Юлчето се движи ха наляво, ха надясно, коремчето на мама става тясно

• 25 811
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
В слинга могат да се носят защитено и две бебчета - https://www.youtube.com/watch?v=GWkOReTbzN0

Търся точно такъв слинг, но къде се продава наживо?
Точно това гледахме онзи ден с ММ, виж го този злощтастен татко  Laughing, голяма борба падна https://www.youtube.com/watch?v=NQaphp39EUE

# 316
  • Варна
На мен отдавна, най-вече в срамната кост и като се раздвижа спира да ме боли.

Аз пък не мога да стоя дълго време права или да се разхождам. Започва много да ми се пишка. Обяснявам си го с това, че гравитацията си казва думата и бебето повече притиска пикочния мехур така. Като седна по-дълго време мога да издържа без тоалетна. Онзи ден реших да си направя една дълга разходка и започнах да правя планове, къде бих могла да пишкам по пътя.  Mr. Green

# 317
  • Там някъде
Ех, ние също сме на финалната права с покупките, а уж не съм се отпускала толкова много. В интерес на истината на мен ми става спокойно от този факт - днес купихме един малък пакет памперси за болницата и сега остава само да стегна багажа  Grinning
Иначе вчера голяма глупост направих - с ММ правим почистване. Та ММ докато си подреди гаража и да поосвободи малко мазето аз поизчистих едната стая, после се включих в чистенето на мазето, накрая цветята присаждахме, ама аз нали съм малко от бързачките и докато кажа на ММ какво да направи вече съм го направила, сиреч съм вдигнала саксията примерно... Та уж не е кой знае каква работа, това което съм свършила, и към 14.30 като ме стегна корема, ама стоя и боли, лягам боли....абе ужас. Бая се стреснах, а вечерта след н-брой но-шпа като ме отпусна и ММ ми се накара... Та днес само разходка и почивка - никакви чудеса от храброст!

# 318
  • гр. София
Ох Monika@ нещо се позагуби, надявам се да влезе и да ми отговори на въпроса за гестационния диабет, че в неделя ще ходя да си правя и не съм сигурна какво точно представлява теста. И Бебе2 нещо се губи от хоризонта.
Нощем освен, че не мога да спя, защото в никоя позиция не ми е удобно, ами и умирам от горещина, потя се нечовешки и съм нонстоп отвита. Това с потенето и горещината малко ме притеснява, нормално ли е и има ли още някой с такива несгоди.

Има дааааа.....аз не се потя, но всяка вечер спя с отвита чистак гола  пупа.......иначе ми прегрява корема и почва зверски да ме боли и всичко приключва в тоалетната. Иначе на мен ми е студено, но на малкия мъж винаги му е топло. Оффф..... и аз не мога да спя.....ама какво да се прави.  Whistling

# 319
VeryMe,аз имам и количка но искам и слинг за две бебенца....да ми е по-удобно ако трябва да изляза за по-набързо да не нося тази тежка количка !

# 320
VeryMe,аз имам и количка но искам и слинг за две бебенца....да ми е по-удобно ако трябва да изляза за по-набързо да не нося тази тежка количка !
Почвам да се позамислям и аз за такъв двоен слинг. Моята количка е Адбор Дуо Галиани, ако и твоята е същата-те празни са 23 кг!
Mrs Raven ще ти дърпам ушетата! Няма да се преуморяваш, чу ли  newsm25

# 321
Ами подобна на тази е но не точно същата ама и моята тежи горе-долу толкова ! Heart Eyes
Ама определено ще си взема слинг защото да ми е по-удобно,аз така си мисля така...

# 322
Мимето 14, Честита годишнина! Да сте живи и здрави и заедно да си сбъдвате мечтите.    bouquet

# 323
Здравейте момичета аз днес цял ден приготвям  вкусотийки за рд - то ми утре и сега легнах малко да почина иви изчетох  Simple Smile

Петя радвай се че спорят и ти купуват на мен пък ми е хипер криво по този въпрос защото свеки се интересува и взела жената разни работи а собствената ми майка не е попитала един път какво има за купуване и въобще не се интересува.

Мис Равен пази се мила на финала сме почивай   bouquet

Мименце честита годишнина   bouquet още дълги години да се обичате все така

# 324
Миме, честита годишнина  bouquet

Видях, че пишете за чаршафчета. Аз си харесах чисто сини с ластик два броя за 17 лв в Икея. има и розови и бели. http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=14514 Ама първо леглото после ще взимам, дане ни скимне накрая нещо друго.

# 325
Аз преди време си купих чаршаф с ластик от Икеа, ен яма такъв боклук- и най-малката прашинка се лепи по него и събира всякакви мъхчета и косми. Сега за тези детските не знам, ама не бих рискувала.

# 326
  • Там някъде
Да, за бой съм си, ама елате да ме видите днес - страх лозе пази! Даже не смея да клекна, а за всяко нещо викам ММ, ама и той не се противи, че се стресна вчера милия покрай мен. Сега обаче съм добре и не мърдам много, много  Grinning

# 327
  • Пловдив
 Mrs Raven, а така, пази се още малко.

Днес много не рита и аз го мисля само... Всяко ставане до 00 ми е зор. Веднага усещам тежест и стягане. Последните дни ще са ми най-дълги и трудни...

# 328
И аз днес си чувствам корема много тежък, за обяд си направих 2 брускети с песто, бри, домат и хамон и все едно цяло агне съм изяла, адски ми тежи, сега за вечеря една лека салата и това е. Не знам, ама имам чувството, че ми е огромен корема. Иначе контракции получавам много рядко ама бебето като почне да се протяга, вече ми достига слънчевия сплит и ми е тежко и се задъхвам. Ох още два месеца  Praynig

# 329
Здравейте мамчета Simple Smile
Миме честита годишнина, много любов и разбирателство ви пожелавам и през юли едно сладко пухкаво бебче  Hug
Бориса добре дошла  Wink
Алек много кофти това с тези майстори, как така ще ви оставят без вода  Thinking
Mrs Raven и аз днес се впрегнах да помагам в боядисването и почистването на ММ и се усетих чак накрая, хем ми се караше и той през цялото време, ама като не мога да седя и да бездействам. Утре ще се отдам на почивка  Sunglasses
Вече дрешки няма да купувам, че като видях колко много са се събрали, не знам дали ще сварим да облечем всички. Почвам и аз да се оглеждам за чаршафи и комплекти, но за сега нищо  newsm78
Лека и спокойна вечер на всички, мисля да се отрежа с една биричка  beer

Общи условия

Активация на акаунт