Юлчето се движи ха наляво, ха надясно, коремчето на мама става тясно

• 25 488
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
  • София
monik@ стиснати палци и от мен, пиши после за доплера  Hug
пайче, браво на теб и бебче-гигантче, надявам се за изследването да са само напразни притесненията ти  Hug
didi prokopova много се радвам за теб, пази се, не се натоварвай и безпроблемна бременност докрая ти пожелавам  Hug при мен така се получи, първото ни бебче го загубихме в ранна седмица и после господ и съдбата ни дариха с нашето момченце, вярвам че и при вас ще се наредят нещата  Hug
клизми и бръснене - бебе2 мисля писа, че клизмата е едно от "приятните" неща. прегледа за разкритие аз лично намирам за най-гаден от всичко, не от причини за срам, свян и тем подобни, но голямо ровичкане падна.... и след като 10 часа висях в болницата и накрая ме рязаха по спешност, хич и не мисля да си го причинявам сега.
а между другото за тоалета, аз отидох след кола маска и все пак ми размахаха онзи прословут бръснач дето е за многократна и многолюдна употреба. и аз казвам ама добре не виждате ли че няма какво да бръснете и сестрата казва, ааа нищо нищо така трябва  Shocked
ToHu_ аз уви не, още съм работна тюленка, правя обратно броене, остават ми още 10 работни дни живот и здраве и излизам в 45-дневния Praynig
между другото мернах по назад бяхте коментирали за обезболяването след секцио или дори нормално раждане- в ТК 2007 г. слагаха системи с течен аналгин и бускулизин. докторката ми предписа да пия и аулин. тук някой писа за сопладеин и аз отидох и си купих но аптекарката изрично ме предупреди че с него не може да се кърми и вече съм озадачена.... с аулина никой не каза да има проблем с кърменето, но пък така и не ми се наложи да установявам, понеже кърмата ми слезе след като вече спрах да го пия така или иначе, някой с идеи по темата?

# 646
  • Телиш/Плевен
didi prokopova, много, много се радвам за теб!!! Heart Eyes Hug Този път всичко ще е наред до термин. Ще се радваме честичко да наминаваш и да ни споделяш как вървят нещата с теб и бебенцето. Hug

Monik@, не се страхувай, ще видиш, че всичко ще е наред. Стискам палци!!! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

И аз като Мама_Сънчо съм в трепетно очакване за нова придобивка днес. Heart Eyes Чакам да ми доставят кошарката от Хиполенд всеки момент. Толкова се вълнувам, все едно чакам да ми донесат бебето. Joy

# 647
Честито на Диди  Hug

Ама каква съм блейка мислех си, че лекцията в The Mall е утре  Tired Не мога да помня, трябва да си записвам, не знам при вас как е.

За пътуване някой казваше, аз лично пътувам, защото уча в друг град и съм в сесия в момента и ми се налага почти през седмица. Този месец мисля да ми е последен и другия вече да не пътувам, не че и там няма болници, но си е към 2,30 ч. път до София.

Мама Сънчо, исках да те питам (може би трябваше на лично) ти като започна да раждаш по - рано сама ли отиде в Шейново или първо във Вита и оттам те изпратиха в Шейново? И ходи ли да си вземеш документите от Вита?

# 648
браво на Диди, то случайни работи няма Hug
Моник@, отпусни му карешника, с много притеснения и филмиране нещата не се оправят. "Спокойствие и само спокойствие"( мъдрият Карлсон който живее на покрива го е казал)
Елпет, аз писах за солпадеин, близка акушерка ми го даде в болницата след секциото, на 2-рия ден след операцията кърмех newsm78. То човек висшо по всичко трябва да има че да е сигурен Crazy. Аз съм го пила, ти прецени на кого да хващаш вяра
Акушерката за която говоря е в ТК, при интерес пиши на ЛС

# 649
Добро утро,мамчета Hug Аз съм будна от 5 часа хем заспах към 1,сега съм на работа и едвам гедам,но честно казано,не ми се затваря вкъщи,все ме обхващат мисли и страхове,а и моята работа е доста спокойна и се разсейвам.Относно раждането,и аз като MAMA SANCHO,ако избутам до 36-та седмица,ще раждам във ВИТА при лекарката,при която се следя отначало,защото се чувствам по-спокойна,а ако се наложи нещо по-рано-в МД без екип,защото нямам познат лекар там.Исках да ви питам нещо,тъй като чувам противоречиви мнения около мен,вие мислите ли всяка вечер да почиствате нослето и ушите на бебето и по какъв начин?

# 650
Мама Сънчо, исках да те питам (може би трябваше на лично) ти като започна да раждаш по - рано сама ли отиде в Шейново или първо във Вита и оттам те изпратиха в Шейново? И ходи ли да си вземеш документите от Вита?

Изтече ми тапата и отидох до Вита и там ме прегледаха отчетоха наличие на контракции и разкритие и ме пратиха в Шейново за задържане тъй като бях в 33 седмица , но 2 часа след като ме приеха ми изтекоха водите и се почна. Аз имах всички копия от изследванията ми в мен и тях дадох в Шейново.

# 651
Исках да ви питам нещо,тъй като чувам противоречиви мнения около мен,вие мислите ли всяка вечер да почиствате нослето и ушите на бебето и по какъв начин?
ушичките, само ушната мида докъдето стигне кърпата/пелената, навита на фитилче. Майка ми работи с деца с нарушен слух и от малка не спира да ми натяква колко е опасно да се ръчка каквото и да било в ушите. Никога не съм ползвала клечки нито за себе си нито за сина ми и изпитвам тих ужас от тях.
За нослето, както и със сина, физиологичен по 1-2 капки след баня без почистване на секрета. Той ще си се размекне и ще си отече. Щастлива жена беше писала за това че колкото повече аспирираш, толкоз повече секрет ще се образува и на мен много логично ми се види.

# 652
  • София

Ама каква съм блейка мислех си, че лекцията в The Mall е утре  Tired Не мога да помня, трябва да си записвам, не знам при вас как е.

Petq T, Блейката съм аз  Embarassed Утре е лекцията в The Mall...  Joy

# 653
От сутринта съм започнала да ви чета, сега чак ви настигнах....

didi prokopova Много се радвам за теб!Безпроблемна бременност и едно сладко пухче на финал!!!  Hug

Успех на monik@ и на пайче, дано всичко е наред!!!  Hug Hug Hug

Искам само хубави новини да си споделяме, една през друга да се хвалим!!!!  Praynig Някой беше споделил че юнките имали доста оплаквания в последните месеци...направо не искам да си го помислям...  Cry

Момичета относно изписването, аз искам да сложа на бебо буйки, колко см горе долу е крачето на новородено бебче?Имам няколко чифта, но ми се струват големички...

Искам да покажа нещо, което много радва нашия тати:  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
http://prikachi.com/images.php?images/159/7311159F.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/162/7311162u.jpg

# 654

Petq T, Блейката съм аз  Embarassed Утре е лекцията в The Mall...  Joy

хахахахахахахахахаха как ме развесели  Joy Joy Joy

# 655
ех тия футболисти Laughing

# 656
  • София
Елпет, аз писах за солпадеин, близка акушерка ми го даде в болницата след секциото, на 2-рия ден след операцията кърмех newsm78. То човек висшо по всичко трябва да има че да е сигурен Crazy. Аз съм го пила, ти прецени на кого да хващаш вяра
Акушерката за която говоря е в ТК, при интерес пиши на ЛС
хм не, аз не го поставям под съмнение, даже съм учудена че тази в аптеката така реагира, понеже му четох съставките (визирам кодеина) и ако го сравним с аулина, това си е направо витамин с..... въпреки че от друга страна, при аулина пише изрично да не се дава на кърмачки и в последния  триместър, но може да се пие в първия и втория... а на мен не ми дадоха да го пия за мигрените в тази бременност заради язвите..... офффф, не знам и аз.  ooooh!
но сопладейна си го купих де, имам две таблетки за зор заман, така че ако се наложи, смятам него да пия по-скоро. а как се пие, бебе2, като другите обезболяващи поне на 4 часа или? и дали да не си взема още се чудя...

# 657
да, на 4 часа е. На мен ми го дадоха най-вече заради главоболието от спиналната и зора беше докато я изпишкам Embarassed.Май точно 2 изпих, ако правилно помня. Точно за това ми казаха и мноооого вода да пия че да стане по-бързо и според мен от цялата тази вода (около3,5-4 литра за по-малко от 24 часа) ми слезе толкова бързо кърмата въпреки операцията...оперираха ме в 16ч следобед, на другия ден по това време вече давах коластра, пък на сутринта си потече нормално мляко.
Та след цялата тази скоба, стой си с 2-те, пък при нужда ще ти купят още

# 658
Здравейте ! Не знам дали се повлиях от последните събития с другите майки , но последните два дни съм с ужасни болки. Не помага и но шпа. По две пия и не помага. Аз наистина се претоварих последните дни , но какво да направя като всичко мене чака. Днес вече съм решила няма нищо да върша , ще стоя само на дивана. Обаче като се застоя и почват да ме болят краката. Направо не знам как ще я карам. Нямам търпение да идва края на този период - не , че после става лесно , но поне няма да съм ограничена в движенията. С първото не беше така, с това от най - малкото и ме заболява корема. И да кажеш , че съм правила кой знае какво  - подреждам разни дрехи...нищо работа, но болките са факт. Бях заспала през нощта и като се събудих с едни болки ...чудо...

# 659
  • Пловдив
 mi_ivanova, ако са силни и не ти минават, иди на преглед!

Пайче, стискам палци за изследването.

Общи условия

Активация на акаунт