Юлчето се движи ха наляво, ха надясно, коремчето на мама става тясно

• 25 776
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
 1905vv, пази се. Моята къща също е занемарена, но си трая с много воля де. Аз усещам силно опъване в шийката и не мърдам от дивана, ако ще и бомба да падне... Дано поне малкият се оправи по-бързо. Аз също се раждам в Селена. Не можеш ли да се прехвърлиш там и на ЖК? Аз съм при Петрова и съм доволна.  Hug Hug Hug и търпение

Ние сме решили след раждането да пазарува всичко и леко се шашкам..

Миме, честита годишнина! Още много години разбирателство, подкрепа и къща изпълнена с  любов и усмивки.

# 301
Здравейте  wavey
Миме, каква е таз торта от преди 5 години където ни черпиш с нея? Не е ли малко с изтекъл срок на годност?  Crazy Ние бременните трябва по-преснички да си хапваме! Simple Smile
Сега сериозно: Миме, честита ви дървена сватба. Много да се обичате и уважавате  Hug
Бориса, добре дошла  welcome
Момичета, на Палмърс има и един лосион за вече появили се стрии по време на бременност...
И аз спирам с покупките, че ако ви изкарам списъка с наличните дрехи... Blush ама аз не съм купила много-просто имах от баткото в неутрални цветове и кумата ми даде нейните и те...станаха много  Embarassed
1905vv защо не отидеш на доктор?Не е приятно да те оставят в болница,но пък още по- неприятно ще ти е да вземеш да родиш сега?! В момента няма нищо по-важно от това да опазим мъниците!
Аз лягам да поспя и после ще ви надзърна пак  Hug  Hug  Hug

# 302
  • София
Момичета, и аз си чакам пратката от Габко (ТЕСКО и АСДА) и вече нямам търпение : ))) Вчера получих мейл, че са я натоварили за БГ Simple Smile

Исках да ви задам един тъп въпрос, обаче се чудя в летните месеци с какво ще завиваме бебетата??  Thinking Някакви олекотени завивки или тънко одеало в чаршаф?
Спалните комплекти, които взимате какво съдържат - долен, горен чаршаф и калъфка ли?  ooooh!

sweetpie, на English Home нещата са много готини, но май няма размери 60/120 за стандартно бебешко легло  Rolling Eyes

# 303
Благодаря ти ще потърся този лусион...то май вски сме попрекалили с покупките,но какво да се прави всички с нетърпение очакваме бебешоците ни !!!! Айде целувки на тумбачететата и на вас..

# 304
За покупките аз да се похваля или оплача не знам, но свекърва ми купила всичко и вчера ми го донесе. Ама всичко имам предвид всичко необходимо без количката. Чак се изненадах колко неща е взела. Даже помпа на Авент, шишетата и стерелизаторът. Та сега аз няма какво да купувам вече  Thinking

# 305
Ния и аз това се чудех даже щях да ви питам...

# 306
Петя,радвай се моята свекърва даже не се сеща да ме попита как съм,с нея сме в лоши отношения !Майками ми купува неща за бебките,ама свеки даже може да е забравила че съм бременна....

# 307
Да моята е рядко срещана. Майка ми се разсърди пък, понеже тя нямало вече какво да купи, все едно няма да е баба и тя. Абе сложна работа са тези отношения Wink

# 308
Да на English home  са 100/150 ама това не е проблем, прост се подпъхват и готово. Просто не мога да намеря никъде подобни неща, всичко ми е твърде крещящо, ярко и да не казвам по-силни думи.

# 309
sweetpie, на TAC гледах хубаво детско спално бельо. Аз съм им фен по принцип. Мисля, че комплектът беше към стотина лева обаче.

# 310
  • Варна
Привет, тумбачета!

Петя, че какво по-хубаво, стига да ти харесват нещата де. Сега пък ти ще си похарчиш вашите парички за разни екстри за бебето - готини дрешки, одеялца и т.н.  Peace  За майка ти останала количка да купи.

Ния, през лятото съм завивала сина ми само с двойния чаршаф, без нищо вътре. За олекотена завивка и дума да не става.  Naughty А в количката го завивах само с едно чаршафче-пелена.  Peace

Миме, честита годишнина! Да сте живи и здрави и заедно да си сбъдвате мечтите.   bouquet

Момичета, през тази си бременност все повече се замислях за един baby shower. За тези, които не знаят какво е - празненство за бебето, което се прави преди появата му на бял свят и на това празненство гостите подаряват всичко необходимо за бебето, така, че семейството да е подготвено и да чака спокойно най-важния ден. Ами то много практично. И аз като гледам вече си накупих всичко необходимо, а тепърва получавам запитвания какво искам. То пак добре, че ги има де. Но все пак.

# 311
Здравейте, мами, гледам, че обсъждате долни чаршафчета с ластик. Аз все още няма да купувам нищо, само събирам линкове. Та ето тези 2 броя за около 8 евро ще поръчвам, но живот и здраве юни месец.  Ако някоя мама иска да пише на лични.
http://www.mytoys.de/Pinolino-Spannbettlaken-70-x-140-cm-Frottee … .01.07.03/2604174

За шишетата мисля и май ще съм на Чико стъкло.

# 312
Niya аз си взех спални комплектчета както с олекотена завивка, така и с плик. Купих и памучни одеалца, ватирани одеалца и едни тънки,  като пелени. Взех и спални чувалчета  Laughing Ще ги завивам с каквото ми подскажат те.
Borisa_koeva а ти взе ли си вече количка  Simple Smile Ти каза, че мислиш за слинг, но това значи да носиш само едната бебка или другата ще я държиш в ръце? Това с едновременното носене винаги ми е изглеждало много сложно, как ще го правим незнам
Lady April  и аз смятам, че baby shower-a е прекрасна традиция и трябва да се въведе и  у нас  Laughing Wink  Sunglasses

# 313
В слинга могат да се носят защитено и две бебчета - https://www.youtube.com/watch?v=GWkOReTbzN0

Търся точно такъв слинг, но къде се продава наживо?

# 314
  • Pl?ven
Мили мами,имам едно питане (може и малко глупав да е) Sad
Имам едни болки в костите сутрин като стана,които изчезват след като се раздвижа.При вас случвало ли се е?  Cry

Общи условия

Активация на акаунт