Юлчето се движи ха наляво, ха надясно, коремчето на мама става тясно

• 25 669
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
salji4ka Аз както го разбирам утре приключваш с 27 г.с и започваш 28г.с. (27г.с. +1 ден) и си в 7 месец вече цяла седмица - честито Simple Smile

За ходенето на ЖК Мен започват да ме викат през три седмици и след още два прегледа ще ми дадат 45 дневният, после почваме през 2 и накрая всяка седмица.
Би трябвало в 8 месец - 2 седмично, а в 9 месец всяка седмица да се следят тоновете на бебето, но гестационни ли, календарни ли. newsm78 и всяко АГ май си наглася график по негова преценка.

Petq T аз бях на лекцията днес в Тhe mall. Елена Василева много ми хареса, разказва увлекателно, беше забавно и най-вече полезно. На нейните лекции мисля да ходя. Но първата част за no-spa искрено си признавам, че ми беше скучна.

# 91
  • Ямбол
Леле,Сид,много зарадва с това,че съм в 7 м и 1 сед.  bouquet Така ви завиждам,благородно де,че има от къде да попивате опит,ние в провинцията Sad сме в девета глуха.Тъкмо търсех някакви клипчета зз новородени,за къпане,обличане,козметика,кърмене.....
Да попитам мамите ,които пият Магнерот,пиете ли и витамини с тях,от както го почнах в събота не съм си пила вит,че се чудех дали може ,на Прегнаткеър съм?

# 92
Леле,Сид,много зарадва с това,че съм в 7 м и 1 сед.  bouquet Така ви завиждам,благородно де,че има от къде да попивате опит,ние в провинцията Sad сме в девета глуха.Тъкмо търсех някакви клипчета зз новородени,за къпане,обличане,козметика,кърмене.....
Да попитам мамите ,които пият Магнерот,пиете ли и витамини с тях,от както го почнах в събота не съм си пила вит,че се чудех дали може ,на Прегнаткеър съм?

Пий от витамините си, само ще ти помогнат, магнеротът не пречи на тях.

От кой град си, че няма училище за родители?

# 93
Значи четири юлки сме били най-малко на лекциите днес в мола smile3521

За изтървалите има спасение тук: http://www.ma-mabg.com/home.php?page=br, http://www.ma-mabg.com/home.php?page=birth. Това са материалите на същата атрактивна акушерка, която работи за Авент.

КОЛИЧКАТА - Веднъж отпакована и многократно разходена в обсега на апартамента, не мога да я върна в кашона й, но я покрих с нейния найлонов плик.

# 94
Миме, благодаря за новата тема и браво за избора на снимката на 1 страница. Много се изкефих! Simple Smile   bouquet Heart Eyes

# 95
  • Ямбол

Благодаря,почвам ги пак. От Ямбол съм Simple Smile

# 96
Здравейте мами!
Едвам смогнах да ви изчета днес.
Аз продължавам да съм в болница, ще ме изпишат чак в четвъртък, ако нямам оплаквания. Днес се почувствах ужасно тук. На визитацията освен лекаря имаше още около 10 стажанта, а аз разклечена  гола. Ужас!
Едното от лекарствата, което ми изписаха и пих вече 3 хапчета е нифедипин. Разрових се в нет и видях, че освен че не се препоръчва при бременност, на всичкото отгоре е и за високо кръвно, а моето е 100/60. Цял ден ми се вие свят. Мисля да не го пия повече. Някой има ли мнение за това лекарство?
С бебка всичко е наред, правиха запис на тонове, и на ден по няколко пъти й слушат сърцето.

Успех на всички! Пазете се!  bouquet

И благодаря за  stork-girl на първа страничка!

# 97

Благодаря,почвам ги пак. От Ямбол съм Simple Smile

виж ТУК http://alegra.bg/%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1 … 0%BD%D0%BD%D0%B8/

# 98
  • Бургас
Краси, довери се на преценката на лекарите вместо на листовката на лекарството! Те са запознати и с действието, и с рисковете. Доколкото знам, нифедипин се предписва като заместител на едно изтеглено от мрежата лекарство, което е било много подходящо при скъсяване на шийката. Ако не се чувстваш добре от него, коментирайте с лекаря дозата при следващата визитация. Но не го спирай самоволно! Това шийките са капризна работа и искат обгрижване Simple Smile

# 99
  • Телиш/Плевен
Краси, довери се на преценката на лекарите вместо на листовката на лекарството! Те са запознати и с действието, и с рисковете. Доколкото знам, нифедипин се предписва като заместител на едно изтеглено от мрежата лекарство, което е било много подходящо при скъсяване на шийката. Ако не се чувстваш добре от него, коментирайте с лекаря дозата при следващата визитация. Но не го спирай самоволно! Това шийките са капризна работа и искат обгрижване Simple Smile
Напълно съм съгласна! Peace Неведнъж е ставало дума за лекарства, в чиито листовки пише да не се употребяват по време на бременност, но лекарите ги изписват. Щом са преценили, значи така е редно. Дори мога да дам пример със себе си - изписано ми е лекарство, в чиято листовка пише да се приема не повече от една капсула дневно по време на бременност, а аз трябва да пия по две. И си ги пия.
Така че, Краси, ако мислиш, че оплакванията ти са от лекарството, по-добре наистина се консултирай с лекар за някакъв негов заместител. Може да стане по-лошо, ако спреш да го пиеш. Надявам се скоро да се подобриш и да те изпишат. Hug

# 100
Добър вечер на всички от мен! Много ми е приятно да чета такива хубави новинки от вас, радвам се вс бъдещи мами  Heart Eyes Само че имам един въпрос, на който нещо в нета не мога да намеря информация.......освен, че ми закъснява ( имам нередовен цикъл ) снощи забелязах, че зърната са ми по-чуствителни  и протече мнооого лекичко, изключително лекичко бяла течност ( предполагам нали, кърма ) !!! newsm78, На някой случвало ли му се е? Утре съм на лекар.

# 101
  • Варна
От доста време не съм писала. Поздрави на всички за придобивки, усещания и емоции. Мен ме подритват като топка и даже му е кеф да се намества да го галя по гърба  Laughing Вече съм 28 седмица и дес бях на преглед. Бебо е 1220 гр.  Със сигурност ще раждам секцио по медицински причини.

# 102
Здравейте мамчета  Hug отдавна не съм се включвала, няма да мога да наваксам с четенето и се надявам да не съм пропуснала важни теми Simple Smile На всички с нови придобивки честито. Аз утре ще капарирам вече Камарелото, много ми хареса на живо, избрахме да е зелено. Много съм доволна, чакам си към края на другата седмица да ми дойдат дрешките от Теско и Асда и и приключвам с гардероба на беба. В четвърък ще капарираме и кошарата и остават май дребни нещица за закупуване. Качвам ви снимки на количката и кошарата Simple Smile
Скрит текст:

# 103
  • Ямбол
Леле,milevami, благодаря ти и аз уж живея в Ямбол,знам го този център,но си мислех,че не работи,ще се обадя да питам. Благодаря ти  bouquet

# 104
    Запис и от мен в новата темичка, отново благодарности на Мимето   bouquetю
 Момичета, не мога да ви изчета...
Всички тумбачета, които са в болница, бързо да се оправят и да постискат още малко...., че не остана.
  Лейди Ейприл, не се тревожи излишно за варицелата, опасна е в началото на бременността и в края, но все пак не е лошо да се консултираш и с лекар. И честита придобивка за баткото Simple Smile
 За крампите - и на мен ми се случва, много неприятно. С първата бременност нямах такава екстра. Първо беше само на десния крак, а миналата седмица и левият ми се схвана. После си ми остава една такава болка все едно имам мускулна треска. Ще изпробвам вашите съвети и се надявам да ми помогнат следващият път.
  Честити нови придобивки на всички и със здраве да си ги ползвате!
  Сигурно пропускам нещо..... Лека нощ и спокоен сън, до утре!

Общи условия

Активация на акаунт