Юлчето се движи ха наляво, ха надясно, коремчето на мама става тясно

• 25 758
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • София
salji4ka, Имаш ново съобщение за Малибу-то Wink

Elfita, благодаря, мила  Hug ти го беше споделяла този линк, но някъде го затрих...сега ще си го запазя Simple Smile

Моник@
, Jane Muum е страхотна количка според мен, ако ти се дават 900 лв за целия комплект. Много лека, удобна и маневрена. Simple Smile Тя е и най-малката и компактна от моделите на Jane, другите са доста по-обемни...

# 256
Здравейте мамченца!
Сега ако ви кажа "добро утро" сигурно ще ми се смеете, но на мен това ми е второто добро утро за деня. Първото беше в 3:30 и изкарах будна до сутринта. После явно пак съм заспала. Мен пък ме боли корем, дори нощем и вече много ми тежи, едва се завъртам.
За потенето и горещото много е възможно да ви се случва от магнезия, ако пиете. Той силно загрява, макар и само на хапчета! Включен на система на бърза капка дори може да ви докара усещане за пареща буца в гърлото и да почервенеете.
Иначе от качените килограми също ще ни е по-жега  Wink
Линеа негра имам някаква бежова линия, която стига до пъпа, който не е изкочил и сигурно няма. Абе най-важно е да нямате стрии, бенки и от онези гадните спукани капиляри-все неща дето после не изчезват.  Hug
Mama_Sancho  Hug Не се натъжавай. Нито си смешна, нито си грешна. Просто като човек на човеци си споделяла. Мога да те разбера. Сигурна съм, че и другите си имат по един "кум и кума" в обкръжението. Много момичета са се ядосвали заедно с теб на проблемите ти и съм сигурна, че умишлено никой не е искал да те обиди. Тук сме се събрали в обща отчетна тема и всеки може да си споделя, каквото му душа иска. Недей да се отегляш Hug

# 257
  • Burgas
МОМИЧЕТА, СПЕШНО ИМАМ НУЖДА ОТ ТЕЛЕФОН НА ГИНЕКОЛОГ В СОФИЯ, КОЙТО БИ НАПРАВИЛ ПРЕГЛЕД УТРЕ НАЙ-КЪСНО ВДРУГИДЕН. Знам, че са празници и най вероятно почиват и ще съм Ви благодарна за информацията,снаха ми се опасява че прави спонтанен аборт и доктор е необходим.

# 258
  • Пловдив
 zvezdi4ka_bs, не съм от София и не мога да ти дам тел, но защо да чака до утре? Да отиде в някой спешен кабинет, няма да я върнат..

# 259
 zvezdi4ka_bs  а защо не посети някоя АГ болница там сигурно ще има дежурен лекар.

# 260
  • Там някъде
Та питането ми е - това ли ще ми дадат допълнително? И (последен тъп въпрос) - какво общо има този картон (ако е това) е болничните newsm78

Ако на този картон пише амбулаторна карта и е заверен от твоето ЛЛ,значи е това  Laughing Няма как да знаем какво ти водят от ЖК.Направи си амбулаторен картон.Купуваш го от книжарницата и го носиш на ЛЛ за заверка
Ти досега болнични не си ли ползвала?

Без да представите амбулаторна карта /заверен от ЛЛ с подпис,печат и номер/,болничен няма да ви се издаде никакъв

Не, не съм ползвала болничен по време на бременността и 45 дневния ще ми е първи. Права си няма как да знаете какво ми водят на ЖК, ще говоря с док при следващия преглед защото от личния лекар не съм вземала нищо, нито съм му носила да заверява или подписва.

Звездичка, аз също препоръчвам да бяга в спешен кабинет - Майчин дом, Шейново, Тина Киркова или Надежда, Щерев (ако предпочита частна). По-добре още сега, а не да чака до утре!

# 261
  • Пловдив
МОМИЧЕТА, СПЕШНО ИМАМ НУЖДА ОТ ТЕЛЕФОН НА ГИНЕКОЛОГ В СОФИЯ, КОЙТО БИ НАПРАВИЛ ПРЕГЛЕД УТРЕ НАЙ-КЪСНО ВДРУГИДЕН. Знам, че са празници и най вероятно почиват и ще съм Ви благодарна за информацията,снаха ми се опасява че прави спонтанен аборт и доктор е необходим.

При толкова частни АГ клиники в София,с дежурен лекар,не знам какво се чудите.Още днес,сега да отива.Държавните болници също имат дежурен
Какви са оплакванията й?Дано да се е подвела и всичко да е наред

# 262
zvezdi4ka Аз съм ходила в Токуда на Бъдни вечер и си ме прегледаха. Прегледа там е 40 лв Влиза се през страничния вход, там е регистратурата на спешното

# 263
В Токуда приемат по всяко време на денонощието, както и в Майчин дом. И на двете места съм ходила по нощите. Разкликата е, че в Токуда се плаща, както каза VeryMe.

Какви са й симптомите? Питам, понеже аз съм ходила на преглед там именно заради спонтанен аборт.

# 264
Здравейте момичета Simple Smile

Елфита - няма проблем просто ми стана малко гадно от коментара ти вчера защото не съм хората които правят мили очи, но няма проблем не се притеснявай не сме се разбрали всичко е на наред

VeryMe, Avencis Hug- мерси момичета  Hug

Линия негра ми се появи преди 1/2 месец като миналия път - после след раждането се махна.

Петна по кожата имам по лицето - малки са - но мисля че ще изчезнат след раждането ама и да не се махнат не е болка за умиране

Zvezdi4ka във Вита също има дежурен гинеколог .

За потенето
- и на мен все ми е топло - незная от килцата ли е ( +12 ) или хормоните , но аз ходя по 7/8 дънки и чехли и навън и мъжа ми все ми се кара че било студено, ама на мен все ми е топло.

За Антицелулитния крем на mum care
искам да споделя че много добре се втрива и съм доволна за сега - остава да има и ефект, но аз освен това като се намажа и ползвам и едно най-обикновено пластмасово механично масажорче антицелулитно - за да се втрие по-дълбоко крема и да има по-добър ефект.

Последна редакция: пт, 02 май 2014, 17:26 от MAMA_SANCHO

# 265
Дежурен гинеколог има във всяка АГ болница в София - било общинска, било частна. Не се влиза с час. Реагирайте навреме и преценете не е ли опасно едно пътуване в такъв случай. Телефони има в интернет на всяка болница.

# 266
Zvezdi4ke, няма какво да чака. Направо да отива МД, утре може да е късно. Дано е добре милата. После кажи какво е станало!

# 267
  • Варна
Здравейте, най-накрая и аз се сдобих с количка- Graco Ego Chilli (без кош за новородено)

http://rayatoys.com/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA% … -Evo-Chilli-14236

Отидохме в магазина само да я погледна, но се оказа' че е последна бройка и изобщо я няма в никой от магазините им, а за нова доставка се чакало около 2 месеца, така че накрая си излязохме с нея.

Не ми хареса единствено това, че коша има типичната чупка в средата за комбинираните кошове и дупето идва по-ниско, но решихме проблема като взехме едно матраче за количка за 20 лв.

Набелязах също и кошара и ваничка със стойка Мони - хареса ми, че е по-ниска и компактна, защото и аз съм дребна. За съжаление предната кошара, която бях харесала с 4 чекмеджета отдолу се оказа твърде висока за мен и ще ми трябва и стълбичка за нея  Simple Smile

Сега се тревожа само дали дрешките от Англия ще ми пристигнат навреме. От третия път успях да ги поръчам, но междувременно изтървах камиона на превозвача, а нов ще има най-рано след седмица. На всичко отгоре според Асда пратката ми е била доставена вчера, а все още нямам потвърждение от превозвача, че е пристигнала. Даже имейл им написах с молба за потвърждение, но нищо до този момент.

# 268
Mar_bella честито возило  1stroller изглежда много добре. За доставката най-много седмица да чакаш повече Simple Smile
Аз днес ще излизам по женски с едни мадами малко да се позабавлявам, и утре малко на почивка във Велинград, ще запознаем татито с част от родата, което си е събитие.
Сега обаче се чудя как да се облека, писна ми от дънките за бременни. Искам вече да се стопля и да си купя едни къси гащи. Ходим е Н&M ама там имаше само един модел бежови а аз искам дънкови да се връзват на всичко Simple Smile  иначе това са тези  http://www.hm.com/bg/product/26547?article=26547-C#article=26547-C

# 269
  • Бургас
Много хубава количка Mar_bella , със здраве да си я ползвате.
Avencis и мен вече ме спарват тези дънки, изрязах им платките, че ме стягат и притесняват. Най-удобно ми е това спортно панталонче http://www.aliexpress.com/item/Promotion-Fashion-Women-s-Skinny- … rt/927170436.html, поръчах си от същия сайт и две рокли, но са по-летни и за сега не съм ги обличала.
И мен ме обливат едни топли вълни, вечер спя по тениска и сутрин я намирам само около гърдите си, тумбака ми все е отвън. Спомням си, че предната бременност в края спях с влажни кърпи увити около краката, така ми бяха подути и горяха, че направо имах чувството, че ходя по жарава .
За движенията на бебчето-моето тези дни се кротна, само някакси се върти насам-натам, силни ритници не усещам  newsm78, явно е от позата в която се е завъртяло.
И на мен последно време ми се припива количка и си пийвам, ама и аз душа нося  Mr. Green, а кафенце само сутрин, колкото да се събудя и то с доста мляко и без това не ми е любимо "питие".

Последна редакция: пт, 02 май 2014, 19:05 от misi77

Общи условия

Активация на акаунт