умирам за сън. Та такава му бременна работа. Не съм на мнение, че бременността е най-хубавото нещо което се случвало на една жена. Ама хич не ме кефи, но важен е крайния резултат Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 09:33 от K1980

# 661
  • Варна

Незнам дали е от Утрогестана,но заспивам почти седнала. Blush

Ако го пиеш - да.

# 662
И на мен от предложенията на Никид,най ми допада първото...за последното ни е още раничко(може би след 1-2 месеца),когато ще сме казали на всички живот и здраве.Ако някои знае как може да пуснем една анкета и да се гласува!
Бгзвездичка,аз съм само на Утрогестана,не приемам никакви други медикаменти(и фолиевата киселина де).Ама днес реших да е вагинално да видя дали няма да се чувствам по свежа  Laughing
Едва ли днес ще се чувствам по свежа,де?Че снощи тук имаше много силни гръмотевици и едното ми куче много я е страх и не ме остави да спя цяла вечер,то не беше треперене,пъхтене,мушкане под завивките  ooooh!

# 663
Отчети от мен, вчера се завънахме в БГ,днес бях на преглед и д-ра отново каза,че се виждат 2 плода в сакчето, 1-то си има пулс и е 1 см,а за другото не е сигурно дали ще се развие,било 9 мм и изостава с 3 дни,което не е драстично,но пулса не е сигурен,иначе са еднояйчни и според него само 1 ще се развие и остане,но каквото е писано такова.
За сее си,както и с предна бременност,нямам никакво гадене,с тази и гърдите не ме болят,чувствам се много добре.
СЛед 2 седмици мога да отида за да се види развитие, ако не след месец за записване вече и изследвания.
За новата тема, скоро наближава време, давайте идеи за заглавия,моите предложения са :
-Януарско сърчице,вече тупка и расте
-Вече сме големи с тупкащо сърце
-януарче мама не остава, често и се прилошава
-нашето Януарче е вече цяло сантиметърче
-всички вече знаят, Януари с мен ще си играят

Ако желаете, аз мога да я пусна,като се запълни тази тема.

Здравейте, на мен също най-много ми хареса първото предложение  Heart Eyes

# 664
Отчети от мен, вчера се завънахме в БГ,днес бях на преглед и д-ра отново каза,че се виждат 2 плода в сакчето, 1-то си има пулс и е 1 см,а за другото не е сигурно дали ще се развие,било 9 мм и изостава с 3 дни,което не е драстично,но пулса не е сигурен,иначе са еднояйчни и според него само 1 ще се развие и остане,но каквото е писано такова.
За сее си,както и с предна бременност,нямам никакво гадене,с тази и гърдите не ме болят,чувствам се много добре.
СЛед 2 седмици мога да отида за да се види развитие, ако не след месец за записване вече и изследвания.
За новата тема, скоро наближава време, давайте идеи за заглавия,моите предложения са :
-Януарско сърчице,вече тупка и расте
-Вече сме големи с тупкащо сърце
-януарче мама не остава, често и се прилошава
-нашето Януарче е вече цяло сантиметърче
-всички вече знаят, Януари с мен ще си играят

Ако желаете, аз мога да я пусна,като се запълни тази тема.

Здравейте, на мен също най-много ми хареса първото предложение  Heart Eyes

Здравейте и от мен! Вчера бяхме на преглед и растем, бяхме 10 мм, а сега сме 20,4мм  baby_neutral Praynig , но все още не се чува пулс..  Praynig доки каза, че от 7 до 12 седмица се чувал, а аз съм края на 6,  така че след 2 седмици сме отново на преглед и живот и здраве ще чуем пулс  Praynig Hug Честито на всички новозаписали се мами  Heart Eyes И на мен първото предложение най ми допада  Wink

# 665
Здравейте момичета!  Simple Smile

Запис и от мен. На 26.05 видях  EFP. Пуснах и ЧХГ през 48ч. и стойностите вървят добре, слава Богу.

Имам мисед с последвало абразио през Януари..., та съм малко на тръни.

Надявам се всичко да е наред сега.  Praynig

Онлайн калкулаторът показва термин: 27.01.2015.
На 03.06 съм на АГ, та да видим какво ще ми кажат тогава.

Хубав ден от мен!

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 11:44 от La Jolla

# 666
Лелеле колко сте изписали !  Grinning
Ох, ние с малкия най-накрая си се прибрахме на острова при ММ  Heart Eyes
Двата полета минаха толкова леко и спокойно, само дето на Мадрид имах разправии и последни се качихме с Виктор на самолета, че даже закъсня малко полета заради нас, но вината си е лично тяхна  Crazy Много ме ядосаха и притесниха, но всичко мина Слава Богу !  Simple Smile
Вечерно време спя, но ставам по 2 пъти да пишкам  Crossing Arms Tired Не ми е лошо, но така ме боли кръста, че не мога да ви опиша...
За вдигането на тежко знам, че ако до сега си вдигала по-големи тежести примерно около 10 кг. ежедневно (по-скоро ако имате дете, което си вдигате и носите постоянно) не е опасно да се продължи, но разбира по внимателно... Иначе за бъдещите мами, пазете се макс. 5 кг. , когато просто ви е наложително !
Сега имам много багаж да оправям  ooooh! Чакам с нетърпение другата седмица да ходим на плаж, а и на лекар  Mr. Green
А и между другото, ме мъчи разстройство от 2 седмици, някоя от вас знае ли какво може да помогне, не ми се бе случвало с първата  Tired
Това е от мен и пак да ви кажа, пийте мноооооого вода, момичета !  Hug
И добре дошли на новите !!!

# 667
За разстройство знам лимон или оцет.Мен ме мъчи обратното на разстройството Mr. Green .ПОмагайте за него:)

# 668
За разхлабване аз ям сушени сливи и кайсии, а за разтройство препечени филийки със сирене. Аз все още такива проблеми нямам ходя си нормално като преди. Само с кантара имам проблем показа +2 кг  гадината мръсна  Grinning Laughing

# 669
Здравейте и от мен  Simple Smile След като прочетох всичките ви писания и аз реших да се присъединя. Преди два дена бях при доктора и видях пулсациите  Simple Smile Чувството е несравнимо . Само се притеснявам , че бебчето е едва 5 мм, а съм в 7 г.с. При вас как е ?

# 670
foxyleidy в какъв смисъл не си сигурна какъв е резултата? не мога да разбера коментара ти.

одбре дошла и ти пожелавам лека и безпроблемна бременност  Hug

Ами това го казах защото съм много притеснена и дори немога да се отпусна и да се зарадвам на случващото се. Хах тя историята ми е много дълга но с две думи от години цикала ми е крайно нередовен по 6 месеца го няма никакъв. И сега по чудо теста ми показа две черти. Но преди това имах силни болки в кръста и ходих на невролог и ми правиха ренгенова снимка. Голяма грешка. Нещо ме бутна и си направих теста и се оказа положителен, но гинеколога ме предупреди че може и нищо да не излезе от това т.к съм си правила ренген. Можело да бъде кухо яйце или да е увредено. Та за това ровя и чета в нета. И хем се чудех да пиша ли тук или не ама е по силно от мен хаха Crazy

# 671
Здравейте и от мен  Simple Smile След като прочетох всичките ви писания и аз реших да се присъединя. Преди два дена бях при доктора и видях пулсациите  Simple Smile Чувството е несравнимо . Само се притеснявам , че бебчето е едва 5 мм, а съм в 7 г.с. При вас как е ?

Тези размери на мен хич не са ми ясни, някои мами даже говорят за размер на плодовия сак. Аз ходих на преглед в 7гс и 4 ден и бебето беше 1,28см, ама друго не са ни мерили. Обаче днес нещо ми е дискомфортно, май ми стиска панталона, а и моето жълто течение, на което Док не обърна внимание, стана малко по-тъмно жълто. Дано до понеделник, когато ще ми правят изследвания, да нямаме проблеми  Praynig Praynig Praynig

# 672
И аз съм ЗА сокът от изцеден лимон за разстройство. За запека на мен ми действат череши, ягоди, кайсии, праскови, нектарини. Сега покрай сезона. Иначе круши разбира се:) Не помня за разстройството дали може лопедиум. Аз пък имам синузит и пак взе да ми се обажда. Покрай малкия все намазвам едни жълто-зелени сополи и ме почва болката във веждата. Много неприятно. Трябва да питам доки какво обезболяващо, освен парацетамол мога да пия. В нужда на нетърпимост де. Иначе аз съм секцио и направо ми се повдига само като си помисля, че пак ще ме режат.  Praynig

# 673
  • В сърцето на любимите мъже!
K1980,
И аз родих секцио първия път, но сега се стягам за нормално. Минало е доста време и искам да пробвам. Ти какво мислиш?

# 674
  • Варна
Привет,момичета Simple Smile Аз съм за 27.01 според калкулатора и ходих на преглед преди 4 дни и ми стана тъпо,защото ме гледаха само на коремен ехограх,на който още не може да се види нищо. Иначе си платих прегледа,а докторката каза,че и бил развален другия накрайник и се ядосах.Притеснено ми е,защото февруари бях пометнала.

Общи условия

Активация на акаунт