Юлчето се движи ха наляво, ха надясно, коремчето на мама става тясно

• 25 477
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
# 631
  • София
Някой ще ходи ли на лекцията на "9 месеца" в The Mall днес?

# 632
  • Пловдив
Добро утро   bouquet
АЗ също няма да избирам лекар,защото никой не познавам и се надявам да мине добре.
Гледам че обсъждате клизмите и свещичките.Свещички не съм си слагала,но тъй като имам няколко операции имам 5 клизми  Joy   Не е нещо страшно даже съм чувала,че е полезно веднъж в годината да си правиш клизма за прочистване,наистина прочиства от личен опит го казвам  Joy
Пожелавам ви слънчев ден поне при мен е такъв Simple Smile

# 633
Добро утро момичета.

Ей че хубаво слънце е навън. Усещам как ще се метнем с малкия на пейката долу и ще престоим там днес.

Sweetpie стискам палци всичко да е наред. Hug

За клизмата и на мен ми е супер притеснено - първият път никои не ми направи сега съм като първескиня Sad Ако  може със свещичка ще се чувствам далеч по-комфортно - това е въпрос които със сигурност ще обсъдя с АГ-то другата седмица.( на 16 съм на преглед и вече нямам търпение )

За уговорката с АГ аз се надявам да устискам до 36 седмица за да си раждам при моето АГ във Вита - иначе първият път раждах в Шейново без избор по спешност и отношението беше потресаващо отвратително - като бях свидетел и на идващи с избор на екип през това време - е няма такава разлика-за мен от личен опит поне за Шейново - има пари има нормално и човешко отношение и раждане, няма пари - роди сам като куче и ако можеш оцелей.

Фрутилакса се пие вечер

Катето - според мен много зависи как се чувстваш от пътя - много е, а и в друга държава - аз ако бях на теб в тези седмици не бих рискувала.

Ох нямам търпение малкия да стане днес че да ходя да си взимам вече бъги борда.

# 634
Добро утро, мили бъдещи мамчета!!! Преди време вие бяхте моето семейство, за голямо мое съжаление твърде за кратко. Следя ви с интерес, въпреки че вече не съм юлска мама, но затова пък да ви се похваля живот и здраве ще бъда ноемврийка... Hug Praynig Изчакахме два месеца и подновихме опитите. За моя голяма изненада без следене на овулация,мерене на температура и краката на стената бебчето ни стана от първия път за разлика от миналия. Искам да пожелая на всички ви от все сърце да гушнете бебчетата си и да забравите за всичко лошо през което сте минали, а на тези изгубили надежда или попаднали в дупка да кажа, че когато най-малко очакваш се случват най-хубавите неща...  bouquet

# 635
Много се радвам Диди - да ви е живо и здрав - да расте щастливо в мама до ноември и после да ви радва дълги години.Успех мила

# 636
didi prokopova,многа се радвам за теб това  е прекрасна новина ! Вярвам,че всичко ще е наред  Praynig! Много се възхищавам на такива майки като теб които не губят надеждата  Hug! Късмет и целувки  Hug! Ако искаш можеш да пишеш тук в тази темичка ако има някакво развитие с бебока! Отново късмет  Hug

# 637
Много се радвам Диди - да ви е живо и здрав - да расте щастливо в мама до ноември и после да ви радва дълги години.Успех мила
Много ти благодаря!!!  Hug Просто изгарях от желание да ви споделя, защото когато ми  беше най-зле пак вие ме утешавахте  Heart Eyes

# 638
didi prokopova,многа се радвам за теб това  е прекрасна новина ! Вярвам,че всичко ще е наред  Praynig! Много се възхищавам на такива майки като теб които не губят надеждата  Hug! Късмет и целувки  Hug! Ако искаш можеш да пишеш тук в тази темичка ако има някакво развитие с бебока! Отново късмет  Hug
Благодаря и на теб за милите думи. Утре ще се записвам вече на ЖК и с удоволствие ще намина да ви се похваля  Wink

# 639
Добро утро !

Диди - много се радвам. Искрено много ! Съдбата си знае. Пожелавам ти леко бременее до край и да гушнеш едно здраво бебче!

А между другото , като говорим още за клизми и свещички, мен ме оперираха от коремна операция(апендицит) преди 4 години и като се сетя никой нищо не ми е правил/давал  Shocked Супер странно! Само ми казаха да не ям по-късно от 18ч. предния ден.

Да ви се оплача..снощи като си легнах и ме налегнаха едни менструални болки ама силнички.Не нетърпими, но все пак силнички сякаш всеки момент ще ми дойде. От онези, които леееко слизат към бедрата. Викам се - айдеее ще раждам! (Въпреки че не съм запозната с предродилните контракции). Нямах втърдяване и болка в кръста.Е накрая пих 2х но шпа и съм заспала. Много се стреснах, даже си правих сценарий в главата какво не трябва да забравям за болницата и какво ММ трябва да донесе после и как не съм си купила още вода.  Confused Тази сутрин нищо не усещам вече.

Аз ви оставям, отивам на доплер пак с огромен страх този път. Стискайте ми палци, моля ви, че предният път излязох разревана с тези води в повечко и чак се загубих от болницата до трамвая!  Praynig

# 640
Цитат на: didi prokopova link=topic=779154.msg28129160#msg28129160 date=139953256/quote
Благодаря и на теб за милите думи. Утре ще се записвам вече на ЖК и с удоволствие ще намина да ви се похваля  Wink
Добре,ще чакаме новини  Praynig Hug

# 641
  • Пловдив
Диди, успех  Hug!

Monik@, чакаме те с хубави новини после!

# 642
  • Там някъде
Моника, стискам палци! Всичко ще бъде наред този път  Peace

# 643
Моника,айде дано всичко е наред  Hug

# 644
misi77, мерси много за инфото  Hug за свещичките знаех, но за второто - не, а аз откакто съм бременна, имам ужасни проблеми с ходенето Sad, чак ходих на доктор, защото стана нетърпимо, а там дори не можаха да си спомнят името на тази клизма и само споменаха, че имало някаква такава и ме отпратиха. За друг път ще знам...
Фрутилакс съм пила вечер, никакво действие при мен...  Sad

Благодаря ви и за инфото за уговорките. bebe2, да, от София съм. Първият път раждах в Шумен и имах уговорка с позната акушерка (позната на свеки), но това не промени нищо. Добре, че нямах усложнения и всичко мина що-годе добре.

Общи условия

Активация на акаунт