Юлчето се движи ха наляво, ха надясно, коремчето на мама става тясно

• 25 735
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
alek_stz, какво търпение той не е господар там я му вдигнете един хубав скандал а и пък предполагам знаете от къде се пуска водата.Да му мисли той!

Момичета да ви почерпя от нашата сватбена торта която бе изядена точно преди 5 години  Heart Eyes ех как лети времето  Crazy

# 286
Много ви е хубава тортата и нашата беше подобна ама ние я изядохме преди 1 години ..... Grinning

# 287
Добро утро!

Borisa_koeva добре дошла сред нас!
Аз май  тази нощ се понаспах и сега ми е едно таковва отнесено...................
И аз не съм купила нищо за бебето, даже на моменти ми е странно. Кошара имаме от каката и няма да купувам нова. Ще взема 2 чаршафчета с ластик и два спални комплекта - проблема е, че всички са много шарени, а аз искам нещо по - изчистено. Ако някоя от пловдивските мами е виждала някъде такива ще съм благодарна да сподели.
alek_stz много е неприятно това с водата. Този майстор  #2gunfire плаче за луд скандал.
Мимето14 честита годишнина.

# 288
Здравейте мами   food010

Borisa  welcome може да пишеш съобщение на Мимето_14 от къде си за да те включи на 1вата страничка.

Аз се стягам за почивката, но за момента стягането ми се изразява във висене пред компютъра.
За тъмната линия от пъпа надолу и аз имам ама едвам едвам се вижда.

Хубав ден на всички

# 289
  • Телиш/Плевен
Миме, честита годишнина!  Heart Eyes Да се обичате много още дълги години! Скоро ще получите най-хубавия си подарък. Heart Eyes Hug А тортата е разкошна!!!

alek_stz, ужасно неприятна ситуация. Sad Дано днес ви пуснат водата, но и аз си мисля, че без скандал няма да минете... #2gunfire

Borisa_koeva, добре дошла при нас! welcome

# 290
Благодаря ви че ме приехте ! Heart Eyes

# 291
Лошото е , че и да вдигнем скандал файда. Тоя докато не се намира да сложи тръбите няма какво да направим. Те са на първия етаж и да пуснем водата тя няма как да стигне до нас  Cry моля се само да се стресне и днес да я пусне
Добре дошло на новото мамче
За покупките и аз не се впускам в пазарене. Имам си всичко от каката, а количка ще ни дадът, така, че пазаря само ако нещо много ми хареса

# 292
Оххх,Алек дано ви оправят и да ви пуснат водата
Аз относно покупките съм купила почти всичко въпреки че сме юлски бебенца съм купила повече с дълго ръкавче блуски и по-малко с къс !При мен е малко по-сложно с покупките защото ми е първа бременност и все пак са две купувам всичко двойно...Само сега съм си наумила че трябва да си купя слинг дайте мнения ако някой има дали е удобно и т,н ! А,и  да ви питам имате ли стрии защото аз имам вече от около 2-3 седмици,да се мажа ли с нещо защото кожата ми е суха ?

# 293
Borisa мажи се много дори и с най обикновен лосион който овлажнява. То се е видяло че няма да се отървем от стриите и на мен ми се показаха малко дано само с тях си остана. приех го много това драматично и като ги видя все се депресирам. Иначе се мажа сега с Mustela преди това Palmars, абе редувам ги и ето пак. Но когато кожата е суха по добре да я хидратираме. И аз уж вече ще купувам само ако ми хареса нещо ама ако знаете колко неща ми харесват  Mr. Green иначе при теб за близначки сигурно е още по вълнуващо  Crazy  ама да те питам еднакво ли ще ги обличаш. Аз съм за индивидуалността и ако имах близнаци щяха да са все различни  twin_neutral

# 294
 newsm03 Много се радвам, че приятелка от гимназията ми още, която сега чака момиче, ще ми изпрати много дрешки и столче за кола от Америка, където живее. Каза ми нищо вече да не купувам от БГ, тъй като при нас /по думите ѝ/ било скъпо - та то аз спрях засега де. По кораб ще ми ги прати и след 2 месеца нещата ще са при мен. Учудих се, че някой се сети за мен в този период "на придобиване"  bouquet

Иначе сглобихме най-обемните мебели за бебешката стая, позапълни се, но едва ли ще тичаме в нея и след като сглобим кошарката-легло Joy

# 295
Avencis,купила съм малко еднакви дрешки даже бих казала никакви,купих бодита еднакви иначе купувал различни дрешки защото много неща ми харесват,а и честно казано когато видя близнаци с еднакви дрехи не се впечатлявам те и без това ще си приличат на външност та поне на визия да са различни ! Абе общо взето те подкрепям не харесвам близнаци с еднакви дрехи купувам разнообразни и различни все пак те са си отделни дечица.......

# 296
beb4eto Аз също имам проблем с твърде шареното спално бельо. Не знам дали във Пловдив има English Home, в София имат магазини в моловете, имат много хубави неща, аз от там ще взема. Един комплект от долен чаршаф, калъф за завивка и калъф за възглавница са 50лв. Ето линк към сайта им да разгледаш http://www.englishhome.com.tr/baby-kids/baby-room-textiles/

# 297
Borisa_koeva Добре дошла! Много се радвам, че ще има още една близнашка мама с която да споделяме. Аз също съм 29-та седмица, но чакам момче и момиче Simple Smile Нямам още стрии, мажа се с Палмърс - лосион против стрии с какаово масло, много съм доволна. Предполагам, че и за теб си мислят, че си в девети месец  заради големия корем, тъй че мажи се!
Понеже и на мен ми е първа бременност, това купуване на всичко по две направо ми разби фантазията  Laughing Моя мъж се цупи, че съм взела много дрешки а аз се страхувам, че няма да ми стигнат! А памперсите мисля да ги търся от някъде на едро  Laughing Както ти казаха и другите момичета, пиши на Мимето 14 кога ти е термина, че чакаш две момиченца и тя ще те включи на първа страничка  Wink
Mar_bella важното е, да ни ги доставят навреме, камиона с моите неща щял да е в БГ евентуално след 14-ти май.. За джъмбо и аз не знам, един колега ми говореше, че било скъпо, но те мъжете рядко знаят какво и къде да гледат  Wink
Мимето14 Честита годишнина! Още мноого дълги и щастливи години брачен живот ви пожелавам! Много нежна торта, в любимия ми цвят, страхотна! Сигурно и сватбата ви е била издържана във виолетово Simple Smile Ние се женихме есента и аз тогава се спрях на есенните цветове, та нашата торта беше в огнено и златисто  Heart Eyes

# 298
Здравейте, момичета. Скоро не съм писала.
От една седмица съм със зверски контракции и само лежа. Не мога и седнала да седя, ужас. Не искам да ходя в болница и си трая. Оказа се, че плацентата ми е много ниска и има опасност всеки момента да стане някаква беля. Затова си наложих лежане и никакво мърдане. Къщата ми замяса на кочина и днес вече скокнах.
За капак АГ-то ми напусна клиниката и ни остави ей така на произвола. Започвала работа по нов проект в нов кабинет. Да си търсим направления за преизбор и ли да си плащаме на други АГ-то. В момента е в чужбина за 20 дни. Абе изобщо голям купон. Плащах си за преглед, защото исках поне лекарства да ми изпишат, но не мисля че така постъпват отговорните лекари. А беше обещала заместник..... Както и да е, няма да ви занимавам. Избрах си нов лекар, на частно. До края ще ходя при него и при него ще родя. Избрах последно в Селена.
Оставям ви, че на всичкото отгоре и малкия е с 38,5 и сополки и само приплаква, че го боли глава....
Оплаках ви се, извинете ме

# 299
Да,аз вече и писах относно първата страничка ! Благодаря ти ще си взема лусиона ....и аз съм купила много дрешки не се притеснявай и моя мърмори ама кой го слуша !?
Аз не знам за теб обаче всички си мислят че едвали не ще раждам всеки момент,а аз съм едва в 7-мия месец,чудя се чак пък толкова ли да съм дебела.....
За памперсите акъла ми не стига от къде ще ги вземам   Confused

Общи условия

Активация на акаунт