Юлчето се движи ха наляво, ха надясно, коремчето на мама става тясно

• 25 812
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Марбела,би трябвало да са брадавици.Не са опасни и щом са провокирани от бременността,би трябвало след нея да изчезнат.Разбира се мнение от дерматолог не е излишно.Но като цяло не се шашкай.Гледай да не ги дразниш със стегнат сутиен.Макар,че сигурно е невъзможно,защото сутиен си трябва  Grinning

Като страничен ефект от бременността ми потъмняха многоооо ареолите на гърдите,ама много.Черни са направо.А си бяха едни хубави и светлички.Миналия път също беше така и след раждането постепенно си върнаха нормалния цвят.Линия негра нямам.Очаквам я съвсем накрая като миналия път
Мажете се с най-високия фактор противослънчев крем за лице.Дори да няма слънце навън.Че петънцата по лицето само това чакат.Сега бременността ги провокира допълнително.Аз се мажа целогодишно като предпазна мярка

Последна редакция: чт, 01 май 2014, 12:04 от ♥Elfita♥

# 181
  • Pl?ven
Мили мами,имам едно притеснение,което най-накрая се реших да споделя Sad
Може би звучи несериозно,но ми е доста притеснено.Вашите бебоци колко често мърдат в смисъл нашата дама се раздвижва през 2-3 часа и прави по едно-две ритничета през деня,а вечер е по-активна.Въпросът ми е това достатъчно ли е като движение Sad
При АГ-то съм чак на 07.05,а до тогава не знам как ще издържа  Cry

# 182
  • Пловдив
Въпросът ми е това достатъчно ли е като движение Sad

Да,напълно достатъчно.Имай предвид,че тя си мърда и без да я усещаш.Важното е да я усещаш всеки ден.
Голямата активност не е приятна.Тази ми бебка е много шавлива в сравнение с голямата ми дъщеря.Понякога си е направо кофти

# 183
  • Телиш/Плевен
milieva93, няма какво да те тревожи. Всички бебета са различни, напълно нормално е твоето да е по-кротко. И моето беше така доскоро, но от няколко седмици ме побърква и както казах по-горе, даже ми пречи да спя нощем. Peace Явно отсега ме тренира за идните години, в които ме чакат много безсънни нощи. Laughing

# 184
  • Пловдив
Запис и от мен в новата тема Simple Smile))) Покрай ремонта не Ви бях чела 2-3 дни и едвам Ви изчетох Simple Smile)))
Количка и кошара вече имам и аз, но ще са в кашон още известно време Simple Smile Количката е на ADAMEX !
QUATRO 3 /ТРИКОЛКА/, НО ИМАШЕ И 4 /С ЧЕТИРИ КОЛЕЛА/ - СЛЕД ТОЛКОВА ТЪРСЕНЕ И ЧУДЕНЕ КАКВА!?!?   В БГ не е много известна май, но руския пазар е залят с нея................. има е в различни цветове и е на перфектна цена за това което е и съдържа комплекта й !!!! Ако някой го заинтригува да ми пише на ЛС. В Гугъл като напишете QUATRO 3 изображения ще я видите. За нея, музикална играчка и кошара на ADAMEX сгъваема на 2 нива платих 560лв общо, защото ми направиха 10% отстъпка /70лв/ ...........това от едно квартално магазинче в Кичука в Пловдив които са представители на марката.
Иначе бебето ми е 1040гр. добре е, но  аз имам често и дълготрайно изтръпване на пръстите на ръцете!? отоци на краката и ръцете доста често при натоварване предимно...........ще питам на следващия преглед това нормално ли е...........
Това е от мен за сега и продължавам с довършване на ремонта Simple Smile))
Весели празници и почивни дни на всичко от групата ни   love001  love001  love001

# 185
  • Pl?ven
Въпросът е,че и моето предните няколко дни беше доста активно,но сега шава по-рядко Sad
Сигурно звучи несериозно,но ми е доста притеснено...а на някоя мама случвало ли й се да усеща ритничетата сякаш бебока рита навътре (към вътрешните органи)
Оххх,сигурно са безкрайно глупави въпросите ми,за което се извинявам,но ми е първо бебче и нямам никакъв опит  ooooh! Sad

# 186
  • Телиш/Плевен
Въпросът е,че и моето предните няколко дни беше доста активно,но сега шава по-рядко Sad
Сигурно звучи несериозно,но ми е доста притеснено...а на някоя мама случвало ли й се да усеща ритничетата сякаш бебока рита навътре (към вътрешните органи)
Оххх,сигурно са безкрайно глупави въпросите ми,за което се извинявам,но ми е първо бебче и нямам никакъв опит  ooooh! Sad
С напредването на бременността бебето расте и му става все по-тясно, така че е напълно нормално да шава по-малко. А както каза и Елфита, не винаги ги усещаме, като мърдат. Не мисля, че има какво да те тревожи, но ако ти е много притеснено, отиди да те види лекар. Peace

# 187
  • Pl?ven
Ох,наистина ме поуспокоихте! Ще се постарая да издържа до 07.05,но ако пак ме хване паниката може би ще посетим с таткото някой дежурен АГ Simple Smile

# 188
  • Ruse, Bulgaria
dida771,заинтригуваме с тази количка. знаеш ли къде другаде мога да я намеря?Аз още търся, но не ми се дават много пари до към 400 - 500 лв.

# 189
Всяка ли трябва да има линия негра накрая? При мен липсва и няма и първоначален сигнал за нея.

Единствено русият мъх се увеличи на корема  Grinning, пъпът е вдлъбнат плитко.

# 190
Всяка ли трябва да има линия негра накрая? При мен липсва и няма и първоначален сигнал за нея.
Единствено русият мъх се увеличи на корема  Grinning, пъпът е вдлъбнат плитко.
Здравей, при мен този път няма линия и пъпа е вдлъбнат. Само дето адски много ми се окосми корема, единия най-дълъг косъм дори ми е около 4 см. Embarassed Joy Joy Joy Май ще правя после кола маска и на корема..

# 191
Здравейте и от мен  Hug
И аз имам питанка: Как се казваше инжекцията за стимулиране на дробчетата на бебо при евентуално преждевременно раждане?
2. Какви обезболяващи са позволени след секцио?
3. Някой беше споменавал за ,,единствените хапчета разрешени по време на кърмене за главобол"
4. Разхлабителни позволени след секцио???
 Embarassed
Предварително благодаря  Hug

# 192
Запис и от мен в новата тема Simple Smile))) Покрай ремонта не Ви бях чела 2-3 дни и едвам Ви изчетох Simple Smile)))
Количка и кошара вече имам и аз, но ще са в кашон още известно време Simple Smile Количката е на ADAMEX !
QUATRO 3 /ТРИКОЛКА/, НО ИМАШЕ И 4 /С ЧЕТИРИ КОЛЕЛА/ - СЛЕД ТОЛКОВА ТЪРСЕНЕ И ЧУДЕНЕ КАКВА!?!?   В БГ не е много известна май, но руския пазар е залят с нея................. има е в различни цветове и е на перфектна цена за това което е и съдържа комплекта й !!!! Ако някой го заинтригува да ми пише на ЛС. В Гугъл като напишете QUATRO 3 изображения ще я видите. За нея, музикална играчка и кошара на ADAMEX сгъваема на 2 нива платих 560лв общо, защото ми направиха 10% отстъпка /70лв/ ...........това от едно квартално магазинче в Кичука в Пловдив които са представители на марката.
Иначе бебето ми е 1040гр. добре е, но  аз имам често и дълготрайно изтръпване на пръстите на ръцете!? отоци на краката и ръцете доста често при натоварване предимно...........ще питам на следващия преглед това нормално ли е...........
Това е от мен за сега и продължавам с довършване на ремонта Simple Smile))
Весели празници и почивни дни на всичко от групата ни   love001  love001  love001

количката ти е стахотна,само че аз си паднах повече по тази с 4 колела,много е  готина

# 193
Мами при мен тази тежест в стомаха стана нетърпима...дори да хапна една ябълка се надувам много и не мога да поема нищо друго....обадих се на доки, изписа ми сироп Алмагел Н, но в нета намирам само Алмагел А ,който не се препоръчва при бременност и биоанацид и двете 3х1.След празниците ще ходя на гастроентеролог...Моля ако някой знае нещо за въпросните лекарства или моето състояние да пише...  Praynig

# 194
Малко фанта пийнах и ми стана лошо, все едно ще се пръсна... отдавна не съм пила газирано

Общи условия

Активация на акаунт